ممنون
نفرمودین وقتی وضعیت قرارداد تو سایت میشه خط تیره منظور چیه؟؟؟
بدون پلاک و بیمه و کارت ماشین میشه رانندگی کرد یا اینکه باید یک هفته صبر کنم تا کارت ماشین هم بیاد بعد میتونم سوار بشم؟؟؟
با تشکر فراوان
وقتی وضعیت قراردادت خط تیره میشه یعنی ماشینت نهایتا تا 4-5 روز دیگه آماده اس و میتونی بری تحویل بگیری(مگر این که مثل من بد شانس باشی و واسه پلاک یا چیزای دیگه دبه در بیارن ، چون یه شهرستانی که تو تهران ثبت نام کرده نمیتونه پلاک تهران بگیره مگر این که سند یا اجاره نامه ی خونشو که تو تهرانه رو ورداره بیاره یعنی حتما باید ساکن تهران باشه و همین موضوع منو 1 هفته الاف کرد ، تازه بعد از این که به پلاک شهر خودمون قانع شدم ، هفته ی بعدش تعطیلات تابستانه ی ایران خودرو بود و باید یک هفته ی دیگه صبر میکردم و در مجموع 2 هفته دیرتر ماشینمو تحویل گرفتم )! تحویل خودرو ربطی به کارت سوخت و کارت ماشین نداره ، کارت سوخت یک هفته و کارت ماشین 2 هفته بعد از تحویل میاد البته برای من اینطوری بود ، موقع تحویل ، پلاک خودرو رو بهتون میدن و تو همون نمایندگی براتون نصب میکنن ! اینا تجربه های خودم بود از تحویل پژو 206 اس دی وی 8 ! راستی برای این که ببینی ماشینت تو چه وضعیتی قرار داره اول برو تو لینک پایین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از ورود برو تو لیست ثبت نام و وقتی اومد روی مشاهده جزئیات کلیک کن ، بعد یه صفحه میاد که گوشه ی صفحه مشخصه که وضعیت تحویل ماشینت تو چه مرحله ایه یعنی تو هر مرحله ای باشه با رنگ زرد مشخص میشه !
مثل این :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی ، ایشاللا چرخای ماشینت واست بچرخه