تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 632 از 1174 اولاول ... 1325325826226286296306316326336346356366426827321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

روبرتو كارلوس: پرس مي‌خواهد رئيس رئال مادريد شود
    ------------------------------------
    مدافع سابق رئال مادريد از بازگشت پرس در قالب مثلث تشكيل شده با زيدان و رونالدو حمايت كرد.

به نقل از ماركا، روبرتو كارلوس عنوان كرد: اطمينان دارم كه پرس مي تواند مادريد را نجات دهد. او مدير خوبي است و نبايد بدبياري‌هاي گذشته او را ملاك قضاوت قرار داد. وي افزود: اگر پرس بازگردد، من هم حاضرم به رئال مادريد كمك كنم. برخي گزينه هاي برزيلي را براي انتقال به رئال مادريد ترغيب كنم.
    بازيكن كنوني فنرباغچه در اين خصوص اظهار داشت: "فلورنتينو پرس مي‌خواهد بار ديگر به باشگاه بازگردد و رئيس باشگاه رئال مادريد شود. او براي فوتبال زندگي مي‌كند و دلش براي رئال تنگ شده است. بسياري از بازگشت او خوشحال خواهند شد."
    كارلوس در فوتبال تركيه صاحب دو آكامي جوانان است و مي تواند بازيكنان مستعد ترك را نيز براي مذاكره به پايتخت اسپانيا بياورد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كاسياس: نتايج خوب از راه مي‌رسند
    --------------------------
    ايكر كاسياس خوش‌بيني، صبر و روحيه‌اي مبارز را عوامل خروج رئال مادريد از بحران كنوني‌اش خواند.

سنگربان رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا گفت: «به زودي نتايج خوب از راه مي‌رسند. رئالي‌ها در هفته‌هاي گذشته دليل چنداني براي خوشحالي نداشته‌اند.»

شاگردان "برند شوستر" در ليگ قهرمانان اروپا در برابر يوونتوس در دو بازي رفت و برگشت بازنده از ميدان خارج شدند. آنها در جام حذفي اسپانيا هم برابر تيمي دسته سومي به نام "ايرون" شكست خوردند و در

همان دور نخست از اين رقابت‌ها كنار رفتند. كهكشاني‌ها در ليگ اسپانيا هم برابر وايادوليد يك بر صفر تن به شكست دادند.

ايكر كاسياس سنگربان مادريدي‌ها با وجود بحران اخيري كه در رئال بروز كرده است، دليلي براي ناراحتي و نااميدي ندارد. اين بازيكن 27 ساله در اين باره گفت: «طبيعي است كه ما از شرايط كنوني راضي نيستيم.

بايد هم‌چنان سخت‌ تلاش كنيم آن وقت نتايج خوب دوباره از راه مي‌رسند. در فصل جاري ما لحظه‌هاي خوب و بدي را سپري كرده‌ايم اكنون بايد ثابت كنيم كه با وجود همه شايعه‌ها تيم هستيم. بايد با هم كار كنيم و

درست همانند فصل پيش سخت تلاش كنيم.»

راهيابي رئال مادريد به مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا هنوز قطعي نشده است. كاسياس با اين حال نگران اين موضوع نيست. او گفت: «در بازي رفت برابر يووه فرصت خوبي را از كف داديم تا خيالمان را

از بابت صعود به دور بعد راحت كنيم. با اين حال ما تا صعود فاصله زيادي نداريم. در بازي‌هاي آينده همه چيز شدني است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كرسپو: ترك اينترميلان قطعي است
    ------------------------
    مهاجم آرژانتيني اينترميلان ايتاليا از ترك قطعي باشگاه خود در فصل زمستان گفت.

به نقل از رويترز، هرنان كرسپو گفت: در حالي كه من از رئال مادريد و چند باشگاه ديگر پيشنهاد رسمي دارم، اينترميلان هيچ تلاشي براي تمديد قراردادم نمي كند و حتي به انتقال قرضي من نيز راضي است.
    وي افزود: ترك اينتر قطعي است و من مي توانم به عنوان بازيكن آزاد راهي يكي از باشگاه هاي طرف مذاكره خود شوم.
    رئال مادريد پيشنهاد 25 ميليون يورويي را در گام نخست ارائه كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادريد آرشاوين را قرضي مي خواهد
    ---------------------------
    باشگاه رئال مادريد قصد دارد مهاجم زنيت روسيه را به صورت قرضي در اختيار بگيرد.

به نقل از رويترز، رئال مادريد كه مدت ها است مشتري شماره يك آندري آرشاوين به حساب مي آيد، براي آنكه مدير عامل زنيت سنت پترزبورگ روسيه نيز راضي شود، حاضر شده اين بازيكن را به صورت قرضي در اختيار بگيرد تا اين باشگاه تازه احيا شده روس نيز از داشتن ستاره خود آسوده خيال باشد.
    آرشاوين از طريق وكيل خود انتقال قرضي را راهي درست و مناسب توصيف كرده و حاضر است تحت قرارداد قرضي نيز راهي رئال مادريد شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دو بازيكن بزرگ در راه برنابئو هستند
    -----------------------
    نايب رئيس رئال مادريد به هوادران خود وعده خريد دو بازيكن بزرگ را داده است.

به نقل از وب سايت رئال مادريد، پدراگ مياتوويچ گفت: هواداران رئال مادريد بدانند كه دو نام بسيار بزرگ در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي باشگاه مي شوند.
    وي افزود: دو بازيكن را زير نظر داريم و مذاكرات با آنها جدي تر از سايرين ادامه دارد.
    وي ادامه داد: با كمك پرتوگال مربي و دوست عزيز خود مي توانيم يك شوك سنگين و مثبت را به رئال مادريد وارد كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ون دروارت: نيستلروى يك جنگجوى واقعى است
    ----------------------------
    رافائل ون دروارت تاكنون نتوانسته است انتظارات را در تيم جديدش برآورده كند. زمانى كه اين هافبك

هلندى به رئال آمد، همگان منتظر درخشش وى در برنابئو بودند.

ون دروارت كه در هامبورگ به او لقب " فرشته كوچك " را داده بودند هنوز نتوانسته است تمام توانايى هاى خودش را در تيم جديدش به نمايش بگذارد. او تاكنون هيچ نشانى از هافبك آماده و تأثيرگذار فصل گذشته هامبورگ نداشته است. هافبك هلندى كهكشانى ها اميدوار است در هفته هاى آتى، روزهاى بهترى را در مادريد تجربه كند. وى براى درخشش در رئال ،بسيار باانگيزه است.

روزنامه بيلد چاپ كشور آلمان مصاحبه اى را با هافبك فصل گذشته هامبورگ انجام داده است. شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم:

• ناكامى هاى رئال در لاليگا همواره ادامه دارد. از اين نگران نيستيد كه خاطره تلخى از اولين فصل حضورتان در رئال مادريد به جا بماند؟!

- نگرانى درباره آينده هيچ فايده اى ندارد. ما نبايد به گذشته فكر كنيم نگرانى در مورد آينده هم كارساز نيست. تنها تلاش ما بايد اين باشد كه به ناكامى هاى رئال مادريد پايان دهيم. رسيدن به اين هدف مستلزم اين است كه در تمرينات با تمام توانمان ظاهر شويم. در حال حاضر هيچ اختلافى بين اعضاى رئال وجود ندارد با وجود اينكه با نتايج ضعيفى كسب كرده ايم هنوز هم جو آرامى در باشگاه ما حاكم است. براى بازگشت به روزهاى خوب فقط كافى است تلاشمان را دوچندان كنيم و دوباره به اين باور برسيم كه براى بزرگترين و بهترين تيم اسپانيا بازى مى كنيم. كسى كه پيراهن رئال مادريد را بر تن مى كند بايد اعتماد به نفس زيادى داشته باشد. ما بايد بدانيم كه جزو بهترين هاى دنياى فوتبال بوده ايم كه شانس حضور در برنابئو را پيدا كرده ايم.

• يعنى شما مشكل رئال را فقط در اعتماد به نفس بازيكنان مى بينيد؟

- بله. اما نبايد فراموش كرد كه همين مشكل تبعات منفى زيادى را به دنبال خواهد داشت. يك ستاره بدون اعتماد به نفس نمى تواند به تيم خود كمك كند به عنوان مثال يك بازيكن هرچقدر هم كه در زدن ضربات ايستگاهى تبحر داشته باشد اگر آن اعتماد به نفس لازم را نداشته باشد نمى تواند توپ خوبى را به سمت دروازه بفرستد.

• به همين دليل است كه رئال مدت ها است از ضربات ايستگاهى به گل نرسيده؟

- بله. دقيقاً براى اثبات اين ادعا كافى است آمار ضربات ايستگاهى موفق رئال مادريد در فصل گذشته را با اين فصل مقايسه كنيد.

• در ديدار رئال مادريد در چهارچوب رقابت هاى جام حذفى در دقايق پايانى صاحب يك ضربه ايستگاهى شديد، به نظر آمد براى پشت توپ ايستادن بين شما، رائول و اسنايدر جنگ لفظى پيش آمد. اين مسأله اتفاق جالبى براى باشگاهى مثل رئال مادريد نيست.

- خب كاملاً شرايط خاصى داشتيم تيم در حال حذف شدن بود و هر كسى دوست داشت از اين اتفاق جلوگيرى كند واقعاً فشار زيادى روى تيم ما بود به هر حال درشرايط خاصى چنين مسائلى پيش مى آيد فرداى همان روز وقتى در تمرينات حاضر شديم من از رائول عذرخواهى كردم. باور كنيد او اصلاً يادش نبود كه روز قبل چه اتفاقى افتاده بود ممكن است در مقطعى مشكلاتى بين ما پيش بيايد اما ما همه با هم رابطه دوستانه اى داريم و همه چيز را خيلى زود فراموش مى كنيم.

• نيستلروى ۹ ماه ازميادين دور خواهد بود. حال و روزش چگونه است. با او صحبت كرده ايد؟

- بله. رود يك جنگجوى واقعى است. او تسليم ناپذير است. رود براى بازگشت به ميادين فوق العاده انگيزه دارد. در رفتار و صداى او به هيچ عنوان نشانى از يأس و نااميدى نبود. همه ما به ياد داريم كه او در آيندهوون چه دورانى را پشت سر گذاشت شايد اگر كس ديگرى جاى او بود همان سال ها با فوتبال خداحافظى مى كرد و يا حداقل نمى توانست بازگشت موفقى به دنياى فوتبال داشته باشد اما رود با مصدوميتش جنگيد و توانست با قدرت تر وموفق تر از هميشه به ميادين بازگردد. شك ندارم اين بار هم همين اتفاق خواهد افتاد. همه ما منتظر بازگشت قدرتمندانه رود به دنياى توپ گرد هستيم.

• هيچ كس بازى هاى زيباى شما را در هامبورگ فراموش نكرده است. شما در هامبورگ بهترين بوديد. چرا هنوز در رئال نتوانسته ايد همان بازيكن موفق و تأثيرگذار هامبورگ باشيد؟

- رئال تيم پرمهره اى است. تمام بازيكنان اين تيم مدعى حضور در تركيب اصلى هستند. اين انتخاب را براى مربى تيم بسيار سخت تر مى كند. براى جا افتادن در تركيب چنين تيمى به زمان احتياج دارم. از پيشرفت خودم در مادريد راضى ام. با بهتر شدن شرايط تيم، من هم به شرايط ايده ال خودم بازمى گردم. با مرور زمان همه چيز بهتر مى شود.

• رئيس اسبق باشگاه رئال مادريد از كادر مديريتى كنونى باشگاه به شدت انتقاد كرده نظر شما در اين باره چيست؟

- من هيچ شناختى از رئيس سابق باشگاه رئال مادريد ندارم. راستش را بخواهيد با كالدرون هم زياد برخورد نداشته ام. به هر حال ما به عنوان بازيكن حق اظهارنظر در مورد اتفاقات اخير را نداريم. فقط مى دانم كسى كه خودش را طرفدار رئال مادريد مى داند در اين شرايط خاص نبايد به خودش اجازه انتقاد بدهد. ما در اين شرايط بيشتر به حمايت احتياج داريم تا انتقاد.

• برخلاف رئال مادريد، بارسلونا اين فصل در لاليگا و ليگ قهرمانان حضورى خيره كننده داشته است. تابستان گذشته بارسا هم به دنبال شما بود. از اينكه به نوكمپ نرفتيد پشيمان نيستيد؟

- خير. رئال مادريد يكى از بزرگترين باشگاه هاى دنيا است. پوشيدن پيراهن اين تيم افتخار بزرگى است. من افتخار مى كنم كه شانس بر تن كردن پيراهن رئال را دارم. اميدوارم بتوانم سال هاى خوبى را در رئال تجربه كنم.

• چه چيزى باعث شد رئال مادريد را به بارسلونا ترجيح دهيد؟

- خب رئال فصل قبل شرايط به مراتب بهترى را نسبت به بارسا داشت. اين تيم قهرمان لاليگا شده بود و شوستر نيز جايگاهش در برنابئو تثبيت شده بود. به نوعى مى توانم بگويم آرامش در مادريد حاكم بود. بارسا چنين شرايطى را نداشت. به همين دليل رئال مادريد را انتخاب كردم.

• دلتان براى هامبورگ تنگ نشده؟

- سال هاى بسيار خوبى را در هامبورگ پشت سر گذاشتم. سال هاى حضور در هامبورگ بهترين سال هاى زندگى من و خانواده ام بود. در آنجا همه چيز عالى بود. با اين تفاسير مگر مى شود دلم براى شهر و تيم هامبورگ تنگ نشده باشد؟! واقعاً اگر به فكر پيشرفت و حرفه خود نبودم مطمئناً در هامبورگ مى ماندم.

• چه تفاوتى هايى بين فوتبال آلمان و اسپانيا وجود دارد؟

- فوتبال آلمان كاملاً قابل پيش بينى است. در آلمان مى توان پيش بينى كرد كه رقيب از كدام سيستم استفاده مى كند. مى توانم اينطور بگويم كه تيم هاى آلمانى قابليت تغيير تاكتيك را ندارند. معمولاً به يك سيستم و روش تكيه مى كنند و سعى دارند تا پايان فصل نيز از همين روش استفاده كنند. به نظر من اين يكى از ضعف هاى تيم هاى آلمانى است كه البته آلمانى ها در تلاشند اين ضعف را برطرف كنند. در مقابل تيم هاى اسپانيايى بسيار انعطاف پذيرند. تيم هايى مثل رئال، بارسا، ويارئال يا والنسيا قادرند با ۴ يا ۵ سيستم مختلف بازى كنند بدون اينكه مشكلى ايجاد شود. بازيكنى كه در تيم هاى اسپانياى بازى مى كند بايد توانايى بازى كردن در سيستم هاى مختلف و حتى پست هاى مختلف را داشته باشند به عنوان مثال در بازى هاى لاليگا بارها و بارها شاهد تغيير پست بازيكنان هستيم. يك بازيكن در دقايقى به عنوان هافبك راست بازى مى كند و سپس به دستور مربى به جناح چپ منتقل مى شود. در هيچ ليگ ديگرى تا اين حد شاهد تعدد اين تغييرات نيستيم.

• زمان نسبتاً زيادى از حضورتان در اسپانيا مى گذرد. كدام بازيكن بيشتر توانسته شما را تحت تأثير قرار دهد؟

- بازيكنان بسيار خوبى در ليگ اسپانيا حضور دارند. بسيارى از آنها جزو بهترين هاى دنياى فوتبال هستند. من از تماشاى بازى مسى، اينى يستا و ژاوى لذت مى برم. اين ۳ بازيكن مثلث موفقيت بارسا هستند. در رئال هم ما بازيكن خوب كم نداريم. هيگواين بى نظير است. دلارد فوق العاده بااستعداد است. كاسياس دروازه بان فوق العاده اى است و رائول هم به عنوان يك اسطوره در رئال مادريد الگوى بسيارى از بازيكنان جوانتر است.

• تا چه زمانى قصد داريد به حضورتان در برنابئو ادامه دهيد؟

- براى رسيدن به اهدافم در دنياى فوتبال رئال مادريد را انتخاب كردم و قصد دارم در برنابئو بمانم و براى رسيدن به اهدافم تلاش كنم و براى رسيدن به اين مهم از هيچ تلاشى دريغ نخواهم كرد.

• چه اهدافى داريد؟

- خب قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا بزرگترين و معتبرترين عنوان در رده باشگاهى است. دوست دارم قهرمانى در ليگ قهرمانان را تجربه كنم ضمن اينكه قهرمانى در لاليگا هم ارزش كمترى نسبت به قهرمانى در ليگ قهرمانان ندارد. اميدوارم با رئال بتوانم عناوين زيادى را كسب كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هفته دوازدهم لالیگا: آخرین شانس شوستر در مادرید
    ---------------------------
    هفته دوازدهم لالیگای اسپانیا روزهای شنبه و یکشنبه پیگیری خواهد شد.

در یکی از دیدارهای مهم این هفته، رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان رکرتیوو اوئلوا است. "برند شوستر" که بعد از شکست مقابل وایادولید تحت فشار شدید انتقادات قرار گرفته است، آخرین فرصت های خود را برای ماندن در مادرید سپری می کند شاید عدم نتیجه گیری در این دیدار زمینه اخراج وی را فراهم کند. بهترین خبر برای رئال مادرید بازگشت "په په" مدافع پرتغالی است که می تواند نقطه ضعف رئال مادرید در بازی های اخیر را پوشش دهد، رکرتیوو نیز که هفته گذشته با دو گل مغلوب بارسلونا شد، با انگیزه های فروان پا به میدان می گذارد و شاید همین انگیزه بلای جان مادریدی ها شود.
    بارسلونا، صدرنشین لالیگا نیز روز یکشنبه در ورزشگاه نیوکمپ میزبان ختافه خواهد بود. بارسلونا در این فصل در بازی های خانگی حریفانش را گلباران کرده اما ختافه همواره مقابل این تیم خوب ظاهر شده و گربه سیاه این تیم است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در پی شایعات برکناری/ شوستر : دلیلی برای استفاء ندارم!
    ---------------------------------------
    سرمربی رئال مادرید که امروزه سخت تحت فشار رسانه ها و هواداران می باشد، در آخرین مصاحبه خبری خود اعلام کرد هیچ دلیلی برای استفاء ندارم و ترسی هم از برکناری ندارم.

خبرها حاکی ار این است که مربی آلمانی پس از حذف از جام پادشاهی ، باخت در لیگ قهرمانان و همچنین وضعیت بد درد لا لیگا سخت تحت فشار است،اما این مربی 49 ساله در آخرین مصاحبه خود گفت:"من در رابطه با رفتن فکر نمی کنم چرا که دلیلی برایش نمی بینم و باور دارم که باشگاه هم مرا حمایت می کند."
    درحالی که نامهای زیادی همچون کارلو آنچلوتی، سانچس فلورس و مربیان دیگر برای جانشینی مرد آلمانی شنیده می شود اما شوستر اعتقادی به اخراج خود ندارد حتی اگر بازی با رکرتیوو را هم از دست بدهد.
    رئال مادرید امشب در ساعت 20:30 به وقت اروپا در زمین خود به مصاف رکرتیوو ائلوا می رود.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی نمیگه بازی ساعت چند هست؟! اصلا نشون میده؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

فک نکنم نشون بده ......... چون ساعت 9 بازیه منچستر هست و ساعت11 بازیه اینتر-یوونتوس ........
    بازی هم ساعت 10 و نیم به وقت تهران شروع میشه ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •