بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از پاسختون سپاسگزارم
لطفا راجع به de-correlated و overfit توضیح بیشتری بدید.
با تشکر فراوان
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از پاسختون سپاسگزارم
لطفا راجع به de-correlated و overfit توضیح بیشتری بدید.
با تشکر فراوان
خوب اینا اصطلاحاتی مختص به مبحثی هست که شما دارید مطالعه میکنید. من میتونم ارجاعتون بدم به یه منبعی که مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویکیپدیا انگلیسی هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به زبان فارسیش برای واژه overfitting، ولی اطلاعات محدود تری توش هست. یه اصطلاح تخصصی در مورد مبحث آمار هست
decorrelated هم همون معنی رو که ترجمه کردم میده
related وابسته
correlated دارای وابستگی دو طرفه (یعنی هر دو به هم نیاز داشته باشند، به هم وابسطه باشند، یکی بدون دیگری کارگر نباشه)
de-correlated این de هر مفهومی که درباره correlated گفتیم رو خنثی میکنه، یعنی معنی رو به "غیر وابسته" تغییر میده، یعنی هر درخت به تنهایی نتیجه میده و نیازی به درختهای دیگه نداره
البته این رو هم بگم این مفهومیه که در نگاه عامه از این کلمه استخراج میشه، ممکنه وارد بحث تخصصی که بشیم پیچیده تر از این حرفها باشه که به همین خاطره میگم در حیطه مطالعه شماست و شما بهتر باید بدونی
الان نمیتونم هجی کنم
یعنی نوشتن یا گفتن حروف کلمه یا عبارت یا جمله و...
دروود
Adobe maintains a list of effects that are GPU accelerated in their GPU FAQ:
جز این دوکلمه ..اگر بشه معنی جمله هم بگید ممنون میشم
یه سری ابزارهای گرافیکی هستن تو فوتوشاپ که از گرافیک کامپیوتر (علاوه بر سی پی یو) میکشن برای کارایی بهتر، این جمله هم گفته
ادوبی (اسم شرکت) لیستی از افکت (ابزارها ، یا دقیقتر، تاثیر ابزارهای گرافیکی) هایی که GPU رو به کار میگیرن در قسمت GPU FAQ (سوالات متداول، یه سری سوال احتمالی رو خودشون پرسیدن و جواب دادن) قرار میده.
یعنی اینجا accelerated چه معنا دارد؟![]()
شتاب داده شده،
اینجا منظور استفاده از (شتاب دادن به) GPU هست،
GPU-accelerated effect یعنی افکتی که استفاده ازش کارکرد GPU رو بالا میبره، یا از GPU کار میکشه
درود و شب بخیر
GPU-accelerated computing offers unprecedented application performanceby offloading compute-intensive portions of the application to the GPU, while the remainder of the code still runs on the CPU
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)