البته منظور پورت HDMI هست نه كابل HDMI.
ببين دوست عزيز قيمت معلوم نيست چقدر ميشه يعني هيچ كس نميدونه ولي احتمالا يه خورده بالا ميره.
البته منظور پورت HDMI هست نه كابل HDMI.
ببين دوست عزيز قيمت معلوم نيست چقدر ميشه يعني هيچ كس نميدونه ولي احتمالا يه خورده بالا ميره.
خب الان چنده!!! ميخوام يه حسابي دستم بياد!!با 350 تومن ميتونم بگيرم يا نه؟؟
الان بين 380 تا 450 متغير هست كه بستگي به انصاف فروشنده داره.بعضيها تا 600 هم ميفروشن.
آره تورج جان من درست چشام ندید !! آخه رزولیشن کامپیوتر رو 1080 هست واسه همین بعضی چیزا رو درست نمیبینم
آقا خواهشا باز هم راهنمایی می خوام.بالاخره راهی نداره که بفهمم حداکثر بازی کردن پشت سر هم با پریمیوم فالکون چقدره؟
دوم هم اینکه با خرید دستگاه بازی cod5 رو هم خریدم که بعد از اینکه 2-3 تا مرحله اش رو تونستم رد کنم از بازی اومد بیرون و ارور داد که دیسک قابل خوندن نیست و از این حرف ها!!بعد رفتم پیش طرف و گفتش که به بعضی ایکس باکس ها این بازی نمی خوره و به دستگاه خودمم نخورد!البته اول بازی اجرا نشد و من با توجه به ارورش به قسمت دیسپلی رفتم و سیستمش رو روی پال 60 گذاشتم.
این طوری بازی اجرا شد ولی همون طور که گفتم بعد از 2-3 مرحله این ارور رو داد.روی هارد هم نصب نمی شد و حداکثر تا 50 درصد می رفت و بعد همین ارور رو می داد!راهی نداره که بتونم بازیش کنم؟
و اینکه آیا راهی داره که یه بازیش که دستم باشه رو روی یه dvd دیگه خودم رایت کنم و ازش استفاده کنم؟
علی جان ممنونم واقعا
توی تاپیک پی اس پی که هیچ کدوم از سوالامون بی جواب نزاشتی اینجا هم ترکوندی از اون عکس ها هم ممنون طبق اون عکس 360 من جاسپره خیالم راحت شد
پی اس پی رو نمیخواستم بفروشم ولی وقتی دیدم گرون شده فروختم به همون قیمتی که پارسال خریده بودم فروختم
حالا نگفتی چرا فن ضرر داره؟؟
مگه خنک کننده نیست؟؟
پس اشکالش کجاس؟
GTA 5 اول برای 360 اومد و بعد یک سال برای PC منتشر شدن..(الان ما یکی 10 بار تمومش کردیم)یه سوال دیگه دوستان.بازی نسبتا جدید gta هم برای ایکس باکس موجود هست یا فقط برای pc هستش؟
تازگ ها هم یک DLS تو لایو برای این باز اومده که خیلی عالی هست..
اگر مانیتورت جای فیش 3.5 میلیمتری (همون جای که هندسفری و گوشی وصل میکنی)داره که خیلی راحت میتونی فیش اسپیکر رو وصل کنی بهش..شرمنده آقا من یه ذره 2زاریم کجهاونم واسه اینه که از نزدیک این کابل و ندیدم و تو گوگل هم عکسشو سرچ میکنم کابلش فیش صدا نداره ... حالا شما با عکس میتونی حالیمون کنی
![]()
ولی اگر مانیتورت اون جا رو نداشت باید یک مبدل مخصوص XBOX بگیری (AUDIO ADAPTER) و فیش قرمز و سفید اون رو به وسیله یک مبدل ساده به اسپیکر وصل کنی..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- فعلا نه..راستي الان اليت جاسپر يا پرميوم جاسپر تو ايران هست يا نه ؟؟ قيمتاش با دبي چه فرقي داره؟؟ اگر از دبي بيارم ايران، تغييري در پاور يا اجزاي ديگه ي دستگاه بايد انجام بگيره يا نه؟؟
تا تابستون قيمتا چقدر تغيير مي كنه؟؟
2- 40 - 50 تومن بستگی به فروشنده داره..
3- اگر پال باشه که هیچ تغییر نمیخواد ولی اگر J یا UC باشه باید از 110 به 220 تغییرش بدی (دبی همه پال هست)
همه کاملا در مورد مدت زمان بازی توضیح دادیم نمیدونم چرا دوباره سئوال میکنی..مگه میشه حرف خودمون رو عوض کنیم.!!!آقا خواهشا باز هم راهنمایی می خوام.بالاخره راهی نداره که بفهمم حداکثر بازی کردن پشت سر هم با پریمیوم فالکون چقدره؟
دوم هم اینکه با خرید دستگاه بازی cod5 رو هم خریدم که بعد از اینکه 2-3 تا مرحله اش رو تونستم رد کنم از بازی اومد بیرون و ارور داد که دیسک قابل خوندن نیست و از این حرف ها!!بعد رفتم پیش طرف و گفتش که به بعضی ایکس باکس ها این بازی نمی خوره و به دستگاه خودمم نخورد!البته اول بازی اجرا نشد و من با توجه به ارورش به قسمت دیسپلی رفتم و سیستمش رو روی پال 60 گذاشتم.
این طوری بازی اجرا شد ولی همون طور که گفتم بعد از 2-3 مرحله این ارور رو داد.روی هارد هم نصب نمی شد و حداکثر تا 50 درصد می رفت و بعد همین ارور رو می داد!راهی نداره که بتونم بازیش کنم؟
و اینکه آیا راهی داره که یه بازیش که دستم باشه رو روی یه dvd دیگه خودم رایت کنم و ازش استفاده کنم؟
نه مشکل از دیسک خرابت بوده اون فروشنده هم خواسته یکم بپیچونتت..
3- بله میتونی.. احتیاج به یک DVD RW که DVD9 رو رات کنه داری و بعد از ایمیج گرفتن از بازی و ساختن فایلی با فرمت dvd. میتونی بازی رو رویه DVD9 رایت کنی..
دوست عزیز.من که نمی گم حرفت رو عوض کن که!گفتم نمی شه یه طوری بدون ریسک 3 چراغه شدن فهمید تا چقدر پشت سر هم و بی وقفه می تونم ازش کار بکشم یا نه؟
خواهشا یه سوال دیگه.مگه قرار نیست که بازی ای که روی هارد نصب بشه از روی هارد اجرا بشه؟اگه آره پس چرا باز هم موقع اجرای بازی از روی هارد پیغام می ده که دیسک بازی رو توی درایو بذاریم؟
سلام
ایکس باکس پریمیوم با برد جاسپر تو تهران پیدا میششه؟:43:
چنده؟حتما" پاورش باید 150 w باشد؟
لطفا" راهنمایی ام کنبد
![]()
همينه ديگه، درسته؟؟؟
Last edited by Elendil1; 21-05-2009 at 08:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)