لعنت بهشون من کلی دانلود نیمه تموم داشتم و واسه بسته های سحر خیز نگه داشته بودم...همون بسته های صبح هم اسمش 150 گیگ بود عملاً 90 گیگ دانلود میکردی تموم میشد
لعنت بهشون من کلی دانلود نیمه تموم داشتم و واسه بسته های سحر خیز نگه داشته بودم...همون بسته های صبح هم اسمش 150 گیگ بود عملاً 90 گیگ دانلود میکردی تموم میشد
با این قیمتها عملا همه اومدن تو ردیف شاتل گرون فروش . 2 سال پیش فیبر شاتل گرفتم چون هیچ اپشن دیگری نبود و گفتم بعدا مخابرات بیاد میگیرم ولی خوب اونم پرید . البته شاتل هنوز قیمت قبلی هست و اگر مثل اینا بخواد افزایش بده خدا بخیر کنه .
یه نکته ای ...
در حال حاضر برای ما فیبرکشی شده ولی مودم نیاوردن و سرویسی تحویل نشده.
الان من تو پنل هم سرویسهای گران شده اخیر رو میبینم با نام "سرویس تانومای استاندارد 100 مگ" که بعنوان مثال 450 گیگ یکماهه میشه 990.
همچنین حجم اضافه هم که با قیمت جدیده، مثلا 300 گیگ 1.500.
همچنین سرویس های با قیمت قبلی رو البته با عنوان "FTTO تانومای تجاری با دو مدل سرعت 100-300 مگ / 300-1000 مگ"
اینطور که بوش میاد الان هم چون سرویس دایر نشده میتونم اینا رو ببینم، اگه برای سایر دوستان FTTO تجاری رو نمایش نمیده برای ما هم همینطور میشه! با توجه به اسم این سرویس احتمالا میخان بگن این سرعتها برای کاربر خونگی مناسب نیست و همون 100 مگ براتون کافیه و حجم زیاد میخاید چیکار!؟
حالا دوستانیکه سرویس جدید تانومای استاندارد 100 مگ میگیرن لطفا بگن سرعتشون رو چه مقداری بسته شده و چقدره؟
واقعا اگه رو 100 مگ قفل شده باشه مغز خر خورده بودیم مگه!؟ زیتل میگرفتیم انقدم هزینه بیخود 4 ملیون نصب و 7 الی 10 تومن مودم هم نمیدادیم!
اگه تجاری قیمت قدیم میتونی بگیری و قیمتش مناسب هست و شرایطش رو میدونی، سریع بالاترین زمان قرار دادی که هست با حجمی که لازم داری رو بگیر احتمال زیاد از پنل حذف بشن یا گرون بشن. یک ساله بشه بگیری کل مدت قرار داد روی همین قیمت هستی. پیش و پس هم داره تجاری؟
سرعت همه شده 100 تا 1000 من 100 تا 200 بودم تا 900 داخلی هم اسپید تست میده، اما این جوری نیست که همه جا سرعت بالا بده، اکثر دانلودها سرعت همون قبلی هست. من خودم سرعت 100 و پینگ پایین با حجم ارزون رو ترجیح می دم.
البته من هنوز رو قرار داد قدیمی هستم ولی فکر کنم قرار داد جدید هم 100 تا 1000 باشه
زمانی که اوایل فیبر بود مخابرات قرار داد 3 ساله می داد همون قبل فیبر کشی سرویس رو انتخاب میکردی، یعنی الان بعد انجام کارا قرار داد انتخاب میشه ؟
Last edited by blackbird; 04-07-2026 at 16:16.
لیست جدید قیمتها
زیتل هم قیمت کردم شده ماهی 760 تومن
![]()
Last edited by NIMA_e2; 04-07-2026 at 16:51.
برا من سرعت رو سیصد خورده قفله اپلودم مثل مال سرعت های 100تا1000 اومده رو 130 مگابیت
نیما جان قیمت جدید VDSL مخابرات رو داری ؟ تاپیکش که کسی جواب نمیده، ارزون ترین روتر VDSL که میشه گرفت چیه بدون وای فای هم باشه مهم نیست در حد بریج کردن به روتر دیگه.
زیتل خیلی بگیر نگیر داره یهو میره رو 1 مگ دو مگ کلافه میکنه، پینگ هم که جالب نیست. و فکر کنم سقف مصرف داشته باشه نا محدود واقعی نیست تو سایتش نوشته:
"با توجه به بند ۶-۱-مصوبه شماره ۲۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مبنی بر الزام تعیین حجم با عنوان آستانهی مصرف منصفانه در طرحهای اینترنت TD-LTE، حجم مصرف تعیین شده برای مشترکین این بسته ماهیانه ۵۳۶۰ گیگ ترافیک داخلی (معادل ۲۰۰۰گیگ ترافیک بینالملل) خواهد بود." البته 2 ترا در ماه واقعا باشه که خیلی زیاده.
مشکل زیتل میتل همین کیفیتش هست. سقف ترافیک رو زده 2 ترا که خوب تو شرکتهای ایران زیاد هست و البته هزینه اش هم کم نیست و هر ماه باید 700 تومان بدی (زیر 700 نمیتونی چیزی بگیری) ولی مساله اصلی کیفیت هست که خودشون گفتن حداکثر 40 حداقل 1 مگابیت. تنها چیزی که ادم با این همه پولی که خرج میکنه اینه که یه نتی بگیره که گاهی بیاد روی 1 مگابیت. بعدم اگر الان یک درصدی خوب کار کنه تا تعداد مشترکینش زیاد بشه تر زده میشه تو همین کیفیتشون.
- - - Updated - - -
مشکل زیتل میتل همین کیفیتش هست. سقف ترافیک رو زده 2 ترا که خوب تو شرکتهای ایران زیاد هست و البته هزینه اش هم کم نیست و هر ماه باید 700 تومان بدی (زیر 700 نمیتونی چیزی بگیری) ولی مساله اصلی کیفیت هست که خودشون گفتن حداکثر 40 حداقل 1 مگابیت. تنها چیزی که ادم با این همه پولی که خرج میکنه اینه که یه نتی بگیره که گاهی بیاد روی 1 مگابیت. بعدم اگر الان یک درصدی خوب کار کنه تا تعداد مشترکینش زیاد بشه تر زده میشه تو همین کیفیتشون.
سلام.
دوستان مخابرات میتونه همینطوری سلیقه ای افزایش قیمت داشته باشه؟
من ماهی 1000 گیگ رو میگرفتم 1 میلیون و خیلی راضی کننده بود.
ولی الان 450 گیگ شده 1 میلیون.
عملا 550 گیگ کم شده که اگر بخوام به صورت حجم اضافه بگیرم میشه 3 تومن فقط برای حجم اضافه.
یعنی سرویس قبلی که میگرفتم 1 تومن شده 4 تومن! تازه سرعت هم کمتر از 100 شده، قبلا تا 900 میرفت.
بنظرم همه به 195 ثبت شکایت کنیم شاید یه کاری کردن.
سلام ، نه متاسفانه قیمت های VDSL رو ندارم ولی ارزون ترین مدمش که مارک دی لینک باشه 3500 هست.