سلام دوستان
بعضی وقت ها زیر نویس یک صفحه به صفحه بعد می ره چطوری می شه درستش کرد؟ برای این که اول هر پاراگراف یه کم تو بره دستور کلی وجود داره که کل متن رو درست کنه؟ ممنون
سلام دوستان
بعضی وقت ها زیر نویس یک صفحه به صفحه بعد می ره چطوری می شه درستش کرد؟ برای این که اول هر پاراگراف یه کم تو بره دستور کلی وجود داره که کل متن رو درست کنه؟ ممنون
Last edited by farshid37; 25-06-2011 at 22:30.
سلام
برای تو رفتگی سرسطر این کار رو بکنید.
تو تب Home فلش کنار Pargraph رو باز کنید.تو قسمت Indentation کادر زیر Special رو باز کنید و First line رو انتخاب کنید و عدد مورد نظر رو قرار بدید.
سلام . در مورد ایجاد فهرست جداول در ورد 2007 یا 2003 مشکلی دارم. من اول برای کل مطلبم فهرست مطالب درست کردم. حالا که می خوام فهرست جدول درست کنم، تو caption که یک می زنم و اعداد دیگه رو پاک می کنم، پیغام میده که فهرست رو جایگزین کنه! چرا؟چطوری میشه فهرست ایجاد کرد و جایگزین نشه؟
سلام به اساتید محترم یه سوال داشتم که امیدوارم با راهنمایی شما دوستان مشکلم حل بشه
من قبلا آفیس 2003 رو سیستمم نصب شده بود اما الان آفیس 2007 هست و وقتی فایل هایی که قبلا با 2003 تایپ کرده بودم و الان با 2007 بازشون میکنم بدون مشکل باز میشن فقط اعدادش به صورت انگلیسی نمایش داده میشه و هر کاری کردم فارسی نشد حتی فونت فارسی نصب کردم و زبان سیستم را کاملا روی فارسی قرار دادم ولی درست نشد
لطفا یه با مرام کمک کنه![]()
سلام.
اون بالا سمت چپ عکس آفیس رو کلیک کن و Options رو بزن و به قسمت Advanced برو.
یکم برو پائین و بگرد و Numeral رو روی Context بزار و Ok کن.
موفق باشی.
سلام
چطوز میشه برا ورد 2010 تعیین کرد که مثل اکسل کلمات تکراری رو خودش بیاری مثلن اگه قبلن نوشتی پژوهشی سری بعد تا پژ رو بزنی پژوهشی رو بیاره؟
سلام
کلکه موردنظر رو با ماوس های لایت کنید و Alt + F3 رو بزنید.بعد تو قسمت شرح هم کلمه موردنظر رو بنویسید.
سلام امیر جان دستتون درد نکنه مشکلم حل شد![]()
سلام
چقدر تایپیک سوت و کور شده و سوالات زیادی بی پاسخ مانده
من می خواستم این شیپ رو در ورد رسم کنم اما متأسفانه شیپی که شبیه این در شیپ هاست
خیلی گوشه هایش گرد است
من می خوام کمی گرد باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)