دوستان دانلودا داره محاسبه میشه ا مثه قبل کشکه؟
برا من زده -9936 مگ.......نکنه بعدا بخوام تمدید کنم باید 11 گیگ شارژ کنم که 1 گیگ شارژ شه![]()
دوستان دانلودا داره محاسبه میشه ا مثه قبل کشکه؟
برا من زده -9936 مگ.......نکنه بعدا بخوام تمدید کنم باید 11 گیگ شارژ کنم که 1 گیگ شارژ شه![]()
دوستان واقعا بیاید یک کاری کنیم این که نشد اونا هرکار خواستن بکنن ما هیچی نگیم.
از بعد عید این گلدنت اینترنتو به گوه کشیده باید حقشو بذاریم کفه دستش.
من به تنظیم مقررات و وزیر و مخابرات ایران ایمیل زدم شما هم بزنید. آدرس ها و متن هم آقای علی توکلی وسایر دوستان گذاشتن.
خودم هم پایه ام یه روز بریم شکایت فقط باید حداقل 5-6نفری بشیم.
یه چیزی رو باید بگم و اون اینکه
امروز از یک اکانت دوستم که شارژ حجمی اون تموم شده بود وصل شدم به اینترنت به این خیال که از اینترنت مجانی (چون سیستم قاطی کرده بعضی از دوستان دیروز گفتن) استفاده کنم و 3 گیگ دانلود کردم اما زمانی که به حساب کاربری خودم در سایت 2020 رفتم با کمال تعجب دیدم همه دانلود ها به حساب کاربری من اختصاص داده شده چون از خط خودم استفاده می کنم قبلا اصلا اینجوری نمی شد
تو سایت 2030 هم ستوننام کاربری خالی هست از دیروز اینطور شده
گفتم بگم که دوستان سر شون مثل من کلاه نره الان حساب من -3125 MB شده
Last edited by rtmreza; 24-10-2013 at 21:39.
لعنت خدا به مخابرات و گلدنت (نمی دونم چیکاره رئیس مخابرات،از وقتی با مخابرات قرارداد بسته اومده به چشم وشرکت های دیگه رفتن پیشش و الا شرکتی که تا الآن یک سال کمتر سابقه داره نمی تونه که بیاد این جوری برینه به اینترنت).
یه شب زنگ زدم پشتیبانی صدای دعوا می یومد.حی داشتن به هم فوحش خواهر و مادر می دادن.البته کار منم فقط احوال پرسی بود تا ببینم خودشونم الان می تونند ریزکار کرد های مارو با اینترنت خودشون هم ببینند.که دیدم نه مال اونا هم شب زیاد سریع نبود.
اینجا ایرانس،شبا مملکت آزاده.
البته
بالاخره یه جایی ثبت میشه ولی بستگی داره چطور بخوان باها حساب کنن
برای من که دندون مخابرات رو کشیدم دیگه مهم نیست
وگرنه حساب منم -4500 هست
برنامه دارم تا -20000 برسونمش تا با خاطره ای خوش مخابرات رو ول کنم![]()
دوستان حواستون باشه هم ریز کارکرد ها ثبت میشه هم از حجم کم میشه مثل هفته پیش نیست
گول نخورید
من که بیچاره شدم حجمم منفی شده
از من دیگه رایگان نداره...همه رو حساب میکنه...اما جالبه توی آگهی های تبلیغاتیش هنوز میگه از 1 تا 7 صبح دانلود رایگان....
همین الان :
با طرح خانواده زدم یک فایل رو روی دانلود زدم با سرعت 450 تا داشت دانلود میکرد .
دی سی کردم و سوییچ کردم روی طرح طلایی همون فایل و لینک رو داشت با سرعت 91 ی دانلود میکرد .
شگفت انگیزه نه ؟
سلام دوستان الان ساعت 1:30 شب دارم دانلود میکنم مودم خاموش روشن میکنم تویه حساب نمیزنه دانلود رایگان و تویه حجم دانلود شده میزنه در صورتی که سرویسه من رویه همون 7484 مگابایت مونده یعنی ازم کم میکنه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)