تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 959 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

رمدی: داستان آلن ویک خارج از بازی ادامه خواهد داشت
    تقریبا همه بازی‌کننده‌ها قبول دارند که آلن ویک بازی جالبی خواهد بود. همچنین آلن ویک داستان جذابی خواهد داشت. پس تبدیل شدن داستان آلن ویک به یک فیلم سینمایی، همانند فیلم سینمایی مکس‌پین نیز جالب و جذاب خواهد بود.
    نوینسده داستان بازی در مصاحبه با خبرگزاری یوروگیمر در این خصوص اذعان داشت: "از ابتدای ساخت آلن ویک ما در برنامه‌های خود به چیزی بیشتر از بازی فکر می‌کردیم. بدین معنا که آلن را به محیط‌های دیگر یا حتا یک بازی دیگر بجز آلن ویک وارد کنیم. مثل یک سریال تلویزیونی بر پایه‌ی اتفاقاتی که در جریان بازی آلن ویک خواهد افتاد و از این دست برنامه‌ها."
    سم لیک، نویسنده فنلاندی در ادامه می‌افزاید: "البته همه این موارد به واکنش مخاطبان بازی آلن ویک بستگی خواهد داشت و این‌که آیا تمایل دارند در آینده عناوین بیشتری بر پایه‌ی بازی آلن ویک مشاهده کنند یا خیر. پیش‌تر هم به این موضوع اشاره شده بود، ما احساس می‌کنیم بازی آلن ویک نهایتا به یک نتیجه‌گیری کلی و فصل اختتامیه ارضاء کننده نیاز خواهد داشت. بازی‌کننده نیاز دارد به اهدافی که بخاطر آن‌ها جنگیده است برسد و آلن نیز نیاز دارد تا سفر خود را به پایان برساند. در آن لحظه ما باید داستانی به مراتب وسیع‌تر از داستان بازی آلن ویک پیش روی بازی‌کننده‌ها قرار دهیم."
    بازی آلن ویک که از برگ‌های برنده مایکروسافت و کنسول ایکس‌باکس360 در سال 2010 میلادی به‌شمار می‌رود در جریان همایش X10 مایکروسافت و بعد از آن به یکی از خبرسازترین عناوین تبدیل شد. ابتدا مسوولان مایکروسافت و استودیو رمدی هجدهم مه سال جاری میلادی (28 اردیبهشت 1389) را به‌عنوان تاریخ انتشار نسخه آمریکای‌ شمالی آلن ویک معرفی کردند. نسخه‌ اروپایی بازی نیز سه روز بعد در تاریخ بیست‌ویکم مه (31 اردیبهشت 1389) منتشر خواهد شد.
    سپس در کمتر از 24 ساعت، مایکروسافت از لغو پروژه ساخت و تولید نسخه رایانه‌های شخصی آلن ویک خبر داد.
    لازم به‌ذکر است مایکروسافت هرگز پروژه تولید نسخه رایانه‌های شخصی را بطور رسمی تایید نکرده بود، اما با توجه به سابقه طولانی مدت استودیو رمدی در خلق بازی‌های رایانه‌های شخصی، ساخت آلن ویک بر روی این پلت‌فرم قطعی به‌نظر می‌رسید.

- Alan Wake
    سازنده: Remedy Entertainment
    ناشر: Microsoft Game Studios
    سبک: اکشن سوم‌شخص ترسناک
    پلت‌فرم: انحصاری Xbox360
    تاریخ انتشار: 28 اردیبهشت 1389

منبعbazinews

2. 6 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یک خبر بد !
    قفل DRM جدیدی روی نسخه ی PC بازی قرار داده شده که به صورت مداوم حتی در حین بازی به کانکشن اینترنت احتیاج دارد و در صورت disconnect شدن اینترنت، بازی هم قطع میشود و برای ادامه باید از checkpoint قبلی بازی را ادامه بدیم، این را PC GAMER UK از روی نسخه ی بازی که برای review دریافت کرده بودن خبر دادن ...احتمالا کرک بازی با باگ و مشکلات زیادی روبرو میشه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    EDIT:اضافه کنم که گویا save game های بازی هم به صورت آنلاین و روی سرورهای ubisoft ذخیره میشن...نور علی نور شد !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قسمت اولش رو که مطمئن بودم با یک کرک در ست حسابی کلکش کندست
    ولی این قضیه ی سیوهای بازی ممکنه یه خورده دردسر شه ولی خوب یادمون باشه گفته شده در حین بازی اصلا به DVD بازی احتیاجی نیست یعنی اگه فقط یک DVD اصل گیر بیاد و همه از روش کپی کنند میشه حلش کرد مگه اینکه این یوبی لعنتی بیاد و روی هر DVD یک سریال مخصوص بگذاره که چند نفر با هم نتونند بازی کنند ولی اینا از این غلطا زیاد میخواستند بکنند ولی هر بار هکرها حالشون رو گرفتند فقط باید دید چی میشه همین!!

4. 6 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض Modern Warfare 2 DLC Xbox Exclusive For 30 Days

مپ پک یا همون DLC برای مولتی پلیر MW2 که بهار عرضه میشه 30 روز در انحصار عمو بیل و کنسولش می مونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گرین‌برگ: عناوین انحصاری ایکس‌باکس360، بیشتر از پلی‌استیشن3
    آقای ارون گرین‌برگ، از مدیران ارشد شبکه‌ی ایکس‌باکس‌لایو در واکنش به اظهارات مسوولان سونی در خصوص عناوین انحصاری کنسول پلی استیشن3 اذعان داشت ایکس‌باکس360 عناوین انحصاری بیشتری در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.
    گرین‌برگ که هنوز هم کنسول پلی‌استیشن3 و عناوین انحصاری این پلت‌فرم را تحسین می‌کند در مصاحبه با سرویس خبری سی‌وی‌جی افزود: "هیچ پلت‌فرم دیگری وجود ندارد که عناوین انحصاری بیشتری نسبت به ایکس‌باکس360 در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد. مطمئنا بازی‌های انحصاری مهم و بزرگی برای کنسول پلی‌استیشن3 در راه است و ما به تمام این عناوین احترام می‌گذاریم اما برنامه‌ی اصلی مایکروسافت عرضه موثرترین عناوین در کنار بیشترین بازی‌های انحصاری طی سال جاری میلادی‌ست."
    همه این صحبت‌ها از جایی شروع شد که شب گذشته راب دیر، از مدیران ارشد شعبه آمریکای شمالی بخش تفریحات و سرگرمی سونی در جریان همایشی اذعان داشت سونی توانسته ارتباطات مناسبی با کمپانی‌ها و استودیوهای بازی‌سازی خارج از محدوده خود (Third Party) ایجاد کند در حالی که مایکروسافت هنوز با استودیوهای اصلی و زیرمجموعه خود (First Party) مشکل دارد.
    منتظر دخالت نینتندو و کامل شدن ظلع سوم مثلث مشاجره از جنس نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای می‌مانیم.

- Aaron Greenberg
    منبعbazinews

7. 4 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بابا . همچین هکر ها حالشون رو بگیرن . مگه لاست پلنت اینطوری نبود . ولی ما که بدون تاخیر بازی کردیم ! نگران نباشین ، این یکی رو هم بازی میکنین . ما که دو بار تمومش کردیم !
    فکر کنم دقیقا این متن رو از سایت Dbazi news کپی کردی
    خودم ادرس خبر رو که تو صفحه ی قبل بود براشون فرستادم گفتم برای ما بیسواد ها هم ترجمه کنید
    این چیزیم که شما نوشتی دقیقا نظر یکی از بازدید کنندگان سایت dbazi newsاست

اینم مدرک

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یک جورایی هم حق دارند! آخه اینقدر رویه PC مفت خوری میشه که اصلا بهشون سود نمیده بلکه همش ضرره!
    سره همون بازی کرایسیس چقدر EA ضرر داد که مجبور شدند مولتی کنند!
    حالا ایران رو که Complate کپی هست! اما خارجم که بیشتری ها اینترنت پر سرعت دارند و وقتی لینک هایه بازی رو میبینن عقلشونو که از دست ندادند برن بازی اصل بخرن : دی

10. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک جورایی هم حق دارند! آخه اینقدر رویه PC مفت خوری میشه که اصلا بهشون سود نمیده بلکه همش ضرره!
    سره همون بازی کرایسیس چقدر EA ضرر داد که مجبور شدند مولتی کنند!
    حالا ایران رو که Complate کپی هست! اما خارجم که بیشتری ها اینترنت پر سرعت دارند و وقتی لینک هایه بازی رو میبینن عقلشونو که از دست ندادند برن بازی اصل بخرن : دی
    اونوقت شما که میگی حق دارن حاضری 40یا50هزارتومن پول یه دونه بازی بدی
    تو ایران میشه با 50هزار تومن مغازه سیدی فروشی رو اورد خونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اونوقت شما که میگی حق دارن حاضری 40یا50هزارتومن پول یه دونه بازی بدی
    تو ایران میشه با 50هزار تومن مغازه سیدی فروشی رو اورد خونه
    دوست من اگه شما هم شب و روز کار میکردی و میلیونها خرج میکردی حاضر بودی بازیتو 500-600 تومن بفروشن.اونا هم حق دارن خوب

13. 3 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ای بابا ول کنید بینم حق و ناحقو.........چی چی می گید برای خودتون بازیتون رو کردید با کنسولاتون حالا اومدید برای ما پی سی باز ها دم از حق می زنید ..... من اگه این بازی رو کرک نکنن و نتونم بازی کنم به جون خودم بازی کردن رو می بوسم و می زارم کنار .............گور بابای هر چی یوبی سافت و مونترال ...اساسینز کرید ...این همه صبر کردیم و موندیم تو کف بازی حالا اینجوری رو سرمون بامبول در میارن....... من کلی برای عید رو لین بازی برنامه ریزی کرده بودم.........شیتون میگه شهریه دانشگاه رو بپیچونم و برم ایکس باکس بخرما.......

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

با پیشرفت تکنولوزی و کستره اینترنت در جهان ما انسان ها هر چه بیشتر به همدیگه نزدیک می شویم و به کلمه واقعی دهکده جهانی نزدیکتر.
    بدون مقدمه بگم که قراره از اول اسفند یعنی 1 روز دیگه مهدی جون (Mehdi-Z ) کاربر فعال انجمن بازی به خدمت سربازی بره و گفتم از طرف خودم و حتما از طرف دوستان یه خداحافظی از مهدی بکنم.
    مهدی جان من به نوبه خودم ارزوی سلامتی و موفقیت در تمامی عرصه های زندگی در زیر سایه حق تعالی امید وارم خوش وخرم باشی.
    ما همگی بی صبرانه منتظر بازگشتت هستیم.

16. 18 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •