مشکلم این بود مودم خراب شده و یکی دگه خریدم و اگه میشه سوال بالا منو جواب بدید
مشکلم این بود مودم خراب شده و یکی دگه خریدم و اگه میشه سوال بالا منو جواب بدید
در تصویر دوم بخش Adsl Modulation
تمام تیک ها رو بجز Adsl 2+ بردارید ، تیک های بخش های دیگه به همین صورتی که هست در بهترین وضعیت ممکنه .
تصویر سوم مربوط به سرویس مودم در شبکه هوایی منزل هست ، تنظیماتش مناسبه و نیاز به تغییر نداره .
ممنون از پاسخ شما و همه تیک ها ورداشتم نتم وصل نشد!! قبلا تو مودم تی پی لینک رو Annexaمیزاشتم وضعیت تغییر میشد اما انگار این مودم ندره
شما اگه تیک های Adsl2+ و AnnexM رو گذاشته باشید و مابقی تیک نداشته باشن ، اگه ارتباطتتون وصل بشه میتونین از پهنای باند بالا استفاده کنین.
همین کارو کردم اما چراغ نت روشن نشد و همه رو تست کردم و اینطوری گذاشتم تا اوکی شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bitswap رو فعال کنید
این بخاطر اینه که در صورت وجود نویز از مابقی پهنای باند خط استفاده کنه و یه جورایی استفاده از اینترنت رو بهبود ببخشه .
اتصال D.DMT مال زمان ADSL1 بود و پهنای باند این نوع اتصال خیلی کمه ، نباید تیکش فعال باشه ، چون اگه مودم به اینصورت متصل بشه پینگ شما مقداری پایین میاد و کیفیت اتصال و پایداری اون ممکنه بهتر بشه اما بشدت پهنای باند مورد استفاده شما کم میشه .
اگه مطمئن هستید که سرویس 8مگابیت دارید و سرویس دهنده ADSL شما در مخابرات از دستگاه های ای دی اس 2 پلاس جدید و پیشرفته استفاده میکنه ، باید شما بتونید با اتصال ADSL2+ به اون دستگاه ها وصل بشید ،
ممکنه دستگاه اسپلیتر شما خراب شده باشه ، اون رو جدا کنید و مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کنید و ببینید وصل میشه یا نه .
بهتره همین آزمایش رو از سر خط هم امتحان کنید ، اتصال شما اگه ADSL2+ باشه بطور حتمی پهنای باند و سرعت اینترنتتون زیاد میشه.
میشه شما هم نظر تو در مورد مشکل من (پست شماره ۶۲۹۶) بگی؟ به نظرت کاریش میشه کرد؟
مدت زمان وصل بودن مودم شما چه مقدار بوده که بعد از اون عکس گرفتید ؟
خطای Fec اگه تا 100 تا در هر دقیقه باشه مشکلی نداره اما CRC مهمه اگه در مدت زمان چند ساعت مقدار خطای CRC شما زیاد باشه نشان از اتلاف دیتا در زمان ارتباط داره .
الان مودم شما سرعت خط رو بطور خودکار به 5مگابیت کاهش داده ، یه پیشنهاد که میشه داد اینه که به Isp بگین سرعت آپلود شما رو کم کنه مثلا 512 کیلوبیت و یاحتی 300 ، احتمال اینکه پایداری خط بیشتر بشه وجود داره.
مقدار SNR Margin شما در خط حداقل قرار داره و کاهش اون به زیر 10 احتمالا باعث قطعی شما میشه .
چون شما میگید وقتی سیم کشی داخل ساختمان رو از خط جدا کردین و مودم رو مستقیم به سر خط وصل کردین ؛ این اعداد رو به شما نشون داده به احتمال زیاد کار دیگه ای نمیشه کرد ، شاید اگر مودم دیگه ای رو برای تست به محل بیارید و تست اتصال بگیرید ، متوجه بشین با تعویض مودم احتمال بالارفتن کیفیت اتصال شما وجود داشته باشه.
دوستان گرامی من به مشکل عجیبی برخوردم. هر وقت از اسانسور ساختمان استفاده بشه (بره بالا یا پایین) ، بی برو برگرد چراغ لینک میپره و اینترنتم حدود 1 دقیقه قطع میشه. خیلی اعصاب خورد کن شده. از اسانسور هم استفاده زیاد میشه و قطعی منم به طبع نسبتا زیاد. قبلا این مشکل و نداشتم ، چند روزیه این جوری شده. جای مودم و اسپلیتر و چند جا تو خونه عوض کردم بازم مشکل پا برجاست. دیگه کلافم کرده. از شرکت شاتل اینترنت دارم. کسی راه حلی داره؟
Last edited by rezapcworld; 25-09-2018 at 21:49.
دیگران توی ساختمان همچین مشکلی ندارن؟
مسیر سیم های برق آسانسور یا تلفن عوض نشده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)