تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 632 از 722 اولاول ... 132532582622628629630631632633634635636642682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,311 به 6,320 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

3

دارم از این همه گریه آب میشم
    رو سر دنیا دارم خراب میشم
    خیلی مایوسه دلم یه کاری کن
    داره میپوسه دلم یه کاری کن
    غم و غصه شده حق دل من
    به همینا مستحقه دل من
    دلی که بی تو بتونه دل باشه
    بخدا بهتره زیر گل باشه
    میدونستی پیش تو گیره دلم
    میدونستی بری میمیره دلم
    دارم از درد غریبی آب میشم
    رو سر خودم دارم خراب میشم

2. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

امشب یه دور دارم آهنگای محسن چاوشی رو گوش میدم ... یه زمانی خیلی پروپا قرص طرفدارش بودم... چه خاطراتی زنده شدند ...
    جدا" اون اوایل چی میخونده این بشر ... سنگ صبور ، زخم زبون ، نشکن دلمو ، نفس بریده و ...
    البته هنوزم خیلی خوبه ...

4. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

موسیقی پارس – جواد فقیه نصیری
    : امروز روز تولدت است . میخواهم ساده سخن بگویم ، سال ها است احساسمان و حرف هایمان پشت کلمات زیبا و شکیل گم شده بود، حال به دور از هر حاشیه و حاشیه سازی به عنوان یک هوادار سخنمان را در این روز مبارک و زادروزت بیان میکنیم .

نمیدانم نوشته ام را از کجا اغاز کنم چگونه با تو سخن بگویم که تمامی حرف هایمان تمامی احساسمان تمامی اشک هایمان در این نوشته خلاصه شود . درد را از هر طرف بخوانی درد است ، این سخنی است که میتوان گفت در دنیای امروز به یک ضرب المثل تبدیل شده است ، پس چرا دردی که تو میخوانی زیباست ؟ چرا ترانه های زخمی با صدای زخمی ات روحی نو در جسم خسته ی این روز های ما جوانان و طرفدارانت میدمد ؟ صدایت را در تمامی مراحل زندگیت مانند یک فیلم نامه برایمان به یادگار گذاشتی و میگذاری .
    زمانی که در اوج غم بودی و از این زمانه خسته شده بودی خواندی و ما شریک غمت شدیم ، در شادی هایت مارا سهیم خود کردی ، هر انسانی برای خودش زندگی میکند ، اما تو یک نفر نیستی ، حال وجود تو امیخته شده با حس و حال میلیون ها طرفدارت .
    هر ملودی ای که میدهی دل شکسته ای را بند مینهی . در دوران خوشی ناخوشی ها در فرازو نشیب ها تنگناها فشار های این راه سخت از آن روز های ک نفرین را خواندی از آن روز ها که آن غم ذاتی صدایت هر دلی را جذب میکرد.ان روز ها که کارهایت لو میرفت در بدترین شرایط بودی باز هم لبخند زدی و با عشق خواندی. تمام ان درد ها سختی ها حقیقت است تورا در این سال ها هر چه نامیدند صدای زخمی ، اقای خاص ، سلطان و هر آن چه که میدانی و میدانیم ، هر چه که بود نشان از عشق به صدایت بود نشان از احساس پاکت بود .
    آن روزی که گفتی مرا سلطان خطاب نکنید آن روز بود که پاکیت را حس کردم ، همان وقت بود که توانستم ان ارمانی که سال ها در ذهن خود داشتم را کشف کنم ، توی بی غرور ، همان که لحظه ای غرور را در خود جای نداد و دلی را نشکست . دور بودنت از ما به همین دلیل است ، به دلیل ترست از شکستن دلی . خیلی ها در این دنیای موسیقی هستند که دل طرفدار برایشان معنایی ندارد ، طرفدار را یک پله ی بی مصرف میداند برای رسیدن به هدفشان به هر قیمتی ، تو این گونه نیستی ، تو دل پاکی داری و همین دل پاک تو را به ظاهر از ما دور میکند اما در باطن با صدایت هر لحظه و ساعت همراهمان هستی.
    هیچ نداشتی اما به لطف استعداد و توانایی ذاتیت به انجا که میخواستی رسیدی نه اینکه سقف ارزوها و تواناییت این است نه ! البوم هایت هدفت را به ما نشان داد و میدانیم زمان میبرد تا چاووشی به حقش در این هنر برسد . ما به عنوان هوادار وظیفه ی خود میدانیم که جلوی برخی اشتباهاتت را بگیریم ، شاید گاه از ما دلخور باشی و یا به قول خودت از دوست دلخورمم … اما باید بدانی هواداری که اشتباه خواننده اش را به اون گوش زد نکند هوادار نیست یک خیانت کار در لباس دوستی زیبا رو است .
    هدفت برای ما محترم است ، اما باید بدانی هوادارنت دل تنگند ، دل تنگ دوستان قدیم ، دل تنگ ارجینی ها دلتنگ خیلی ها که خود میدانی . کمی دلخوریم از این پس پرده ماندن هایت و اما تو با زبان دل و صدایت پاسخ احساسمان را میدهی ، درکت میکنیم اما کمی هم به فکر آن روز باش ، آن روز که همه زیر یک سقفیم و اشک میریزیم با خاطرتامان که گره آن به تار های هنجره ات بسته شده . بنا را بر این گذاشتیم که با احساسمان کنار بیاییم و حرف هایمان را بزنیم . بگذار بگوییم درد هایی را که مدتی است بیان نکردیم و تبدیل به گله شده است . بگذار راحت بگویم ما خسته ایم دیوار بی دری دیگر میخواهیم ، آن صدای زخمی را میخواهیم . محسن ما محسنی نیست که به هر قیمتی تراک بدهد و صدایش در هر مکانی پخش شود . محسن ما آن محسنی نیست که تک تراک های دو دقیقه ای بدهد . مقصر خودت هستی . تویی که گوش هایمان را به دیوار بی در و لباس نو و . . . عادت دادی . ما نمیتوانیم ببنیم اسطوره ی هنریمان افت کند . هدیه ی تولد ما به تو عشقمان است . عشقی که سال هاست به کار هایت داریم . به سکوت زیبایت . دور از قاب دوربین های دنیوی که جز غرور کاذب نتیجه ای ندارد .
    تو میدانی که غرور در وجودت جایی ندارد و هیچ جایگاهی برایش باز نکردی و نمیکنی . حرف های امروزت امیدیست برای ساختن فردایی که قولش را داده بودی.حرف های یک عاشق بی ادعا.این روز ها که از البوم جدیدت میگویی از خود بی خود میشوم.سر ذوق می ایم.همیسه از پس سختی ها فشار ها چه با اقتدار برامدی.این بار هم وقت عصیان است وقت فریاد توست ان را با تمام وجود حس میکنم. اقای خاص،نه تورا اینگونه صدا نمیکنم تو برای من همان رفیق بی ادعای عاشقی.بابت این سال ها تلاش های بی وقفه ات رنج هایی که برای شاد کردن دل ما کشید سپاسگذارم.

تولد ۳۴سالگی ات مبارک عزیزترینمان

منبع : اختصاصی موسیقی پارس

6. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

«محسن چاوشی» در شب تولدش متن زیبایی را به پسرش تقدیم کرد:

فدای کودکی ات، بغض های پنهانم...

موسیقی ما – بهمن بابازاده: سی و چهار سال پیش، در چنین روزی کودکی چشم به جهان گشود که این همه سال بعد، به چهره ای تاثیر گذار در خاطرات و نوستالژی های چندین نسل تبدیل شد.
    کودکی سختی داشت و هراز گاهی در برخی آثارش، این سختی ها و درد ها را می شود حس کرد. او فقر و جنگ و مهاجرت را با تمام وجودش حس کرده و همین باعث شده امروز به خوبی بتواند در این مقوله ها آثاری عمیق و تاثیرگذار خلق نماید.
    او «محسن چاوشی» است...
    خواننده ای که دیگر استفاده از لفظ «خواننده مردمی» برایش کوچک است و اگر قرار باشد پیش از اسم اش لقبی را به او نسبت داد، باید از کلماتی چون «قهرمان یک نسل» و «ستاره تمام عیار موسیقی» استفاده کرد.
    خواننده ای که دیگر سبک و کاراکتر خود را جا انداخته و با همین رفتارها و خلق و خوی خاص خود، مسیرش را از هم دوره های خود جدا کرده و همین طور در حال پیشروی است.
    او جلو می رود بدون اینکه حواسش به پشت سرش باشد. در اوج توهین ها و حاشیه ها، سکوت می کند و کاری به کار کسی ندارد و از همه مهم تر، هنوز هم به اخلاقیات و اصول کاری و حرفه ای احترام قائل است.
    اگر قطعه ای را «کاور» می کند، به حقوق مولف حساسیت دارد و برایش عار نیست که بگوید از آثار افغانی یا آذری کاور کرده. در همه گفتگو هایش، میزان زیادی از موفقیت آثارش را به ترانه سرایان و همکارانش ربط می دهد و اینها همه و همه نشان دهنده یک حقیقت واضح برای این روزهای موسیقی پاپ کشور است: «محسن چاوشی همیشه فرق هایی با همه دارد...».
    تولد این خواننده بهانه خوبی بود که سراغش برویم و گفتگویی جدید را با او داشته باشیم. بهانه ای که می شد از دل آن صحبت ها و خاطرات زیادی را بیرون کشید. اما این بار هم یک آس دیگر رو کرد و خواست امسال در روز تولدش چند خطی برای پسرش بنویسد. پیشنهادی هیجان انگیز که بدون لحظه ای تردید، مورد توافق قرار گرفت و چاوشی قول داد تا ساعات آخر امروز، متن اش را در اختیار «موسیقی ما» قرار دهد.
    دقایق زیادی به تولد چاوشی نمانده بود که جملاتش را از طریق اس ام اس به خبرنگار «موسیقی ما» فرستاد.

متن ارسالی این خواننده را که در روز تولدش، برای «زانکو» پسرش نوشته شده را می خوانید:
    «فدای کودکی ات بغض های پنهانم... تبسمی که به ناچار می زنم بابا.
    صدا که می زنی ام، هر چه خواب افیونی ست ز چشم می پرد و ذوق می کنم بابا... »

8. 7 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

شما در آلبوم "پاروی بی قایق" محسن چاووشی همکاری داشته اید. برای ما از جزییات این همکاری میگویید؟

در آلبوم محسن چاووشی عزیز یک قطعه به نام "خواب" را تنظیم نموده ام و میکس و مسترینگ کلیه قطعات آلبوم برعهده بنده می باشد.
    در مورد تاریخ انتشار آن هم باشد اضافه کنم که پاروی بی قایق تا آخر امسال وارد بازار می شود و آلبومی بسیار متفاوت و قوی میباشد که سبک جدید و بسیار متفاوتی را داراست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

وقتی محسن چاوشی 3 سال و نیمه بود:

10. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما در آلبوم "پاروی بی قایق" محسن چاووشی همکاری داشته اید. برای ما از جزییات این همکاری میگویید؟

در آلبوم محسن چاووشی عزیز یک قطعه به نام "خواب" را تنظیم نموده ام و میکس و مسترینگ کلیه قطعات آلبوم برعهده بنده می باشد.
    در مورد تاریخ انتشار آن هم باشد اضافه کنم که پاروی بی قایق تا آخر امسال وارد بازار می شود و آلبومی بسیار متفاوت و قوی میباشد که سبک جدید و بسیار متفاوتی را داراست.

ها؟ کی؟
    فرشاد حسامی کیه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ها؟ کی؟
    فرشاد حسامی کیه دیگه؟
    تنظیم کننده جدیده دیگه تو گروه ترافیکه..

تو مصاحبه کاملا توضیح داده شده..

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

یه مدت پیش ، چند باز آهنگ بوف کور رو گوش دادم..خییلی شعرش قشنگه.. مخصوصا کروس آهنگ...
    الان دو هفته است دیوانه وار دارم هر روز با خودم آهنگش رو زمزمه میکنم...

غباری که از تو نشسته روی قلبم
    بارون چیه، سیل نمیتونه بشوره.
    زخم که نه ، جدایی از تو دلخراشه،
    یاد تو مثل خوره
    مثله بوف کـــوره..
    ..............

14. 5 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

میثم یوسفی از انتشار دو مجموعه شعر خود خبر داد؛

همکاری میثم یوسفی با محسن چاوشی و علیرضا عصار

موسیقی ما- میثم یوسفی از انتشار دو مجموعه شعر خود تا پایان تابستان خبر داد. این ترانه‌سرا و منتقد موسیقی در گفت‌وگو با «موسیقی ما» در مورد این کتاب‌ها گفت: «مجموعه‌ای از ترانه‌هایم با عنوان «رویای روزهای بارانی» که برای اولین بار حدود 4 سال پیش به وزارت ارشاد تحویل داده شده بود، بالاخره مجوز گرفت. به جز این کتاب، مجموعه دیگری هم در دست انتشار داشتم که دریافت مجوز آن نیز هم‌زمان با «رویای روزهای بارانی» شد. ناشر این کتاب‌ها هم انتشارات «سرزمین اهورایی» با مدیریت دوست شاعرم مجید ضرغامی است. البته درحال رایزنی هستیم و شاید اسم مجموعه ترانه‌ها قبل از انتشار تغییر پیدا کند.»

«خاطرات منتشر نشده‌ی یک بازنده‌ی خوشحال» عنوان کتاب دومی است که دربرگیرنده‌ی دو شعر بلند و طرح‌ها و شعرهایی کوتاه از این شاعر و روزنامه‌نگار است. این ترانه‌سرا در مورد فعالیت‌های موسیقیایی‌اش از همکاری با محسن چاووشی خبر داد و گفت: «همکاری با محسن چاووشی از پاییز سال گذشته آغاز شد. البته تصمیم داشتیم خبر آن را تا زمان انتشار آلبوم، عمومی نکنیم. با توجه به مواجهه‌هایی که در پی نقدهایم بر آثار محسن چاووشی، با طرفداران این هنرمند در این سال‌ها داشتم، برای خودم جالب بود که این همکاری به شکل سورپرایز باقی بماند. الان هم منتظرم نظرات طرفداران این هنرمند را بعد از شنیدن کار ببینم و بشنوم.»

یوسفی در مورد چگونگی آغاز همکاری‌اش با چاووشی گفت: «فکر می‌کنم در ابتدا سه یا چهار تا از بهترین ترانه‌هایم را با محسن عزیز انتخاب کردیم و کار روی آن‌ها استارت خورد. چون در یکی دو تا از کارها، ایده‌های ویژه‌ای داریم و هنوز به آن نتیجه‌ی مطلوب نرسیده‌ایم، فکر می‌کنم در آلبوم «پاروی بی‌قایق» فقط یکی از ترانه‌هایم -که ملودی و تنظیم‌اش نهایی شده- منتشر شود و بقیه کارها زمان بیشتری می‌خواهد تا به سطح ایده‌آلی که هنرمند مشکل‌پسندی مثل محسن چاووشی و خود من مدنظر داریم، برسد.»

ترانه‌سرای «نگرانت میشم» در مورد همکاری با دیگر خواننده‌ها توضیح داد: «استارت آلبوم بعدی روزبه نعمت‌الهی را چند روزی است زده‌ایم و در این آلبوم هم -مثل آلبوم «داروگ»- به عنوان مشاور هنری و ترانه‌سرا در کنار روزبه عزیز هستم. علاوه بر خودم و حسین غیاثی، دوست دارم از همکاری با ترانه‌سراهای دیگری که کارشان را بسیار دوست دارم هم در این آلبوم سود ببریم و در این رابطه با حسین صفا و روزبه بمانی صحبت‌هایی کرده‌ایم.» او در مورد فعالیت‌های دیگرش گفت: «شاید خبررسانی پیش از موعد باعث پیشداوری ‌شود و زیبایی چندتا از کارها هم به این است که در آستانه‌ی انتشار یا بعد از انتشارشان در مورد آن‌ها صحبت کنیم. اما علاوه بر خواننده‌های جوانی که مدیریت آلبوم‌شان را برعهده دارم، با دوستان عزیزی مثل علیرضا عصار، شهاب رمضان و سیاوش رحمانی در آینده‌ی نزدیک، کارهایی منتشر خواهند شد. اجازه بدهید بقیه جزییات هم بماند برای زمان انتشار کارها.»

منبع:
    اختصاصی موسیقی ما

16. 3 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

Last edited by MMM52; 08-08-2013 at 12:07.

18. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •