واسه منم زیاد طول نکشید
منم خوزستانم
حس می کردن یکم اختلال هست
شما خط فیبر نوری داری؟
واسه منم زیاد طول نکشید
منم خوزستانم
حس می کردن یکم اختلال هست
شما خط فیبر نوری داری؟
Last edited by Armin.Computer; 07-06-2013 at 22:49.
اون که آره باید نازشونو میکشیدید چجوریه /چرا این شاتل تو تمام نمایندش از نوع استفاده میکنه؟د*ا*ف*؟
نماینده من که گفت نهایتا پشت تلفن میگفتی نیمساعت بعد نامه تخلیتو به مرکزتون ارسال میکردن
Last edited by hossein019940; 07-06-2013 at 23:18.
دوستانی که از فریگیت استفاده میکنن میشه بگن که پورتی که تو فایرفاکس استفاده میکنن کدوم گزینه است؟
ممنون میشم
نه فکر نکنم.همین خط های معمولی که بقیه دارن دیگه.اگه چیز دیگه ایه من نمیدونم.
![]()
خط شما ظاهرا با کیفیته
پیگتم خیلی پایینه
این خط دوستمون یادشون رفته پهنای باندشو پایین بیارن چون برای تمامی دوستان اوایل همین پهنای باند بود
با این حال باز سرعت اصلیشو نداره حساب کنی حول و حوشه 4.2 مگ میشه.
تو مخابرات تمامی مراکز یه طوریه که طرف اگه snrخطش 5 هم باشه نویز هم 60 میتونه سرعت 600 هم دانلود کنه
این snr خط من بهترین حالتش 6.1 هستش و تا چند وقت قبل همیشه هم ثابت رو 6 بوده اما این چند روزه اگه مودم زیاد روشن باشه تا3 میاد یه بار تا1 هم اومد بود که با یه بار خاموش و روشن کردن مودم حل میشه.Line Attenuation من همیشه رو بهترین حالت قرار داره.پس چرا snr پایینه؟؟
پایین بودن snr به چه عواملی بستگی داره؟؟؟؟
Last edited by Reza kheyri1373; 08-06-2013 at 10:33.
داون استریم بالا باعث کاهش SNR میشه
و چون Line AttenuatioN خط شما خوب هست، یعنی مشکلی نیست.
سلام دوستان . یه سوال داشتم. اینکه 3 ماه میشه از سرویس 256 نامحدود استفاده میکنم . با توجه به گفته بعضی از دوستان. ظاهرا سرعت سرویس 128 فرقی با 256 نداره !
الان مهلتم تموم شده . میخوام تمدید کنم . سوالم این بود به نظر شما 128 رو تمدید کنم یا 256 ؟ ( واقعا هیچ فرقی نداره ؟ )
ممنون
Last edited by ALI . R; 08-06-2013 at 14:49.
منم مثثل شما ماه اول 256 نامحدود گرفتم الان 2 ماه هست که 128 نامحدودو دارم فرق زیادی نداره قبل این جریانات سرعت 480 میرفت الان خوب تمام شرکتا قطعی دارن ولی مخابرات خوبه ولی سرعتش پایینه.
حالا سرعتتون چنده الان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)