تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 632 از 1635 اولاول ... 13253258262262862963063163263363463563664268273211321632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

پس Canon SX200 IS کو ؟
    البته اگه ۳۰-۴۰ هزار تومان دیگه بزارید روش می تونید Panasonic TZ7 بخرید که خیلی بهتره
    نه فقط از بین همون سه تا دوربین که گفتم . بیشتر از اون بودجه م نمیرسه !!!!!

2. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه فقط از بین همون سه تا دوربین که گفتم . بیشتر از اون بودجه م نمیرسه !!!!!
    canon sx 200 is با قيمت حدودا 310 تومن از اون دو تا كنون كه شما گفتي خيلي بهتره

4. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام.....من یک دوربین w200 دارم ولی چون زیاد ورزش می کنم و کارهای ... انجام میدم نمی تونم همه جا این دوربین رو ببرم بخصوص درون اب.... می خواستم بدونم که قاب ضد اب گیر میاد براش که خوب باشه؟؟؟
    یک دوربین خوب برای عکس برداری که در هر مکانی بهترین باشه می خوام...
    canon d10 رو دیدم و از مشخصاتش خوشم امد ولی یکم احساس می کنم که بزرگه و اینکه قیافش کمی ضایع هست می خواستم ببینم گزینه بهتری هست؟؟؟ معرفی کنید.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تا يكي دو ساعت ديگه دارم ميرم دوربين بگيرم

ولي بدجوري بين اين دو تا موندم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جاي نقطه چين بزارين digikala

Canon sx 210 is
    Olympus SP-590 Ultra Zoom

دومي 26x زوم دارم و برد فلاشش خيلي بيشتره

ظاهر آرگونوميك و رديفيم داره

فقط دوستان ميگن عكساش نويز داره ولي من عكساي زيادي ازش تو اينترنت ديدم كه انصافا بد نبود.

قيمتشون هم توي يه مايس

فقط كنون فيلم hd ميگيره و اليمپوسه dv

دوستان راهنمايي كنن
    اینجا رو دیدی ؟ :

کد:
    حتی توی ISO 200 هم تصویر دون دون میشه. اگه زوم کنی دیافراگم بسته تر میشه و اگه بدونی نمی تونی ISO رو ببری بالا ممکنه بی خیال زوم بشی.اونم 26X !
    به نظر من همون SX200 رو بخر

7. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.....من یک دوربین w200 دارم ولی چون زیاد ورزش می کنم و کارهای ... انجام میدم نمی تونم همه جا این دوربین رو ببرم بخصوص درون اب.... می خواستم بدونم که قاب ضد اب گیر میاد براش که خوب باشه؟؟؟
    یک دوربین خوب برای عکس برداری که در هر مکانی بهترین باشه می خوام...
    canon d10 رو دیدم و از مشخصاتش خوشم امد ولی یکم احساس می کنم که بزرگه و اینکه قیافش کمی ضایع هست می خواستم ببینم گزینه بهتری هست؟؟؟ معرفی کنید.
    Panasoni TS2 یکی از بهترین دوربین های ضد آب هست ولی یکم گرونه !
    قسمتش هم باید حدود ۴۰۰ هزار تومان باشه البته تو کشور های دیگه حدود ۳۰۰ دلاره !

۱۴ مگاپیکسل با فیلمبرداری HD .ضد آب تا ۱۰ متر زیر آب و ضد ضربه ، اگه تا فاصله دومتری بخوره زمین چیزیش نمیشه و ضد گرد و خاک و ضد یخ ردگی تا ۱۰ درجه زیر صفر
    مدل TS1 مدل قبلی این دوربین هست که اونم کیفیت تصویر خوبی داره

تست نویز :

تست رنگ :

اینم بقیه تست ها :

کد:
    اینم نمونه فیلم :

کد:
    Last edited by rostamiani; 21-07-2010 at 18:23.

9. 4 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا رو دیدی ؟ :

کد:
    حتی توی ISO 200 هم تصویر دون دون میشه. اگه زوم کنی دیافراگم بسته تر میشه و اگه بدونی نمی تونی ISO رو ببری بالا ممکنه بی خیال زوم بشی.اونم 26X !
    به نظر من همون SX200 رو بخر
    ممنون

من Sx 210 رو خريدم. البته هنوز باهاش كار نكردم. ولي فكر مي كنم كه با اين پول (370) و چيزي كه من از يه دوربين مي خوام بهترين انتخابي بود كه مي تونستم انجام بدم.

از شما و همه دوستان كه راهنمايي كردن ممنون
    Last edited by hobgoblin; 21-07-2010 at 12:14.

11. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون

من Sx 210 رو خريدم. البته هنوز باهاش كار نكردم. ولي فكر مي كنم كه با اين پول (370) و چيزي كه من از يه دوربين مي خوام بهترين انتخابي بود كه مي تونستم انجام بدم.

از شما و همه دوستان كه راهنمايي كردن ممنون
    مبارک باشه
    انتخاب خیلی خوبی کردید
    لطفا بعد از مدتی که باهاش کار کردید اگه تونستید نظرتونو بنویسید تا استفاده کنیم

متشکرم

13. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خدمت اساتید و دوستان عزیزم. من یک هفته ای هست که دوربین hs10 رو گرفتم .حدود1300- 1200 تا عکس هم باهاش گرفتم .اول بگم که وضعیت مصرف باتری اون چطوره : با باطری الکلاین خودش حدود 350 شات کار کرد .با باتری nimh سونی 2500 ma حدود 250-300 شات می گیره.البته بگم که مصرف lcd من زیاده . یعنی من فکر می کنم اگه از view finder اون بیشتر استفاده کنم شاید به 400 برسه. (البته امتحان نکردم) قبلا تو review ها که نگاه می کردم می دیدم بعضی از مصرف باتری در این دوربین به عنوان مزیت نگاه می کردند . بعضی هم به عنوان نقص ! یک نکته هم در این موضوع اضافه کنم که نرم افزارش به 1.02 آپگریت شده . و فوجی در توضیح گفته علامت اخطار دهنده باتری در نرم افزار قبلی زودتر از حد لازم خودشو نشون می داده .اگر چه دوربین من از همون اول نرم افزار جدید رو با خودش داشت .در مورد کیفیت : در ایزوی پایین 800 خوبه . یعنی من خیلی راضی ام .در ایزوی بالای اون نه !؟؟البته در محیط داخل خونه اگر بخوام از فلاش داخلی استفاده کنم کیفیت بسیار عای می شه چون دیگه به ایزوی بالا نیاز ندارم . کیفیت فلاش هم خیلی راضی کننده است .ولی خودتون میدونید به هر حال فلاش داخلی مشکلات خاص خودشو داره .من تصمیم گرفتم برای رفع این ایراد یک فلاش خارجی بخرم که کارکردش عالیه و زیر 100 تومان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من فکر می کنم با این فلاش منحصر به فرد مشکل کیفیت عکس در ایزوی بالا برای من -که تنها عیبیه که به اون برخوردم برطرف بشه.دوستان اگه سوالی در مورد این دوربین دارند بفرمایند تا بیشتر بررسی کنم و عرض کنم .با تشکر از اساتید این فروم مثا آقا تیرداد و آقای رستمیانی

15. 2 کاربر از mahyar23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خدمت اساتید و دوستان عزیزم. من یک هفته ای هست که دوربین hs10 رو گرفتم .حدود1300- 1200 تا عکس هم باهاش گرفتم .اول بگم که وضعیت مصرف باتری اون چطوره : با باطری الکلاین خودش حدود 350 شات کار کرد .با باتری nimh سونی 2500 ma حدود 250-300 شات می گیره.البته بگم که مصرف lcd من زیاده . یعنی من فکر می کنم اگه از view finder اون بیشتر استفاده کنم شاید به 400 برسه. (البته امتحان نکردم) قبلا تو review ها که نگاه می کردم می دیدم بعضی از مصرف باتری در این دوربین به عنوان مزیت نگاه می کردند . بعضی هم به عنوان نقص ! یک نکته هم در این موضوع اضافه کنم که نرم افزارش به 1.02 آپگریت شده . و فوجی در توضیح گفته علامت اخطار دهنده باتری در نرم افزار قبلی زودتر از حد لازم خودشو نشون می داده .اگر چه دوربین من از همون اول نرم افزار جدید رو با خودش داشت .در مورد کیفیت : در ایزوی پایین 800 خوبه . یعنی من خیلی راضی ام .در ایزوی بالای اون نه !؟؟البته در محیط داخل خونه اگر بخوام از فلاش داخلی استفاده کنم کیفیت بسیار عای می شه چون دیگه به ایزوی بالا نیاز ندارم . کیفیت فلاش هم خیلی راضی کننده است .ولی خودتون میدونید به هر حال فلاش داخلی مشکلات خاص خودشو داره .من تصمیم گرفتم برای رفع این ایراد یک فلاش خارجی بخرم که کارکردش عالیه و زیر 100 تومان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من فکر می کنم با این فلاش منحصر به فرد مشکل کیفیت عکس در ایزوی بالا برای من -که تنها عیبیه که به اون برخوردم برطرف بشه.دوستان اگه سوالی در مورد این دوربین دارند بفرمایند تا بیشتر بررسی کنم و عرض کنم .با تشکر از اساتید این فروم مثا آقا تیرداد و آقای رستمیانی

17. 3 کاربر از mahyar23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه
    انتخاب خیلی خوبی کردید
    لطفا بعد از مدتی که باهاش کار کردید اگه تونستید نظرتونو بنویسید تا استفاده کنیم

متشکرم
    مال خودته داداش . قابلتو نداره

حتما يكم كه باهاش كار كردم ميام اينجا در موردش مي نويسم

19. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •