تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 2376 اولاول ... 13253258262262862963063163263363463563664268273211321632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

غيبت مجدد جباري و حضور طالب لو در تمرين استقلال تهران

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در غياب هافبك ناراضي و با حضور دروازه بان مصدوم اين تيم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 16:20 در زمين شماره 2 مجموعه ورزشي آزادي آغاز شد.
    تمرين به دليل مراسم معارفه واعظ آشتياني مديرعامل جديد باشگاه، زودتر از هميشه برگزار شد.
    مجتبي جباري كه به علت مسائل مالي در تمرينات روزهاي گذشته شركت نداشت، امروز نيز در تمرين حاضر نشد تا همچنان روي حرف خود مبني بر عدم حضور در تمرين تا زمان دريافت مطالبات،‌ پافشاري كند.
    وي صبح امروز در كلاس روانشناسي شركت كرد.
    حضور يك بازيكن برزيلي 26 ساله به نام رود ريگوئز در تمرين از ديگر نكات قابل توجه بود.
    وحيد طالب لو نيز كه نزديكان وي از احتمال غيبتش در دربي تهران خبر داده بودند، با دستان بخيه خورده و بانداژ شده به تمرين پرداخت.
    از اين تمرين 60 هوادار ديدن كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با وجود ناراحتي از نقد نشدن چك

مجتبي جباري امروز در جلسه روانشناسي شركت كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال صبح امروز در جلسه روانشناسي كه در باشگاه تشكيل شد، حضور پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري كه روزهاي گذشته به دليل پاس نشدن چك هاي دريافتي از باشگاه به حالت اعتراض در تمرينات شركت نكرده بود، صبح امروز در جلسه روانشناسي شركت كرد.
    ظاهرا با اين بازيكن تماس گرفته شده و به او اعلام شده كه امروز قرار است جلسه معارفه باشگاه تشكيل شود و مدييرت جديد پول بازيكنان را پرداخت كند.
    جباري با شنيدن اين وعده در كلاس صبح شركت مي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با شكست راه آهن به مصاف پرسپوليس خواهيم رفت

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    با شكست راه آهن خود را براي رويارويي با پرسپوليس در شصت و پنجمين دربي پايتخت آماده خواهيم كرد.

علي عليزاده مهاجم تيم استقلال در گفتگو با خبرنگار موج گفت: بعد از برد شيريني كه مقابل تيم استقلال اهواز كسب كرديم بازيكنان با انگيزه بيشتري در تمرينات حضور پيدا مي كنند.
    وي افزود: در يك برهه زماني تيم نتايج خوبي را به دست نياورد و فشار مطبوعات باعث ازهم پاشيدگي تيم شده بود ولي خوشبختانه با شكست استقلال اهواز از بحران خارج شديم.
    مهاجم تيم استقلال در خصوص وضعيت مصدوميت وحيد طالب لو تصريح كرد: به احتمال فراوان طالب لو به بازي با راه آهن نمي رسد ولي با تلاش پزشكان خود را براي دربي پايتخت آماده مي كند.
    عليزداه در پايان ابراز اميدواري كرد كه تيمش با شكست راه آهن با روحيه مضاعف به مصاف پرسپوليس رود و خاطر نشان ساخت: پيروزي در دربي براي هواداران از اهميت زيادي برخوردار است و بازيكنان تلاش مي كنند با شكست راه آهن از سد حريف سنتي خود تيم پرسپوليس نيز بگذرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جنگ رواني داربي از قضيه داوري كليد خورد
    پرسپوليس و استقلال عليه سعد كميل

10 روز مانده به شصت و پنجمين داربي يا همان شهرآورد پايتخت، هر دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه سعد كميل، داور كويتي انتخاب شده براي قضاوت اين بازي موضع مخالف گرفتند.
    كميل كه پيش از اين داربي شماره 60 را كه با نتيجه مساوي بدون گل تمام شد، سوت زده بود اكنون از هر دو طرف داربي، انتخاب نامناسبي خوانده مي‌شود. استقلالي‌ها مي‌گويند؛ كميل در بازي اسفند 84 دو پنالتي(!) آنها را اعلام نكرد و در مقابل پرسپوليسي‌ها معتقدند اين داور كويتي براي رقم زدن نتيجه مساوي وارد استاديوم آزادي مي‌شود.
    داريوش مصطفوي در تماس با كفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال اعتراض خود را شفاهي به اين انتخاب اعلام داشت و گفته مي‌شود باشگاه استقلال نيز طي امروز و فردا اين اعتراض را كتبي به كميته داوران مي‌فرستد. امير قلعه‌نويي، سرمربي آبي‌ها هم چند روز گذشته به گزينش اين داور عرب براي قضاوت بازي حساس دو تيم نامدار تهران اعتراض كرده بود.
    در همين راستا و با افزايش تدريجي حساسيت‌هاي داربي 65، نزديكان هر دو باشگاه مي‌گويند اين جنگ رواني بسيار زودتر از مسابقه‌هاي گذشته دو تيم آغاز شده و شايد در پشت پرده خود دلايلي مثل توجيه باخت احتمالي در داربي باشد. استقلال به زودي مديرعامل خود را تعويض كرده و واعظي آشتياني در دومين آزمايش خود در همان ابتداي فعاليت در پست مديرعاملي بايد به مصاف پرسپوليس برود و طبيعي است كه باختن مي‌تواند جايگاه او روي سكوهاي آزادي را به خطر بيندازد. در مقابل داريوش مصطفوي با حجم زيادي از شايعات و اخبار تاييد نشده مبني بر اخراج قريب‌الوقوع از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس دست و پنجه نرم مي‌كند و شكست در داربي با توجه به حجم سنگين هزينه‌ها و جذب ستاره‌هاي بزرگ و گرانقيمت براي اين تيم، مي‌تواند اين اخبار را به واقعيت تبديل كند. فراموش نمي‌كنيم كه فتح‌ا...‌زاده، همتاي پيشين داريوش‌خان هم پس از چند ماه درگيري با اين شايعات، بالاخره جايگاه خود را از دست داد و خانه‌نشين شد. پس احتمال زمينه‌چيني براي باخت احتمالي در داربي چندان بعيد نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالي‌ها بايد از انتخاب كميل خوشحال باشند

سعدكميل يكي ديگر از داوران داربي است. داور عربي كه قبلا هم قاضي ديدار پرسپوليس و استقلال بوده است!
    جالب است بدانيد كه حضور داوران عرب، قبلا براي استقلالي‌ها خوش‌يمن نبوده است. جمال‌الشريف، عبدالرحمان الزيد، عمرالمهنا و محمد كوسا، وقتي داور ديدار بين دو تيم بوده‌اند، بازي را يا پرسپوليس برده يا در آن ليگ پرسپوليس قهرمان شده است اما سعدكميل براي استقلال خوش‌يمن بوده است.
    اين درست كه در داربي روز 19 اسفند سال 84 دو تيم، اين تيم پرسپوليس بود كه با تساوي صفربر صفر برابر صدرنشين جدول بيشتر خوشحال بود اما در همان ديدار كه سعد كميل قاضي ميدان بود، استقلالي‌ها جام را با قهرماني به پايان رساندند.
    اگر چهار داور عرب سوريه و عربستاني براي قضاوت داربي سوت زده و پرسپوليس با سوت آنها موفقيت را تجربه كرده حالا نوبت سعد كميل است كه بار ديگر براي خوش‌شانسي استقلالي‌ها به ميدان آمده است!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دست طالب‌لو رفت توي شيشه

عصر روز يكشنبه اتفاق عجيبي براي وحيد طالب‌‌لو رخ داد. او وقتي به محل تمرين استقلال رسيد دستش خوني بود و باعث شد همه استقلالي‌ها هول و فكر كنند چه اتفاقي ممكن است براي طالب‌لو رخ داده باشد كه دست او اينچنين خونين شده. دكتر نوروزي سريع به سراغ طالب‌لو رفت و با سه بخيه خونريزي دست او را بند آورد. وقتي ماجرا را از وحيد پرسيدند او گفت وقتي كه داشته از خانه بيرون مي‌آمده دستش رفته توي شيشه و بريده.
    البته اين توجيه طالب‌لو اصلا قابل قبول نيست و كسي از استقلالي‌ها هم با اين توجيه وحيد قانع نشد.
    برخي از بازيكنان استقلال مي‌گويند كه شايد طالب‌لو با كسي درگير شده و در حين درگيري شيشه شكسته و دستش را بريده.
    البته با توجه به خصوصيات اخلاقي كه از طالب‌لو سراغ داريم از او بعيد است كه اهل دعوا كردن و شيشه شكستن باشد اما قبول كنيد توجيه خودش هم كه وقتي داشته از خانه بيرون مي‌آمده دستش رفته توي شيشه چندان قابل قبول نيست البته بخيه‌هاي دست طالب‌لو مشكلي براي او درست نكرده و با تلاش‌هاي دكتر نوروزي او به ديدار استقلال مقابل راه‌آهن مي‌رسد.
    جانواريو ديگر مصدوم استقلال هم كه از ناحيه دنده دچار مشكل شده مشكلي براي بازي مقابل راه‌آهن ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتياني: عكس با شورت ورزشي دارم، شاهد هم دارم
    نويسنده : محمدرضا مدني

اميررضا واعظ آشتياني كه اين روزها نام فاميل او را برخي به اشتباه «واعظ آشتياني» مي‌نويسند نه تنها حساسيتي نسبت به اين موضوع ندارد بلكه معتقد است: «هر كسي از ظن خود شد يار من» موضوع سفر مدير‌عامل جديد استقلال به ايتاليا بهانه‌اي شد تا با اين فوتباليست گمنام قديم و مدير شناخته شده امروز از هر دري صحبت كنيم، با ما همراه شويد تا بيش از پيش با سوابق ورزشي واعظ آشتياني آشنا شده و از روزي كه پروين او را براي نوك حمله پرسپوليس و دانايي فرد او را براي نوك حمله استقلال دعوت كردند بيشتر بدانيد.
    پيش از داربي در تهرانم
    چهارشنبه پيش اعلام كردم كه براي شركت در اجلاس روساي فدراسيون‌هاي دوچرخه‌سواري بايد به ايتاليا سفر كنم. تيم اميدمان هم همين امروز (روز گذشته) صبح تهران را به مقصد ايتاليا ترك كرد. چهار، پنج روزه هم برمي‌گردم. البته يك روزنامه‌اي نوشته بود واعظ قرار است يك ماه به ايتاليا برود كه از اين بابت بايد بگويم اگر خرج و مخارجش را هم پرداخت مي‌كنند چرا كه نه من حاضرم يك ماه به ايتاليا بروم.
    از تيم كيان به اردوي تيم‌ملي دعوت شدم
    14 سالم بود كه با درخشش در تيم فوتبال آموزشگاه كاوه تهران جذب باشگاه كيان شدم و در سن 16 سالگي براي تيم جوانان اين باشگاه توپ مي‌زدم. از سن 18 سالگي هم به عضويت تيم بزرگسالان كيان درآمدم. آن زمان آقايان علي محمد مرتضوي، يدا... خاكباز مقدم و اكبر خشكباري كادر‌فني تيم ما را تشكيل مي‌دادند. در همان دوران توسط مربي تيم جوانان به اردوي اين تيم دعوت شدم و چون پارتي نداشتم زود خط خوردم.
    عابدزاده دروازه‌بان ذخيره تيم ما بود
    19 ساله بودم كه انقلاب شد و من هم مثل جوانان آن زمان براي مدتي درگير اتفاقات انقلاب بودم. سال 1360 بود كه عضو تيم هلال‌احمر اصفهان شدم. آن زمان احمدرضا عابدزاده 14-15 ساله بود و رزرو دروازه‌بان تيم ما بود.
    به‌خاطر تاجي بودنم دعوت پروين را رد كردم
    آقاي رضوان، معلم ورزش دبيرستان ما بود كه علي پروين به‌واسطه رفاقتي كه با او داشت روزي به سراغ من آمد و با‌توجه به شناختي كه از من در نوك حمله تيم كيان داشت دعوت كرد تا به تيم پرسپوليس بپيوندم اما خب چون بنده از همان اول تاجي بودم دعوت ايشان را رد كردم. هرچند كه بنده نسبت به آقاي پروين ارادت خاصي دارم و ما با هم بچه محل هم بوده‌ايم.»
    دعوت دانايي‌فرد را براي تاجي شدن رد كردم
    روزي در مصاف تيم‌هاي جوانان كيان و تاج كه من هم در زمين حضور داشتم يك گل از تاج عقب افتاديم اما اواخر بازي من گل تساوي را زدم و وقتي بازي تمام شد آقاي دانايي‌فرد آمد و گفت كه به تاج بروم اما خب آن زمان تيم كيان تيم بزرگ و اسم و رسم داري بود و بازيكنان بزرگي مثل عليرضا رعدي در آن بازي مي‌كردند به همين خاطر پاسخ منفي به ايشان دادم.
    از بچگي استقلالي بودم
    آنهايي كه من را مي‌شناسند مي‌دانند كه از كودكي طرفدار تيم تاج بودم و اين حرف ربطي به امروز كه در راس اين باشگاه هستم ندارد.
    عكس با شورت ورزشي زياد دارم
    اين روزها مد است كه هركس در ارگاني يا فدراسيوني يا باشگاهي سمت مي‌گيرد فورا با رو كردن عكس‌هايش با لباس ورزشي و شورت فوتبال خودش را فردي ورزشي عنوان مي‌كند. حال اينكه ما علاوه بر عكس با شورت ورزشي كلي هم شاهد داريم.
    2 سال نايب قهرمان دو سرعت كشور شدم
    من علاوه بر فوتبال در رشته دووميداني هم ورزش مي‌كردم و به‌خاطر سرعت بالايي كه هنگام دويدن داشتم در دوي 200 متر و 100 متر بارها در سطح استان تهران مقام‌هاي قهرماني و نايب قهرماني در سطح آموزشگاه‌هاي كشور را از آن خودم كردم. حتي يادم هست كه در مسابقات كشوري كه در آبادان برگزار شد هم نايب قهرمان كشور شدم. اين كار را دو سال تكرار كردم.
    من «واعظ» آشتياني هستم
    از هفته گذشته به اين طرف برخي نام مرا واعظ آشتياني و برخي واعظ مي‌نويسند. البته درست آن اميررضا واعظ آشتياني است اما حالا كه برخي دوست دارند واعظ بنويسند هيچ اشكالي ندارد. اصل اين است كه عملكرد افراد مورد بازبيني قرار مي‌گيرد.
    اسپانسر بعدي را 2 ماه پيش از فصل مي‌آورم
    اينكه پس از گذشت هفت هفته از ليگ‌برتر اسپانسر بگيريم يعني بخشي از درآمد باشگاه از اين راه را از دست داده‌ايم. اگر عمري باقي باشد و فصل بعد هم در باشگاه باشم دو ماه پيش از شروع فصل قرارداد اسپانسر را مي‌بندم. آن هم با رقمي كه در خور نام استقلال باشد. الان كه كسي جلو نمي‌آيد. اسپانسر را بايد قبل از فصل گرفت.
    اهل كري خواندن نيستم
    به نظرم بازي داربي بازي جذابي است و هر باشگاهي برنامه‌ريزي و تاكتيكش بهتر باشد مي‌تواند نتيجه بگيرد. حرف اول و آخر در اين ديدار را ادب و احترام از سوي تماشاگران و بازيكنان به تيم حريف مي‌زند. من از جواني هم اهل كري خواندن نبودم و حالا هم نيستم.
    با زريبافان در شوراي شهر بوديم
    ما قبلا با آقاي زريبافان در شوراي شهر همكار بوديم و ايشان نظر لطف داشتند و از بنده دعوت كردند تا به هيات مديره باشگاه بيايم و من هم آمدم. به هر حال هر مجموعه‌اي كه تحت چارت اينچنيني باشد تابع رييس مجمع آن است.
    آرزو به دل نبودم
    اينكه پيش‌تر كانديداي رياست فدراسيون فوتبال شده بودم نه تكليف بود و نه آرزوي فوتبالي شدن. من همواره دوست داشته و دارم تا از توانايي‌هايم استفاده كنم و نه تنها اينجا بلكه آرزوي هيچ شغلي را نداشته‌ام اما چون استقلال را دوست داشتم وقتي با پيشنهاد آقاي زريبافان مواجه شدم به‌واسطه طرفداري‌ام از رنگ آبي احساس كردم مي‌توانم به استقلال كمك كنم.
    با فتح‌ا...زاده رفيقم
    آقاي فتح‌ا...زاده از دوستان بنده هستند و هجدهم شهريور در سالروز درگذشت پدرم ايشان زحمت كشيدند و در مراسمي كه با حضور جمعي از مديران ورزشي و اقتصادي كشور داشتم تشريف آوردند. ما با هم هيچ مشكلي نداريم و اصولا بنده با هيچكس مشكل ندارم.
    براي پست و مقام دست و پا نمي‌زنم
    رفتن و ماندن هم از مقدرات الهي است. اگر مرا به استقلال آوردند توفيقي نصيبم شده و سعي خواهم كرد با تمام توان در خدمت اين مجموعه باشم و اگر شبانه هم زنگ بزنند و بگويند برو، دو ركعت نماز شكر مي‌خوانم. هرگز براي پست و مقام دست و پا نمي‌زنم و اين نكته را دوستان بنده به‌خوبي مي‌دانند كه هرگز شخصيت‌هاي مهم مملكت را براي خودم نردبان پيشرفت نكرده‌ام و فقط افتخار دوستي و رفاقت با آنها را دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من هدايتي استقلال نيستم
    انصاري: سهام استقلال را نمي‌خواهم
    نويسنده : رضا خدادادي

«علي انصاري» از او به عنوان هدايتي شماره دو فوتبال ايران ياد مي‌كنند. هر چند كه خودش اين مقايسه را چندان نمي‌پسندد و مي‌گويد: «من هدايتي استقلال نيستم» شايد ريشه مقاومت مقابل اين عنوان را بايد در نوع تفكرات او جست‌وجو كرد و تفاوت‌هايش نسبت به هدايتي. مرد ثروتمند پرسپوليس بعد از گرفتن قول پيشكش سهام از سوي مسوولان سازمان تربيت بدني بود كه پاپيش گذاشت اما انصاري كه نگاهش را به مقوله ورزش نگاهي ملي عنوان مي‌كند هيچ چشمداشتي به سهام باشگاه ندارد و اصلا هدفش را خريد استقلال قرار نداده است. انصاري كه طرح‌هاي اقتصادي – ورزشي‌اش پيش از اين موجب خير و بركت در دوچرخه‌سواري بوده حالا با ايده‌هاي متفاوتي براي استقلال وارد اين باشگاه شده و اميدوار است فضا براي پياده كردن اين طرح‌ها باشد. اتفاقي كه البته خودش هم معترف است كه به تنهايي و بدون حمايت هيات مديره انجام آن ممكن نيست.
    آقاي انصاري! قبل از شما افراد ديگري هم با سياست مشابه وارد عرصه ورزش شده‌اند اما خيلي زود پا پس كشيده‌اند.
    بايد فضاي اين اتفاق آماده شود اگر فضاي خوب و سالمي ايجاد شود حتما افراد اقتصادي وارد ورزش مي‌شوند. بايد ادبياتمان فرق كند و نگاهمان ناعادلانه نباشد.
    شايد يكي از همين نگا‌ه‌هاي ناعادلانه بحث شهرت طلبي افرادي مثل شما باشد اتهامي كه متوجه آقاي هدايتي هم شد و ايشان در جواب گفتند ما از پول خودمان براي كسب شهرت استفاده مي‌كنيم.
    ببينيد من همينقدر در مورد آقاي هدايتي كه از دوستان هم هستند مي‌دانم كه با اخلاص آمده و براي ورزش هزينه مي‌كند. بحث شهرت هم براي آدم اقتصادي تعريف شده است. يعني در حوزه‌اي كه كار من است يعني مبل شناخته شده هستم. دنبال تريبون جديدي هم نبودم كه مثلا فلان كار را براي خودم انجام بدهم. براي دوچرخه‌سواري كار كردم و نتايج آن مشخص است حالا هم توفيق خدمت در باشگاه استقلال حاصل شده است. من به سفارش آقاي زريبافان آمدم.
    اما كار در چنين باشگاه‌‌هايي چيزي جز هزينه نيست. طرحي براي به سود رساندن استقلال داريد؟
    فوتبال امروز يك صنعت است جايي كه چرخش مالي در آن به 250 ميليارد تومان برسد بايد به آن نگاه اقتصادي داشت. من طرح و ايده‌هايي براي استقلال دارم قرار است كار گروه اقتصادي تشكيل بدهيم و شرايط كار را بررسي كنيم. اما من به تنهايي نمي‌توانم موجبات موفقيت استقلال از نظر اقتصادي را به وجود بياورم من اين طرح‌ها را پيشنهاد مي‌دهم و اين اعضاي هيات مديره هستند كه بايد موجبات عملي شدن آن را فراهم كنند.
    استقلال اين پتانسيل را براي درآمدزايي دارد؟
    اين باشگاه برند بسيار معروفي است و ظرفيت‌هاي بالقوه‌اي دارد كه مي‌توان آن را به فعل تبديل كرد. كار گروه‌هايي كه ما تشكيل مي‌دهيم راه انجام اين پروسه را بررسي مي‌كنند.
    گويا اولين هديه شما به هواداران استقلال و حتي پرسپوليس بحث اسپانسر است و معرفي بازار مبل به عنوان اسپانسر آنها.
    بازار مبل، هيات امنا دارد كه آنها اين موضوع را بررسي كردند.
    اما حتما پيشنهاد شما بوده كه رييس انجمن صنف مبل هم هستيد.
    بالاخره پيشنهادي است كه به عنوان يك گزينه مطرح كردم و الان دبير انجمن ما با مديران عامل دو باشگاه در حال رايزني است.
    مبلغ چقدر است؟
    مبلغ معقولي است.
    اما گفته مي‌شود مخالفت‌هايي با آن صورت گرفته.
    اگر اسپانسر دارند چرا بعد از شش هفته از ليگ مشخص نشده اين يك فرصت است و به نظرم بايد از آن استفاده كرد خصوصا كه اگر داربي هم بگذارد ممكن است اين پيشنهاد هم وجود نداشته باشد.
    هيات مديره باشگاه استقلال دستخوش تغييرات زيادي مي‌شود. اين موضوع انجام طرح‌هاي اقتصادي شما را تهديد نمي‌كند.
    يكي از مشكلات ورزش ما همين كوتاهي دوره مديريت‌هاست و نگاه كوتاه مدت اجازه عملي شدن برنامه‌ها را نمي‌دهد اميدوارم همانطور كه اين فرصت به آشتياني در دوچرخه‌سواري داده شد و ثمرات آن مشخص است در استقلال هم اين امكان فراهم شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منصوريان: سرجايم هستم و تكان نمي‌خورم
    نويسنده : پريسا اسلام‌زاده

تغيير و تحولات رخ داده در سطح مديريتي باشگاه استقلال اين شائبه را به وجود آورده كه در چارت باشگاه تغييراتي به وجود بيايد. يكي از تغييرات احتمالي كه اين روزها در مورد آن گمانه‌زني مي‌شود حذف عليرضا منصوريان در آكادمي فوتبال استقلال است. فتح‌ا...‌زاده پيش از بركناري خود در اقدامي جالب توجه و با موافقت همه اعضاي هيات مديره منصوريان را به عنوان رييس آكادمي فوتبال و استقلال انتخاب كرد. او با سپردن اختيار تام به منصوريان به او اين فرصت را داد كه اولين تجربه مديريتي خود را در تيم‌هاي پايه استقلال شروع كند. بازتاب فعاليت‌هاي منصوريان در تيم‌هاي پايه كاملا مثبت بود و او با برنامه‌هاي حرفه‌اي كه براي تيم‌هاي پايه در نظر گرفت به هيات مديره اين اطمينان را داد كه انتخاب او براي اين سمت درست بوده است. اما شايعاتي كه پس از حضور واعظي آشتياني به عنوان مديرعامل در هيات مديره راجع به منصوريان مطرح شده اساس و پايه محكمي ندارد. خيلي‌ها معتقدند با رفتن فتح‌ا...‌زاده منصوريان حامي اصلي خود را از دست داده و ديگر كسي از او حمايت نمي‌كند. اما در همين هيات مديره فعلي يكي از اعضاي بلند مرتبه كه سابقه چند ساله حضور در هيات مديره را دارد به شدت حامي منصوريان است و حتي از حضور او در كادر فني تيم استقبال مي‌كند. همين عضو قديمي هيات مديره بود كه در تماس با منصوريان به او گفته بود كه براي حضور در كادر فني آماده شود. از طرف ديگر كاپيتان سابق استقلال رابطه خوبي با مديرعامل جديد دارد و به دليل همين رابطه خوب است كه از حفظ جايگاه خود اطمينان دارد. اما ضلع ديگر اين معادله امير قلعه نويي است. او و منصوريان مثل دو خط موازي هستند كه هر كدام ادعاي تاج و تخت را در استقلال دارند و دلشان نمي‌خواهد رقيب را از خود بالاتر ببينند. شايد تنها كسي كه الان بتواند موقعيت منصوريان را تهديد كند قلعه‌نويي باشد و البته اين در عكس موضوع صادق است و قلعه‌نويي هم منصوريان را تهديدي براي خود مي‌داند. شايعاتي كه در مورد حذف منصوريان از آكادمي وجود دارد ارتباط مستقيم با قلعه‌نويي پيدا كرده است. قلعه‌نويي و منصوريان فعلا در ظاهر ارتباط خوبي با يكديگر دارند و آوردن بازيكن اميد استقلال به تمرينات بزرگسالان و استقبال قلعه‌نويي از اين موضوع هم گواهي بر رابطه خوب اين دو رقيب است. بي‌دليل نيست كه منصوريان از حفظ جايگاهش در باشگاه مطمئن است. او به قدرت و محبوبيت خود روي سكوها اطمينان دارد و بارها در محافل خصوصي هم اعلام كرده كه قلعه‌نويي از ترس جايگاه هشت هم كه شده اقدام به حذف او از باشگاه نمي‌كند. وقتي با خود منصوريان در مورد احتمال حذفش از رياست آكادمي استقلال صحبت مي‌كنيم او با اعتماد به نفس خاصي از حفظ اين جايگاه مي‌گويد: «مطمئن باشيد كه چنين اتفاقي نمي‌افتد. من قرص و محكم سر جاي خودم هستم و دليلي ندارد كه پستم را از دست بدهم. انتخاب من به وسيله اعضاي هيات مديره بوده و كسي جز اعضاي هيات نمي‌تواند مرا از اين سمت بركنار كند.» قلعه‌نويي تا چه حد مي‌تواند در بركناري منصوريان تاثيرگذار باشد؟ منصوريان نمي‌خواهد پاسخ اين سوال را به تندي بدهد. اما مي‌گويد كه نصب و عزل فقط با هيات مديره است: «نمي‌دانم اين شايعات از كجا آمده. اما افرادي هستند كه نمي‌توانند حضور مرا در باشگاه استقلال تحمل كنند. من و قلعه‌نويي مشكل نداريم و هر كسي سر جاي خودش است اما من از جايم تكان نمي‌خورم و همين جا هستم.» حتما پشت منصوريان به جاي محكمي قرص است كه با اعتماد به نفس از حفظ جايگاهش حرف مي‌زند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دستم 3 تا بخيه خورد نه 20 تا
    طالب‌لو: به داربي مي‌رسم

خبر جراحت دست وحيد طالب‌لو از ابتدا اينقدر مختصر نبود. وقتي خبر جراحت دست دروازه‌بان ملي‌پوش استقلال روي اينترنت قرار گرفت و به همه جا مخابره شد ابتدا همه تصور كردند شرايط براي اين دروازه‌‌بان جوان آنقدر وخيم هست كه به احتمال زياد بازي حساس 12 مهر برابر پرسپوليس را از دست خواهد داد اما پس از گذشت دقايقي از اين خبر عجيب طالب‌لو خيال طرفداران استقلال را راحت و تا حدي خوشحالي احتمالي پرسپوليسي‌ها از احتمال غيبت طالب‌لو را از بين برد.
    چه مشكلي برايت پيش آمده است؟
    دستم با شيشه بريده است و مشكلي نيست. از صبح تا حالا خيلي‌ها تماس گرفته‌اند تا علت آن را بدانند. البته همه نسبت به من لطف دارند.
    اما در خبرها آمده بود كه دستت 20 بخيه خورده است؟
    نه بابا فقط سه تا بخيه خورد. آن هم يكشنبه شب بود و بلافاصله پس از جراحت دستم به كلينيك رفتم و دستم را بخيه كردند.
    شرايط دستت به گونه‌اي است كه بتواني در مصاف هفته آينده برابر راه‌آهن به ميدان بروي؟
    بخيه دستم را بايد سه روز ديگر بكشم و پس از آن هم نبايد ضربه محكم به آن برخورد كند. با اين همه تا روز شنبه شرايطش خيلي بهتر از حالا خواهد شد اما در پايان دكتر نوروزي بايد دراين خصوص اظهارنظر كند.
    به داربي كه مي‌رسي؟
    صددرصد. تا آن زمان خوب خوب مي‌شود.
    اما خبر احتمال غيبتت براي ساعتي پرسپوليسي‌ها را خوشحال كرد؟
    فكر نمي‌كنم چنين حرفي صحت داشته باشد چون به هرحال استقلال هرگز متكي به فرد نيست.
    بازي راحتي برابر استقلال اهواز داشتي؟
    تقريبا راحت بود. اي كاش هميشه همه تيم‌ها و همه بازي‌‌ها به همين آساني باشد.
    شرايط كلي تيم را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    خدا را شكر همه چيز پس از آن برد شش بر صفر خوب است و تا حدي شرايط روي تيم بهتر شده است و اميدوارم اين بازي را هم با پيروزي پشت سر بگذاريم تا با روحيه عالي به مصاف پرسپوليس برويم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •