برای جلوگیری از قطعی مکالمه و ایجاد اختلال، موقتا تا رفع مشکل گزینه lte رو از توی cellular، غیر فعال کنید و فعلا روی 3G و 2G بذارید.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
برای جلوگیری از قطعی مکالمه و ایجاد اختلال، موقتا تا رفع مشکل گزینه lte رو از توی cellular، غیر فعال کنید و فعلا روی 3G و 2G بذارید.
اين مشكل هست منم ايفن دارم وقتي جايي بري كه انتن نداشته باشه وقتي از اونجا خارج بشي ديگه شبكه برنميگرده و بايد خاموش روشن كني
سيم كارت هم دوباره عوض كردم شايد درست شه ولي درست نشد
ايراد از همراه اول هست چون با رايتل همچين مشكلي نيست
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام
نت 4g همراه اول بسلامتی تو منطقه ما راه افتاد
آنتن دهی فوق العاده که فقط پشت بام انتن میده باعث می شه بین واحد و پشت بام در رفت و امد باشیم کلی برای سلامتی مفیده
سرعت دانلود فوق العاده 200 کیلوبایت
چنین سرعتی برای 4g ،تا حالا هیچ اپراتوری نتونسته دست پیدا کنه
می گن اپراتور های امریکایی در تلاشن بفهمن رمز موفقیت همراه اول چیه![]()
نه دیگه داداش، دانلود بر حسب مگابایت. البته سه تا فایل رو همزمان گذاشته بودم واسه دانلود. با این وضع آنتن دهی شون، حتی تماس تلفنی و پیامک هم مشکل داره!
واقعا فقط بخاطر این دو گیگ هدیه این ماه هم موندم رو تنهای آخر، وگرنه فرم ترابرد به ایرانسل رو فرستاده بودم
Sent from my LG V20 using Tapatalk
خوب به سلامتی همراه آخر بجای 29هزار 28 هزار رو برگردوند،
اگه از سایت 195 شکایت نمیکردم،عمرا شارژو بر میگردوند
چجوری میشه فهمید به کدوم دکل توی منطقه وصل شدیم.؟
Sent from my ALE-UL00 using Tapatalk
با برنامه open signal، که ظاهرا خیلی وقتا اشتباه نشون میده، معمولا دکل ها به مقداری از هم فاصله دارن که دور شدن ازشون یا پشت دیوار رفتن کاهش محسوسی تو سیگنال نشون میده، پس کافیه فقط بفهمید (اگر ۲ تا دکل کنار هم بود) همراه اول کدومشونه، نزدیکترین دکل دیگه همراه اول اونقدی دور هست که با کاهش سیگنال بشه تشخیص داد. به این وصلی یا اونیکی
Last edited by greatpouya; 11-02-2017 at 19:33.
فورجی همراه اول کلا داغونه برا منم حداکثر سرعت 300 کیلوبایته،ولی تریجیش تا چهار مگم میره
تنها مزیت فورجی پینک پاینشه
درود
این علامت قطب نما که توی برنامه هست،جهت دکلی که وصل شده رو نشون میده یا قطب شمال؟
Sent from my ALE-UL00 using Tapatalk
دکلی که وصل شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)