تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 720 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان بالاخره گرفتمش!
    بسیار هم عالی!فقط اگه 55 اینچش موجود بود که اصلاً میترکوند
    بدون گارانتی هم گرفتم!صاحب مغازه خودش گفت اگه بدون گارانتی هم بگیری جای دوری نمیره!میگفت این تلویزیون اینقدر کیفیت قطعاتش بالاست که احتمال خرابیش خیلی کمه...منم نگرفتم
    البته به نظرم مدل سونی W904 هم واقعاً عالیه!به نظرم عمق رنگ مشکیش اندازه ی همین VT50 خودمه
    اقا مباركت باشه،چند براى شما تموم شد؟ يه زحمتيم بكش چك كن ببين گيرندش سيسيكم و اين داستانارو ساپورت ميكنه يا نه؟! ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون...
    برای من 7200 درومد
    منظورتونو متوجه نمیشم،گیرنده ی چی چی؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون...
    برای من 7200 درومد
    منظورتونو متوجه نمیشم،گیرنده ی چی چی؟!
    منظورم cccam بود! يه چك بكن ببين روى گيرنده كفار! ميشه استفاده كرد لطفا، ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منظورم cccam بود! يه چك بكن ببين روى گيرنده كفار! ميشه استفاده كرد لطفا، ممنون
    ببخشید اینکه میگید چی هست...من اصولاً آدم فنی نیستم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید اینکه میگید چی هست...من اصولاً آدم فنی نیستم
    دوست عزیز
    در این سایت صحبت در رابطه با ما-هو-اره ممنوع می باشد.

6. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان بالاخره گرفتمش!
    بسیار هم عالی!فقط اگه 55 اینچش موجود بود که اصلاً میترکوند
    بدون گارانتی هم گرفتم!صاحب مغازه خودش گفت اگه بدون گارانتی هم بگیری جای دوری نمیره!میگفت این تلویزیون اینقدر کیفیت قطعاتش بالاست که احتمال خرابیش خیلی کمه...منم نگرفتم
    البته به نظرم مدل سونی W904 هم واقعاً عالیه!به نظرم عمق رنگ مشکیش اندازه ی همین VT50 خودمه

سلام . منم رفتم همین وی تی 50 رو گرفتم . همه چیش خوبه . فقط به نظرم زیادی حرارت تولید میکنه . نکنه فنش خراب باشه ؟ مال شما م داغ میکنه ؟ یا مال اولاش هست و بعدا بهتر میشه ؟!!!
    ضمنا قبل از خرید چک کردم و همه فرمت هایی رو که سامسونگ پشتیبانی میکرد پاناسونیک هم پشتیبانی میکرد و فرقی نداشتند اما زیرنویس رو هیچکدوم پخش نمیکنند
    در مورد حرارت اگر کسی توضیحی بده ممنون میشم . آقای سوتی عزیز اگر تونستی یک زنگی به من بزن بعضی چیزاشون یاا هم چک کنیم ممنونم . 09121879349
    Last edited by poyasalary; 30-08-2013 at 17:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    در این سایت صحبت در رابطه با ما-هو-اره ممنوع می باشد.
    من عذزخواهی میکنم!این سوال رو دوستمون از من پرسیدن و من هم چون نمیدونستم چیه پرسیدم!بازم شرمنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام . منم رفتم همین وی تی 50 رو گرفتم . همه چیش خوبه . فقط به نظرم زیادی حرارت تولید میکنه . نکنه فنش خراب باشه ؟ مال شما م داغ میکنه ؟ یا مال اولاش هست و بعدا بهتر میشه ؟!!!
    ضمنا قبل از خرید چک کردم و همه فرمت هایی رو که سامسونگ پشتیبانی میکرد پاناسونیک هم پشتیبانی میکرد و فرقی نداشتند اما زیرنویس رو هیچکدوم پخش نمیکنند
    در مورد حرارت اگر کسی توضیحی بده ممنون میشم . آقای سوتی عزیز اگر تونستی یک زنگی به من بزن بعضی چیزاشون یاا هم چک کنیم ممنونم . 09121879349
    سلام برادر...مبارکت باشه...چند گرفتی حالا؟
    حرارت که تولید میکنه(این از مشخصات تلویزیونهای نئوپلاسما و دستگاههای با مصرف بالاتر هستش)!برای من هم گرم میشه ولی من خیلی بهش توجهی نکردم...به هر حال وقتی هم که فنش کار کنه حرارت رو میده بیرون بیشتر به چشم میاد...ایشالله که چیزی نیست...خیلی حساس نباش...اولش همیشه همینه...آدم خیلی حساس میشه
    اگه واقعاً حرارت خیلی زیادی تولید میکنه،خدای نکرده شاید پشت دستگاه موقع حمل آسیب دیده باشه!ممکنه فنش ایراد پیدا کرده باشه!فوق فوقش باید فنش عوض بشه که هزینه ی زیادی نباید قاعدتاً داشته باشه مگر اینکه به پنل دستگاه آسیبی وارد کنه،ولی اون چیزی که من شنیدم اینه که این دستگاه قطعات و کیفیت بسیار بالایی دارن!
    بهر حال این تلویزیون بهترین تلویزیون سال 2012 شده!پس اینکه ساپورتش خوب باشه که معلومه!من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!
    Last edited by soooti; 30-08-2013 at 20:57.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من فقط یه هارد یک ترابایت بهش وصل کردم اصلاً نخوند هاردو!
    فرمت هاردتون را از NTFS به FAT32 تبدیل کنید.
    از هارد ها و فلش هایی ساپورت میکنه که فرمتشون FAT32، FAT16 یاexFAT باشه.
    Last edited by poonel; 31-08-2013 at 01:10.

11. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام اتفاقا تو گناوه گیر میاد من شماره مغازه ای که تو گناوه بود رو گذاشتم توی یکی از پست های همین سایت فکر کنم حدودا صفحه های 290 بود
    میتونین پیداش کنید و باهاش تماس بگیرید
    در ضمن من خودم توی مغازه یارو بودم که از شیراز بهش زنگ زدن و درخواست جنس عمده دادن
    مطمئن نیستم ولی احتمالا از اجناس 2013 آورده
    آخه من یک زمستون 89 گناوه بودم، فقط کالاهای استوک ش مرغوب بود. الان هم دوستی دارم که با اینکه اونجا زندگی می کنه واسه خرید TV رفت شیراز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •