تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 942 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

7 بابا به کی بگم چجوری بگم ایرانسل هنوز یه سالش نشده

.
    ما که دیگه این ایرانسل را طلاق دادیم و همان همراه اول را گذاشتم تو گوشی به یاد سابق . به این مملکت اپراتور خصوصی و ... نیومده . 10 تا اپراتور هم که بیادهیچکدام همراه اول نمیشه .

غیر منصفانه قضاوت کردی ...

اولا از این کشورهای عربی تعریف نکن که اصلا ازشون خوشم نمی یاد ... زرق و برقاشون همه باده ... یه پخ کنی 10 متر می پرن اونور ... این چیزهایی هم که دران از خوش خدمتی به ارباباشونه ....

دوما مگه می دونی اون اپراتورهای اون ور آب چند ساله راه افتادن ... به قول خودت همراه اول تو کیش خوب آنتن میده ... اینکه ایرانسل الان تو کیش خوب آنتن نمیده هیچ ربطی به قوی بودن یا برتر بودن یا بدرد نخور بودن ایرانسل یا بقیه نداره .... چون اساسا اینگونه مقایسه ها در حال حاضر از اساس غلطه چون ایرانسل تازه شروع به کار کرده ....

سوما اگه انتظار داشتی یک اپراتور تو یک سال همه جای ایران اونهم با اینهمه وسعت رو پوشش بده انتظار بی جایی بوده ... حتی دوست عزیز 1001 وقتی تو جاده آنتن نمی ده از ایرانسل نامید میشه ... ولی این یکسال تازه اول کار ایرانسله ... چرا فکر می کنید این آخر کار ایرانسله ...

خیلی خوبه که این همه انتظار از ایرانسل بالاست ... احتمالا کارش خیلی درسته ...
    ببخشید یه کم تند صحبت کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

M Like Mother جان يعني بعد از 10 ماه نمي تونه يك دكل تو اصفهان اضافه كنه؟ باور كن اينجا هر روز بدتر از ديروزه !

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توی تنطیمات گوشی دنبال یه چیزی مثل select network بگرد و از تنظیمات دستی mannual شبکه ها رو سرچ کن
    اگه IRN 35 یا 35 432 اومد بدون که ایرانسل اونجا هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض انتخاب دستی شبکه

تو هر گوشی یه منویی معمولا با نام Network Selection است که معمولا دو بخش داره یکی اتوماتیک(Automatic) یک دستی (Manual) ... اگه اتوماتیک بذاری شبکه مناسب با سیم کارتت رو انتخاب می کنه اگه دستی بذاری یه سرچ میکنه و هر چی اپراتور هست رو برات لیست می کنه و می تونی اپراتور مورد نظرت رو انتخاب کنی ... میگن تو حالت دستی وضعیت آنتن دهی بهتر میشه .. ولی برای ایرانسل اصلا این حالت خوب نیست چون ایرانسل پوشش شبکش هنوز خیلی ناقصه وقتی از منطقه تحت پوشش خارج میشی و دوباره وارد منطقه تحت پوشش میشی نمی تونه بطور اتوماتیک اپراتور رو پیدا کنه و باید دستی دوباره سرچ کنی که این یه کم باعث زحم میشه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

توی تنطیمات گوشی دنبال یه چیزی مثل select network بگرد و از تنظیمات دستی mannual شبکه ها رو سرچ کن
    اگه IRN 35 یا 35 432 اومد بدون که ایرانسل اونجا هست
    تو هر گوشی یه منویی معمولا با نام Network Selection است که معمولا دو بخش داره یکی اتوماتیک(Automatic) یک دستی (Manual) ... اگه اتوماتیک بذاری شبکه مناسب با سیم کارتت رو انتخاب می کنه اگه دستی بذاری یه سرچ میکنه و هر چی اپراتور هست رو برات لیست می کنه و می تونی اپراتور مورد نظرت رو انتخاب کنی ... میگن تو حالت دستی وضعیت آنتن دهی بهتر میشه .. ولی برای ایرانسل اصلا این حالت خوب نیست چون ایرانسل پوشش شبکش هنوز خیلی ناقصه وقتی از منطقه تحت پوشش خارج میشی و دوباره وارد منطقه تحت پوشش میشی نمی تونه بطور اتوماتیک اپراتور رو پیدا کنه و باید دستی دوباره سرچ کنی که این یه کم باعث زحم میشه
    ممنون از توضیحات هردوی شما

داره خودمونی میشه mehran_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من يه گوشي K510 به همراه خط ايران سل دارم. سوالم اينه كه چطور مي تونم با استفاده از اين خط موبايل و كامپيوتر به اينتر نت وصل بشم يعني با كامپيوتر از gprs ايرانسل استفاده كنم.(البته اگه شدني هست)

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

خوب من هم یک چند روزی کیش بودم و یک تست ایرانسلی انجام دادم . متاسفانه ایرانسل در جای کوچکی مثل کیش هم هیچ حرفی برای گفتن نداره . پوشش شبکه در پاساژها و هتل های کیش که اصل کاری هست افتضاح بود و مکالمه تقریبا غیر ممکن . در حالی که همراه اول هیچ مشکلی نداره و عالی همه جای این جزیره آنتن میداد. تازه آنتن ندادن یک مشکل و قطعی پی در پی شبکه تو این چند روزی که کیش بودم هم به یک طرف. تو هیچ کدام از شهرهای جنوبی بندرعباس و بوشهر هم آنتن نمی داد این ایرانسل حتی آزمایشی !!
    یک مورد جالب دیگه اینکه شبکه اپراتور خصوصی کیش که پیش شمارش 0934 هست اصلا ایرانسل را نمیشناسه و سوییچ نکرده و وقتی شماره ایرانسل بگیری میگه تو شبکه نیست !!!!
    ما اپراتور داریم کشورهای حوزه خلیج فارس هم اپراتور دارند . باورتون نمیشه از کیش که یک مقدار با قایق دور شدیم من یک سرچ شبکه زدم یک تعدادی از شبکه های موبایل امارات و بحرین را پیدا می کرد . داشتم شاخ در می آوردم .
    ما که دیگه این ایرانسل را طلاق دادیم و همان همراه اول را گذاشتم تو گوشی به یاد سابق . به این مملکت اپراتور خصوصی و ... نیومده . 10 تا اپراتور هم که بیادهیچکدام همراه اول نمیشه .
    مسعود جان من خودم هم دو ماه پیش کیش بودم البته یادم نیست گزارششا این جا نوشتم یا نه اما یه مقداری تعادل نداره گزارشت.

من اونجا کاملا حواسم به مقایسه ایرانسل با همراه اول بود.مسعود بعضی از قسمت هارا درست میگه مثلا پاساژ هایی بودن که آنتن بد بدن و همراه اول انتن خوب بده اما ... باور کنید همراه اول یه اعصابی از همه خورد کرده بود که نگین ! باید 10 بار میگرفتی تا با پیغام connection error یا network busy روبرو نشی !! در حالیکه ایرانسل اصلا این پیغام ها سرش نمیشد.
    البته تو اون مدت GPRS پوست منا کند که بیشتر اوقات قطع بود . اما کلا بخوام نمره بدم از 20 به همراه اول 16 میدم و ایرانسل 17 توی کیش.

بعدشم مسعمود جان شما فکر کردی کشورا عربی چه جورین ؟! اونجا مثلا vodafone میاد بعدش بیشتر سهامشم مال خودشه.بعد کاملا راحت بدون محدودیت و فضولی یه مشت آدم میاد شروع می کنه گسترش شبکه ! مثل این جا نیست همه افراد دارای مقام دکترای خطوط موبایل دارن و هر جا هرچی و هر کاری و هر قانونی دوست دارن میان انجام میدن.تازه به قول m like mother ایرانسل هنوز یک سالشه... در ضمن بیشتر اپراتور های خوب امارات و بحرین ماهواره ای هستند همون سیستمی که آقایون خدمتگذار ملت جلوشا گرفتن...

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

M Like Mother جان يعني بعد از 10 ماه نمي تونه يك دكل تو اصفهان اضافه كنه؟ باور كن اينجا هر روز بدتر از ديروزه !
    اگه بخواد و شهرداری اجازه نده؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا اس ام اس های ارسالی از خارج کشور به ایرانسل نمیرسه!!؟؟

MMS هم از لیست قابلیت های سیم کارت پیام رسان محو گردید!!
    Last edited by Tehranshahr; 11-09-2007 at 21:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Shiraz

14 توجه

بچه ها توجه کردید توی ایرانسل اگر آنتن دهی یک منطقه ضعیف باشه روی موبایل هم چنین چیزی رو نشون میده ولی سیم کارت های tci پرش آنتن داره مثلا یک خط رو موبایل نشون میده یک دفعه می پره رو پنچ تا خط در صورتی که ایرانسل این طور نیست آیا کسی دلیلشو میدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •