تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 752 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار جان اگه ممکنه یکم در مورد M30 توضیح میدی کیفیت صداش رو؟
    یا تو رنج 200 تومن از m30 چی میتونم بهتر پیدا کنم؟
    راستش قیمتها چدیدا بالا رفته که متاسفانه معضلی شده برای خرید هدفون های خوب چون حدود 1 ماه پیش شما میتونستین m50 رو بمبلغ 200 تومان تهیه کنین.البته m30 هم هدفون خوبی هست ولی وقتی بشخصه تست میکردم در مقابل m50 خیلی کم میاورد ولی در هر صورت m30 هم هدفون خوبی هست و ارزش خرید رو داره فقط اگه با m50 همزمان تست کنین شاید دلتون بمونه پیش m50.بغیر این از خرید این هدفون هیچ وقت پشیمون نمیشین.
    بغیر از audio technica میتونین یه تحقیقی در باره هدفونهای سنهایزر مدل hd 215 ii ,hd438 ,hd448 بکنین
    موفق باشین

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

راستش قیمتها چدیدا بالا رفته که متاسفانه معضلی شده برای خرید هدفون های خوب چون حدود 1 ماه پیش شما میتونستین m50 رو بمبلغ 200 تومان تهیه کنین.البته m30 هم هدفون خوبی هست ولی وقتی بشخصه تست میکردم در مقابل m50 خیلی کم میاورد ولی در هر صورت m30 هم هدفون خوبی هست و ارزش خرید رو داره فقط اگه با m50 همزمان تست کنین شاید دلتون بمونه پیش m50.بغیر این از خرید این هدفون هیچ وقت پشیمون نمیشین.
    بغیر از audio technica میتونین یه تحقیقی در باره هدفونهای سنهایزر مدل hd 215 ii ,hd438 ,hd448 بکنین
    موفق باشین
    اتفاقا خودم هم در مورد سنهایزر ها تحقیق کردم ولی انگار همه چیزشون عالیه جزبیسشون
    خودتون از بین این سه تا سنهایزر کدوم رو پیشنهاد میدید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی نمیخواد جواب مارو بده؟
    متاسفانه پست قبیتون رو پیدا نکردم.میشه مجددا سوالتون رو تکرار کنین لطفا.
    با تشکر

اتفاقا خودم هم در مورد سنهایزر ها تحقیق کردم ولی انگار همه چیزشون عالیه جزبیسشون
    خودتون از بین این سه تا سنهایزر کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    بله حق با شماست بیس نسبتا ضعیفی دارن ولی باور کنین بعد از چند روز استفاده (البته اگه سبک مورد نظرتون الکترونیک و زیر شاخه هاش نباشه ) خواهید دید چقدر صدای فوق العاده ای داره و چقدر بیسشون دلنشین و کنترل شده هست.من هر 3 مدل رو توصیه میکنم چون من اماتور هستم تقریبا هر 3 برای من یک نوع صدا داشتن با اختلاف حدود 5 % صدا .در مورد audio technica براتون پیغام خصوصی زدم لطفا برسی کنین

درست میگید یکم جای شک داره
    اما اگر در جریان باشید قیمت های تجاری به هیچ عنوان با قیمتهایی که تو سایت تولید کننده میبینیم یکی نیست و همیشه قیمت های تجاری بین 20 تا 30 درصد پائین تره
    بله درسته ولی من هم قیمت تجاریش رو عرض کردم خدمتتون .
    من هم قبلا یک بار بخاطر 50 هزار تومان ارزونتر هدفونی که فکر میکردم اصله و فقط دارم ارزونتر میخرم که تقلبی بود رو تهیه کردم که همون 50 تومان برام 600 هزار تموم شد چون کلا کنار گذاشتمش .تو این مورد هدفون خیلی باید مراقب اصل و بدل وحتی های کپی اونها باشین .باور کنین ارزش نداره .حتی سعی نکنین امتحان کنین.
    با تشکر
    Last edited by peaceful1; 12-03-2012 at 15:45.

5. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    با تشکر فراوان بابت توضیحات کامل شما سپاسگذارم
    تو امضا شما دیدم که هدفون فول سایز کلیپش رو داری کیفیت صدا اون چطوره؟
    با محصولات کووان مشکلی نداره یا توان خیلی بالاتری نیاز داره؟
    من دنبال دیزاین بوس نیستم دیدم دومین فروش رو داره تو آمازون گفتم شاید کیفیت بالایی داره برای من هم کیفیت صدا مهمه و دیزاین ارزشی نداره
    راستش من خودم S4گرفتم کیفیت صداش عالیه ولی اونی که من میخوام نیست
    در مورد اون دوتا برندی که شما گفتید تو ایران پیدا نمیشند که تعریف زیاد شده ولی بازم همو حرف شما تو ایران پیدا نمیشند
    متاسفانه امکان تست برام نیست
    شما خودت چه ایرفونی رو پیشنهاد میدید که یک سطح از کلیپش بالاتر باشه؟
    والا گفتم برند هایی که الان بهتر از کلیپش و بوس باشند(مدل های In-Ear) حداقل من چیزی تو ایران ندیدم!
    البته سنهایزر اگه با گارانتی نامداران(اینطور که میگن اصله من متاسفانه هنوز مدل هایی که این شرکت آورده
    رو تست نکردم ولی تا دلت بخواد صدای مدلای فیکش رو شنیدم! تو پایتخت فراوونه در حد بوندسلیگا و رقابت شونه به شونه ای رو فیک جماعت سنهایزر با بیتس داره ) خلاصه مدل هایی مثل IE7 و IE8 از سنهایزر(فقط اصل) اگه باشه میشه نام برد ولی خوب قیمتشون اختلاف زیادی با کلیپش و بوس داره!
    بوس هم به یکی از دوستان گفتم متاسفانه فیکش هم هست و با قیمت پایین تر! ظاهرا اصلش با گارانتی آواسان و نقش عرضه میشه!

اما راجب مدل On-Ear کلیپش یعنی Image one این مدل رو تقریبا 3ماه دارم(با S4i باهم خریدم)
    بسیار بسیار ازش راضیم کیفیت صدا،بلندی،بیس،راحتی در زمانی که روی گوشه و درایو شدنش حتی با آیپاد نانو من(با وجود 32 اهم بودنش) ازش یه هدفون عالی ساخته(به نسبت قیمتش) فقط تنها نکتش ریموتشه(مثل S4i)
    که با دیوایس های اپلی کار میکنه! در کل خیلی ازش راضیم(بیشتر از S4i) و به نسبت قیمتی که داره من بهترین هدفون روی گوشی زیر 200 تومن توی بازار خودمون میدونمش(البته باز هم میگم برای محصولات اپل)

7. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

دوستان مدل fake هدفون klipsch s4 هست یا نه اگه جایی سراغ دارید که اصلشو داره لطف کنید آدرسشو ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان مدل fake هدفون klipsch s4 هست یا نه اگه جایی سراغ دارید که اصلشو داره لطف کنید آدرسشو ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با گارانتی اواسان از هر جای تهیه کنین اصل هستن.(فعلا فیکش وارد بازار نشده).مجتمع پایتخت موجود هست فقط کمی قیمتهاشون بالا تره .دوستان با مبلغ 110 جدیدا تهیه کردن
    موفق باشین.

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

یه سوال قیمت klipsch s4 تو سایت خودش 99 دلار زده چجوری تو ایران 110 تومنه من که گیج شدم یکی که خریده و استفاده کرده بگه واقعا اصله و کیفیتش عالیه.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه سوال قیمت klipsch s4 تو سایت خودش 99 دلار زده چجوری تو ایران 110 تومنه من که گیج شدم یکی که خریده و استفاده کرده بگه واقعا اصله و کیفیتش عالیه.
    بله دوست عزیز اصل هستن.
    اینها رو قبلا که دلار ارزونتر بود تهیه کرده بودن و وارد کردن.تا جایی که یادم اواسط تابستون بود اگه اشتباه نکرده باشم.الان هم کم کم با افزایش قیمت دلار قیمتها رو بالاتر میبرن.پس پیشنهاد میشه اگه قصد خرید دارین هرچه زودتر اقدام کنین.

داره خودمونی میشه arshia66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینم سوالم آقا سالار

سلام به تمامی اساتید محترم

دوستان من رفتم یه هدست با برند enzatec مدل hs904bk به قیمت 50 هزار تومان از میرداماد (پاساز پاییتخت) گرفتم انصافا از حق نگذریم صداش خیلی خوبه من رو که کاملا راضی کرده داشتم همین طوری در مورد هدست اطلاعات جمع میکردم که به این فروم رسیدم و با واژه burn in آشنا شدم و تاپیک های دیگر رو مطالعه کردم حال من یه سوال دارم هدست خودم رو باید burn in کنم و یا نه اگر جواب بلی می باشد به کدام روش چون در تاپیک سه روش گفته شده بود خلاصه کلییه فابلهای مربوطه رو هم دانلود کردم

در کل enzatec خوب هست ویا نه؟

حال منتظر پاسخ اساتید هستم

در ضمن با این قیمت به نظر من جنس خوبی هست باز دوستان اگر با پول کم جنس خوب می خواهند این مدل بسیار خوب است

اینم توضیحات بیشتر + عکس از سایت مربوطه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اینم سوالم آقا سالار

سلام به تمامی اساتید محترم

دوستان من رفتم یه هدست با برند enzatec مدل hs904bk به قیمت 50 هزار تومان از میرداماد (پاساز پاییتخت) گرفتم انصافا از حق نگذریم صداش خیلی خوبه من رو که کاملا راضی کرده داشتم همین طوری در مورد هدست اطلاعات جمع میکردم که به این فروم رسیدم و با واژه burn in آشنا شدم و تاپیک های دیگر رو مطالعه کردم حال من یه سوال دارم هدست خودم رو باید burn in کنم و یا نه اگر جواب بلی می باشد به کدام روش چون در تاپیک سه روش گفته شده بود خلاصه کلییه فابلهای مربوطه رو هم دانلود کردم

در کل enzatec خوب هست ویا نه؟

حال منتظر پاسخ اساتید هستم

در ضمن با این قیمت به نظر من جنس خوبی هست باز دوستان اگر با پول کم جنس خوب می خواهند این مدل بسیار خوب است

اینم توضیحات بیشتر + عکس از سایت مربوطه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار مبارکتون باشه
    من متاسفانه اولین با هست این هدفون رو دیدم ولی 3 تا رویو ازش خوندم که نظرات مثبتی در بارش نوشته بودن و قیمت مناسبش رو هم تاکیید کرده بودن ولی برای اطلاعات تکمیلی شما باید بهمون رویو بدین و نظرتون رو با ما به اشتراک بزارین.این هدفون شما نیاز به burn in نداره و براحتی بدون هیچ مشکلی میتونین ازش استفاده کنین.
    با تشکر از معرفی این هدفون خوب.

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •