تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 737 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه ahshokouhy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

ممنون
    نفرمودین وقتی وضعیت قرارداد تو سایت میشه خط تیره منظور چیه؟؟؟
    بدون پلاک و بیمه و کارت ماشین میشه رانندگی کرد یا اینکه باید یک هفته صبر کنم تا کارت ماشین هم بیاد بعد میتونم سوار بشم؟؟؟
    با تشکر فراوان
    وقتی وضعیت قراردادت خط تیره میشه یعنی ماشینت نهایتا تا 4-5 روز دیگه آماده اس و میتونی بری تحویل بگیری(مگر این که مثل من بد شانس باشی و واسه پلاک یا چیزای دیگه دبه در بیارن ، چون یه شهرستانی که تو تهران ثبت نام کرده نمیتونه پلاک تهران بگیره مگر این که سند یا اجاره نامه ی خونشو که تو تهرانه رو ورداره بیاره یعنی حتما باید ساکن تهران باشه و همین موضوع منو 1 هفته الاف کرد ، تازه بعد از این که به پلاک شهر خودمون قانع شدم ، هفته ی بعدش تعطیلات تابستانه ی ایران خودرو بود و باید یک هفته ی دیگه صبر میکردم و در مجموع 2 هفته دیرتر ماشینمو تحویل گرفتم )! تحویل خودرو ربطی به کارت سوخت و کارت ماشین نداره ، کارت سوخت یک هفته و کارت ماشین 2 هفته بعد از تحویل میاد البته برای من اینطوری بود ، موقع تحویل ، پلاک خودرو رو بهتون میدن و تو همون نمایندگی براتون نصب میکنن ! اینا تجربه های خودم بود از تحویل پژو 206 اس دی وی 8 ! راستی برای این که ببینی ماشینت تو چه وضعیتی قرار داره اول برو تو لینک پایین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از ورود برو تو لیست ثبت نام و وقتی اومد روی مشاهده جزئیات کلیک کن ، بعد یه صفحه میاد که گوشه ی صفحه مشخصه که وضعیت تحویل ماشینت تو چه مرحله ایه یعنی تو هر مرحله ای باشه با رنگ زرد مشخص میشه !
    مثل این :
    کد:
    موفق باشی ، ایشاللا چرخای ماشینت واست بچرخه
    Last edited by ahshokouhy; 19-09-2011 at 11:24.

2. این کاربر از ahshokouhy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

وقتی وضعیت قراردادت خط تیره میشه یعنی ماشینت نهایتا تا 4-5 روز دیگه آماده اس و میتونی بری تحویل بگیری(مگر این که مثل من بد شانس باشی و واسه پلاک یا چیزای دیگه دبه در بیارن ، چون یه شهرستانی که تو تهران ثبت نام کرده نمیتونه پلاک تهران بگیره مگر این که سند یا اجاره نامه ی خونشو که تو تهرانه رو ورداره بیاره یعنی حتما باید ساکن تهران باشه و همین موضوع منو 1 هفته الاف کرد ، تازه بعد از این که به پلاک شهر خودمون قانع شدم ، هفته ی بعدش تعطیلات تابستانه ی ایران خودرو بود و باید یک هفته ی دیگه صبر میکردم و در مجموع 2 هفته دیرتر ماشینمو تحویل گرفتم )! تحویل خودرو ربطی به کارت سوخت و کارت ماشین نداره ، کارت سوخت یک هفته و کارت ماشین 2 هفته بعد از تحویل میاد البته برای من اینطوری بود ، موقع تحویل ، پلاک خودرو رو بهتون میدن و تو همون نمایندگی براتون نصب میکنن ! اینا تجربه های خودم بود از تحویل پژو 206 اس دی وی 8 ! راستی برای این که ببینی ماشینت تو چه وضعیتی قرار داره اول برو تو لینک پایین :
    کد:
    بعد از ورود برو تو لیست ثبت نام و وقتی اومد روی مشاهده جزئیات کلیک کن ، بعد یه صفحه میاد که گوشه ی صفحه مشخصه که وضعیت تحویل ماشینت تو چه مرحله ایه یعنی تو هر مرحله ای باشه با رنگ زرد مشخص میشه !
    مثل این :
    کد:
    موفق باشی ، ایشاللا چرخای ماشینت واست بچرخه

ممنون
    والا قرارداد من تحویل 30 روزه هست در حالی که الان تقریبا 15 روز گذشته. امکان داره که تحویل زودتر باشه؟؟ البته من از روزی که ثبت نام کردم تا دیشب چک نکرده بودم ولی دیشب که چک کردم دیدم شده خط تیره و نمیدونم که از کی وضعیتش خط تیره شده.
    تو سایتی هم که فرمودین رفتم ولی تو قسمت لیست ثبت نام که میزنم مینویسه موردی یافت نشد . من از اینجا وضعیت قراردادم رو چک کردم. این با سایتی که شما میگید فرق داره چطوریه ؟؟

کد:
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه chartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام راهنمایی بفرمایید ما آخرش چی بگیریم مردیم

سمند یا پارس :((
    اگه دنبال راحتی و کیفیت هستی یاریس و نه اگر دنبال قطعات یدکی سمند

اگه نباشه جاش خالی می مونه chartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

به نظرتون الان 207 آی اتومات بهتر از 206 تیپ 6 هست درسته ؟ چرا
    قیمت چراغ جلو 207 2.500.000 ریال ولی چراغ جلو 206 3.800.00ریال خودت مقایسه کن

دوم که 206+ نه 207 تو کشور دیگه این خودرو که شما 207 می شناسید تو فرانسه همه 206+ می شناسند

ولی ایرانخودرو هم رو ........... حساب کرده که 207 می نویسه

در کل خودرویی مناسب نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

ممنون
    والا قرارداد من تحویل 30 روزه هست در حالی که الان تقریبا 15 روز گذشته. امکان داره که تحویل زودتر باشه؟؟ البته من از روزی که ثبت نام کردم تا دیشب چک نکرده بودم ولی دیشب که چک کردم دیدم شده خط تیره و نمیدونم که از کی وضعیتش خط تیره شده.
    تو سایتی هم که فرمودین رفتم ولی تو قسمت لیست ثبت نام که میزنم مینویسه موردی یافت نشد . من از اینجا وضعیت قراردادم رو چک کردم. این با سایتی که شما میگید فرق داره چطوریه ؟؟

کد:
    باتشکر
    این سایتی که شما نوشتین به طور کلی وضعیتو مینویسه اما اگه اینترنتی ثبت نام کرده باشین میتونین برین تو این سایتی که من گفتم و جزئیاتو کامل ببینین اگرم که اینترنتی ثبت نام نکرده باشین مینویسه موردی یافت نشد ! حالا شما یه راه دیگه دارین که زنگ بزنین به نمایندگی که توش ماشینو ثبت نام کردین و اطلاعات دقیقو از اونجا بگیرین !

7. این کاربر از ahshokouhy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پس همون 206 تیپ 6 خوبه دیگه بهتر از 207 آی هست درسته

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این سایتی که شما نوشتین به طور کلی وضعیتو مینویسه اما اگه اینترنتی ثبت نام کرده باشین میتونین برین تو این سایتی که من گفتم و جزئیاتو کامل ببینین اگرم که اینترنتی ثبت نام نکرده باشین مینویسه موردی یافت نشد ! حالا شما یه راه دیگه دارین که زنگ بزنین به نمایندگی که توش ماشینو ثبت نام کردین و اطلاعات دقیقو از اونجا بگیرین !

ممنون
    والا من رفتم نمایندگی و خود نمایندگی کارهاشو کرده نمیدونم چطوری ثبت نام کردن. معمولا نمایندگی چطوری ثبت نام میکنه؟؟به جز اینترنتی طور دیگه هم میشه؟
    شما که وی8 گرفتین ازش راضی هستین؟؟مشکلی نداره؟واسه اب بندی چیکار کردی؟؟و اینکه کارت طلایی گرفتین یا نه اگه گرفتین چند ستاره ؟؟نظرتون چیه در مورد کارت طلایی گرفتن؟؟
    به نظر شما بیمه بدنه بکنم یا اینکه کارت طلایی بگیرم؟؟
    این بیمه ثالث که با ماشین هست فرقی با بیمه ثالثی که بیمه های بیرون میدن داره ؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

ممنون
    والا من رفتم نمایندگی و خود نمایندگی کارهاشو کرده نمیدونم چطوری ثبت نام کردن. معمولا نمایندگی چطوری ثبت نام میکنه؟؟به جز اینترنتی طور دیگه هم میشه؟
    شما که وی8 گرفتین ازش راضی هستین؟؟مشکلی نداره؟واسه اب بندی چیکار کردی؟؟و اینکه کارت طلایی گرفتین یا نه اگه گرفتین چند ستاره ؟؟نظرتون چیه در مورد کارت طلایی گرفتن؟؟
    به نظر شما بیمه بدنه بکنم یا اینکه کارت طلایی بگیرم؟؟
    این بیمه ثالث که با ماشین هست فرقی با بیمه ثالثی که بیمه های بیرون میدن داره ؟؟
    با تشکر
    بعید میدونم نمایندگی اینترنتی ثبت نام کنه اما این که چجوری ثبت نام میکنن رو نمیدونم ! درمورد وی 8 هم باید بگم واقعا ماشین خوبیه نسبت به قیمتش ، یعنی سعی کردن نسبت به پولی که میگیرن امکانات خوبی رو ارائه بدن در مقایسه با سایر ماشینای این رنج ، خدارو شکر تا الان که مشکلی نداشته و هم نرم کار میکنه ، هم مصرفش پائینه و هم کولرش خیلی خوبه ، واسه آب بندی همون کارایی که آقا محمد گفتن رو انجام بدی کافیه ، راستش من کارت طلایی نگرفتم و ماشینو کلا بیمه کردم ، یعنی بیمه بدنه و سرقت و آتش سوزی و .... همه با هم که فکر کنم حدود 200 و خورده ای شد ! بیمه ثالث هم که میدن مال بیمه پارسیانه و فرقی با بیمه های بیرون نداره و در واقع بیمه پارسیان خودش یکی از اون بیمه های بیرونه !

11. این کاربر از ahshokouhy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اگه دنبال راحتی و کیفیت هستی یاریس و نه اگر دنبال قطعات یدکی سمند

دوست گرامی
    شما گفتین یاریس اما منظور دوستمون پژو پارس بوده نه تویوتا یاریس

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

پس همون 206 تیپ 6 خوبه دیگه بهتر از 207 آی هست درسته
    206 تیپ 6 الان مناسب تره.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    دوستمون توی پست بالایی نوشته که 206 تیپ 6 مناسب تر از 207 هست
    حالا من ازتون میخوام بگید بین تیپ 5 و 207 معمولی کدام بهتر هست.منظورم از لحاظ استحکام و شتاب و مصرف هست
    در ضمن 206 تیپ 6 فرانسوی هست یا خیر؟207 چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •