تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 2365 اولاول ... 13253258262262862963063163263363463563664268273211321632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من از شما تعجب میکنم که خودتون این مدل را سرچ نمیکنید تا ببینید.جدا از اینکه من خودم این مدل را با گارانتی پایونیران خریدم شما هم به لینکهای زیر دقت کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    دوست عزیز من هدفم از طرح این موضوع زیر سوال بردن ضبط شما نبود، از طرفی حس میکنم شما چون این ضبطو دارید، اینطوری دفاع میکنید ازش
    به هرحال من تما اون لینکایی که داده بودیدو رفته بودم، من نگفتم این مدل نیست ،گفتم توی سایت پایونییر نیست نکه سایتای ایرانی و یا برخی سایتا و وبلاگای خارجی! سایت pioneershop مثلا سایت رسمیه!! تازه زده گارنتی ندارد ، سایتی هم که من چک کردمو این مدلو نداشت براتون میزارم

کد:
    از همه اینا که بگذریم و فرضو بگیرم این اصله پایونییر هست ، رو چه حساب نسبت به یه مدل با امکاناته مشابه این (8350) 150تومن پایینتره؟!! به خاطر یه بلوتوث 150 هزار تفاوت داره!؟
    من امشب هم مجددا در مورد این ضبط پرسوجو کردم از تمام افراد متخصص و یا فروشنده که پرسیدم یا گفتن مگه همچین مدلیم هست!!!؟ یام گفتن قلابیه
    از نظر منطقی هم به نظر میاد قلابی باشه ،اما اگه شما میگید اصله ،چشم، منم به خاطر شما میگم اصل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز من هدفم از طرح این موضوع زیر سوال بردن ضبط شما نبود، از طرفی حس میکنم شما چون این ضبطو دارید، اینطوری دفاع میکنید ازش
    به هرحال من تما اون لینکایی که داده بودیدو رفته بودم، من نگفتم این مدل نیست ،گفتم توی سایت پایونییر نیست نکه سایتای ایرانی و یا برخی سایتا و وبلاگای خارجی! سایت pioneershop مثلا سایت رسمیه!! تازه زده گارنتی ندارد ، سایتی هم که من چک کردمو این مدلو نداشت براتون میزارم

کد:
    از همه اینا که بگذریم و فرضو بگیرم این اصله پایونییر هست ، رو چه حساب نسبت به یه مدل با امکاناته مشابه این (8350) 150تومن پایینتره؟!! به خاطر یه بلوتوث 150 هزار تفاوت داره!؟
    من امشب هم مجددا در مورد این ضبط پرسوجو کردم از تمام افراد متخصص و یا فروشنده که پرسیدم یا گفتن مگه همچین مدلیم هست!!!؟ یام گفتن قلابیه
    از نظر منطقی هم به نظر میاد قلابی باشه ،اما اگه شما میگید اصله ،چشم، منم به خاطر شما میگم اصل
    من این دستگاه را برای خودم نخریدم.لینک اول هم سایت اصلی پایونیر هست برای خاور میانه.
    سایت pioneershop خود دستگاه را موجود نداره وگرنه همه را با گارانتی پایونیران عرضه میکنه.
    راجع به اختلاف قیمت دستگاهها هم اگر به دلیل اختلاف 100 هزار تومانی 2350 با 9350 بطور مثال پی بردید دلیل اختلاف قیمت این مدل و مدل بالاتر را متوجه خواهید شد.
    Last edited by ali reza 222; 29-11-2011 at 23:51.

داره خودمونی میشه golbehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی قیمت X41 رو نداره؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال فانتزی دیگه هم دارم !

این باند ها که براشون یه قدرت خاص معرفی شده مربوط به مجموع هر دو باند هست یا هر باند به صورت جدا ؟! مثلا همین 6994 خودم که 80 وات هست (rms) یعنی 2 تا 40 یا 2 تا 80 ؟
    ممنون که جواب دادید !!!!

آخرش خودم به pioneer میل زدم و جوابشون این بود :

Thank you for contacting Pioneer Electronics (USA) Inc.

It's 80 watts RMS per speaker.

Thank You,

Gill
    Customer Service Representative

خوب پس کار یه خورده سخت شد ! چون من احتمال میدادم که 40 وات برای هر کانال باشه چون اکثر آمپ های 4 کاناله ی معمول برای اسپیکر های 4 اهم بیشتر از 60 وات برای هر کانال نمیدند ! خوب حالا من به یه آمپی نیاز دارم که علاوه برا کیفیت خوب بتونه حداقل برای هر کانال 80 وات بده و 4 کانال هم باشه . کسی پیشنهادی داره ؟

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Infinity 4-Channel Amplifiers KAPPA FOUR

1-این مدل رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    2-قیمتش چقدره؟

با توجه به اینکه jbl1004 تقلبی شده و x41 هم قیمتش سر به فلک میزنه و 7541 هم تقلبی شده چه امپی پیشنهاد میدید که 4 تا خروجی بالای 100 وات بده و قیمتش 200 تومن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

راکفورد r600-4d چطوره قیمتش چقدره؟
    کدنس xah175.4 orange چطوره قیمتش چقدره؟
    اقا یکی جواب مارو بده سواب داره
    شیطونه میگه برو ی پریمایر چینی 12هزار بگیر 160تومن خودتو راحت کن

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

7541 کجا تقلبی شده داداشه من
    بهت گفتم از این بهتر فعلا پیدا نخواهی کرد
    Last edited by Actros; 30-11-2011 at 22:23.

7. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که جواب دادید !!!!

آخرش خودم به pioneer میل زدم و جوابشون این بود :

Thank you for contacting Pioneer Electronics (USA) Inc.

It's 80 watts RMS per speaker.

Thank You,

Gill
    Customer Service Representative

خوب پس کار یه خورده سخت شد ! چون من احتمال میدادم که 40 وات برای هر کانال باشه چون اکثر آمپ های 4 کاناله ی معمول برای اسپیکر های 4 اهم بیشتر از 60 وات برای هر کانال نمیدند ! خوب حالا من به یه آمپی نیاز دارم که علاوه برا کیفیت خوب بتونه حداقل برای هر کانال 80 وات بده و 4 کانال هم باشه . کسی پیشنهادی داره ؟
    سلام دوست من ،ازتون عذرخواهی میکنم،متاسفانه پستتون رو ندیدم،شرمدنه به زحمت افتادید.
    به هر حال دوست خوبم امیر جان با آیدی Actros تعدادی آمپ اینفینیتی 7541 موجود دارن با ایشون هماهنگ کنبه این پست هم مراجعه نمائید:
    کد:
    اقا یکی جواب مارو بده سواب داره
    شیطونه میگه برو ی پریمایر چینی 12هزار بگیر 160تومن خودتو راحت کن
    تو PM گفتم خدممتون

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

7541 کجا تقلبی شده داداشه من
    بهت گفتم از این بهتر فعلا پیدا نخواهی کرد
    سلام
    ی مدل پیدا کردم DLS X-D40
    قیمت ندارم فقط
    شماره ای چیزی از نمایندگی یا مغازه اگه داری بزار ایشالا خیره دنیا او آخرت رو ببینی
    منظورت از فعلا چیه یعنی قراره بار جدید برسه از کشورای خونخار غربی
    Last edited by DISTUR; 01-12-2011 at 01:08.

داره خودمونی میشه iNSANE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان،

یک سیستم پخش مناسب که ورودی usb و قابلیت نصب کنترل روی فرمان و زیبا هم باشه به همراه یک جفت اسپیکر خوب که مجموعا حدود 200 تومن در بیاد، لطفا معرفی کنید.

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که دنباله باند خوب در حد قیمت 100 و البته بدون نیازبه آمپ بودن باید بگم هرتز dcx690 باند مناسبیه که به توصیه حمید خان گرفتم
    نسبت به باندای 6984 پایونییر و همچنین 718 کنوود که صداشونو زیاد شنیدمو خودمم روماشین قبلیم718 داشتم (البته بدون آمپ )باید بگم بیس ملایم تر (شاید به عبارتی برای بعضیا خوشایند تری) داره، کیفیت صداش نسبت به هر 2باندی که گفتم به نظرم بهتره به خصوص صدای خواننده، از لحاظ تیزیه صدا به 718 اصلا نمیرسه و از لحاظ بم بودنم به 6984 نمیرسه(البته 6984 یه مقدار کمی، بمه از نظرم)
    درمجموع نسبت به قیمتش(برای کسی که نمیخواد آمپ ببنده) باند مناسبیه
    باتشکر از حمیدخان

13. این کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •