تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 632 از 1219 اولاول ... 1325325826226286296306316326336346356366426827321132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

گاداوار كه دارم---
    حالا تو مايه هاي شمشير زني و گلادياتوري بازي خوبي نيست كه معرفي كنيد؟؟؟البته واسه پلي 3
    دوتا بازی تو این سبک هست که خیلی بهتر از calash of titans هستند

1:inferno
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2:castlevania
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جفتش قشنگه و تو سبکه gow هست ولی دومیه خیلی قشنگتره.
    موفق باشید
    Last edited by Shahroozs2; 30-03-2011 at 02:30.

2. 3 کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

دوستان آیا میشه با ps3 کپی خور شده آنلاین بازی کرد ؟

ممنونم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شاید من اشتباه می کنم دوست من ولی تا جایی که میدونم fix permission دقیقاً permission فایلها رو درست میکنه تا PS3 بتونه به همه فایلها دسترسی کامل داشته باشه. دقیقاً مثل دستور chmod تو linux
    نه عزیز چرا اشتباه, این هم میتونه یکی از کارهایی باشه که این نرم افزار انجام میده چون بالاخره باز مربوط به چیدمان آدرس ها و فایلها میشه.
    راست میگی؟چیه؟[COLOR="Silver"]
    چیه !؟ اگه راست میگی خودت بگو ببینم

=======================================

یه بحثی اوایلی که PS3 کپی خور شده بود پیش اومد سر اینکه کنسول داره بهش فشار میاد و انگار با مشکل مواجه شده
    تقریبا همه ی دوستان این قضیه رو رد کردن و یا نظری در موردش نداشتن الی من و میلاد !!

همین امروز کاملا به من ثابت شده که این قضیه صحت داره و کلا ربطی هم به Dongle یا CFW نداره که بگیم خب ما یه Mode Chip وصل میکنیم به دستگاه و چون دستگاه رو از حالت عادی خارج میکنه اینطوری میشه !! الان 2 تا PS3 Slim جلوی منه , هردو قبل از هرگونه کپی خور شدن به هر میزانی که در داشبورد کنسول بودن RPM فن کنسول روی LEVEL 1 بود , از زمانی که CFW و Dongle رو روشون تست کردم هردو کنسول بعد از 15 الی 20 دقیقه افزایش LEVEL داشتن !!! جالب اینجاست که این امر متوقف نمیشه و تا LEVEL 3 دستگاه هم پیش میره !!

خداروشکر Sony عقلش رسیده و یک LEVEL اظطراری برای کنسول گذاشته که 4 هست و زمانی که به این LEVEL میرسید یا باید Cooling کنسول رو کلا سرویس کنید یا اینکه صبر کنید تا کنسول بسوزه.البته رسیدن به LEVEL 4 تقریبا محاله ولی من با یه خمیر سلیکون معمولی که تست کردم دستگاه رو رسوندم به این حد و میتونم بگم واقعا دستگاه صدای هولناکی میده !!

5. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بحثی اوایلی که PS3 کپی خور شده بود پیش اومد سر اینکه کنسول داره بهش فشار میاد و انگار با مشکل مواجه شده
    تقریبا همه ی دوستان این قضیه رو رد کردن و یا نظری در موردش نداشتن الی من و میلاد !!

همین امروز کاملا به من ثابت شده که این قضیه صحت داره و کلا ربطی هم به Dongle یا CFW نداره که بگیم خب ما یه Mode Chip وصل میکنیم به دستگاه و چون دستگاه رو از حالت عادی خارج میکنه اینطوری میشه !! الان 2 تا PS3 Slim جلوی منه , هردو قبل از هرگونه کپی خور شدن به هر میزانی که در داشبورد کنسول بودن RPM فن کنسول روی LEVEL 1 بود , از زمانی که CFW و Dongle رو روشون تست کردم هردو کنسول بعد از 15 الی 20 دقیقه افزایش LEVEL داشتن !!! جالب اینجاست که این امر متوقف نمیشه و تا LEVEL 3 دستگاه هم پیش میره !!

خداروشکر Sony عقلش رسیده و یک LEVEL اظطراری برای کنسول گذاشته که 4 هست و زمانی که به این LEVEL میرسید یا باید Cooling کنسول رو کلا سرویس کنید یا اینکه صبر کنید تا کنسول بسوزه.البته رسیدن به LEVEL 4 تقریبا محاله ولی من با یه خمیر سلیکون معمولی که تست کردم دستگاه رو رسوندم به این حد و میتونم بگم واقعا دستگاه صدای هولناکی میده !!

منم قبول دارم که یک سری پروسس اضافی تر به CPU تحمیل میشه ولی نه دیگه تا این حد که اینقدر فنش دورش بره بالا. من تاحالاهمچین چیزی ندیدم و فن PS3 م هم عادی بوده همیشه. حتی بعد از 8 ساعت بازی یکسره. ولی دیدم که کلاً 2 دفعه تو ابن 6 ماه موقع خروح از بازی کنسول Restart شد

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

با سلام

دوستان آیا میشه با ps3 کپی خور شده آنلاین بازی کرد ؟

ممنونم
    فعلاً به هیچ وجه.منتظریم راهش باز شه

گاداوار كه دارم---
    حالا تو مايه هاي شمشير زني و گلادياتوري بازي خوبي نيست كه معرفي كنيد؟؟؟البته واسه پلي 3
    Devil May Cry 4
    heavenly Sword

7. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

گاداوار كه دارم---
    3 شماره اول سری Prince of persia هم به صورت HD تاره اومده،اونم واقعا حال میده.........

9. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منم قبول دارم که یک سری پروسس اضافی تر به CPU تحمیل میشه ولی نه دیگه تا این حد که اینقدر فنش دورش بره بالا. من تاحالاهمچین چیزی ندیدم و فن PS3 م هم عادی بوده همیشه. حتی بعد از 8 ساعت بازی یکسره. ولی دیدم که کلاً 2 دفعه تو ابن 6 ماه موقع خروح از بازی کنسول Restart شد[COLOR="Silver"]

ناصر جان من با 2 تا PS3 چک کردم این موضوع رو .

امکان داره شرایط محیطی کنسولت خیلی بهتر از ماله من باشه .

البته بیشتر زمانی دستگاه جون میکنه که توسط یک BD کپی روش بازی میریزم !! یعنی وقتی وسطای image گیری از PKG بازی میرسه کنسول صدای وحشتناکی میده !!
    3 شماره اول سری Prince of persia هم به صورت HD تاره اومده،اونم واقعا حال میده.........
    بابا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه !!!

POP:WW بهترین سریه Pirance بود .
    Last edited by SamGun; 30-03-2011 at 20:49.

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خودمم میدونم که WW بهترین بازی این سری بود اما خوب HD یه حال دیگه میده..........

در ضمن این قضیه مورچه رو باز کن ببینم،قضیه چیه........

13. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نه عزیز چرا اشتباه, این هم میتونه یکی از کارهایی باشه که این نرم افزار انجام میده چون بالاخره باز مربوط به چیدمان آدرس ها و فایلها میشه.

چیه !؟ اگه راست میگی خودت بگو ببینم

=======================================

چیه؟خوب مخفف پلی استیشن 3 هست دیگه میگن پلی 3 حالا آخوندیشم بگم؟این یه بحث پیچیده ایه که در این محفل نمیگنجه ایشاالله یه وقت دیگه
    ==============

داداش من که زیاد نفهمیدم اما جون من این حرفا رو نگو میترسم سنگکوب میکنم

چی شد پس این مشکل ماااااااااا؟داداش به جا اینکه بشینی اینو بکنی تو اون و سیم بزنی پشتشو مثل گراهام بل نتیجه گیری کنی بیا تحقیق کن که این بازیا برا چی نمیاد

15. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

چیه؟خوب مخفف پلی استیشن 3 هست دیگه میگن پلی 3 حالا آخوندیشم بگم؟این یه بحث پیچیده ایه که در این محفل نمیگنجه ایشاالله یه وقت دیگه
    ==============

داداش من که زیاد نفهمیدم اما جون من این حرفا رو نگو میترسم سنگکوب میکنم

چی شد پس این مشکل ماااااااااا؟داداش به جا اینکه بشینی اینو بکنی تو اون و سیم بزنی پشتشو مثل گراهام بل نتیجه گیری کنی بیا تحقیق کن که این بازیا برا چی نمیاد
    به امضا رو داشته باش شما جا پای من گذاشتی !!!

X360 ها رو باید در سراسر جهان آتیش زد . مشکل شما هم انقدر پیچیده است پیش خود H a c k e r ها هم ببری درست نمی شه .

17. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم قبول دارم که یک سری پروسس اضافی تر به CPU تحمیل میشه ولی نه دیگه تا این حد که اینقدر فنش دورش بره بالا. من تاحالاهمچین چیزی ندیدم و فن PS3 م هم عادی بوده همیشه. حتی بعد از 8 ساعت بازی یکسره. ولی دیدم که کلاً 2 دفعه تو ابن 6 ماه موقع خروح از بازی کنسول Restart شد
    مساله پروسس نیست ، مساله خارج شدن کنسول از حالت طبیعی هستش .
    بر خلاف کامپیوتر های خانگی کنسول ها یک بایوس و یک سیستم عامل ندارند که هر کدوم وظیفه ی جداگانه ای رو بر عهده داشته باشند .

بایوس و سیستم عامل کنسول ها هر دوتاشون در حقیقت یکی هستند برای همین وقتی که دستکاری میشند ممکنه یک سری از توابعی که وظیفه کنترل دیوایس های خنک کننده رو بر عهده دارند هم دستخوش تغییرات میشند و برای همین کنسول عملکرد درستی نداره .

19. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •