تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 645 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت mariam2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

4

سلام
    من يک Dell XPS 1330 دارم که به مدتی پيش روش ويندوز سون نصب کردم ولی يه مشکل اساسی در تايپ حرف "ی" داشتم و هنوزم دارم و مجبورم بجای دکمه "ی" کيبورد, شيفت رو بگيرم و از دکمه "ط" استفاده کنم! درغير اینصورت موجب انفصال حروف کلمه میشه (مثلا آينده=آي‌نده).
    حالا باز ميشه با کلی دردسر و زحمت اين مشکل رو حل کرد ولی مشکل اصلی اونجاست که من حروف "ی" رو روی صفحات وب هم همينطور ناقص ميبينم که خوندش رو برام دشوار و غيرممکن ميکنه و اعصابم خورد ميشه.
    من خيلی وقت پيش هم همين سوال رو پرسيدم (23-05-2011, 12:54 AM) ولی مشکلم حل نشد.
    قبلا يکسری سوال ازم پرسيدن که جواب دادم حالا برای سرعت عمل اونها رو مينويسم که با در نظر گرفتن اونها راهنماييم کنيد:
    1- تو device manager هيچ خطايی ديده نميشه ولی نوع "آداپتور نمايش" رو "استاندارد" نوشته! حالا نميدونم گرافيک نصب شده يا نه!؟
    2- ويندوزم سون 32 بيتی هستش.
    3- من الان دو زبان دارم که ميتونم بينشون سوئيچ کنم, يکی English و يکی Persian
    4- تا جايی که من چک کردم چيزی روی کيبورد روشن نيست مثل scroll lock
    5- من تو همه جا اين مشکل رو دارم؛ چه جاهايي که دارم مينويسم (تو ورد يا حتی موقع ايميل زدن) و چه جاهايی که دارم ميخونم مثل صفحات اينترنت (هم فايرفاکس و هم اکسپلورر)!
    6- من حتی از روی On-Sceen Keyboard ويندوز هم تايپ کردم؛ هيچ تفاوتی با کيبورد لپ تاپم نکرد!
    7- من به پيشنهاد يکي از دوستان Keyboard Changer هم نصب کردم، با ران کردن اين برنامه مشکل تايپ حل ميشه ولي مشکل رويت صفحات وب خير.
    8- تو صفحات وب encoding رو چک کردم و UTF-8 بود!
    (راستی بايد بگم که من با کامپيوتر خونه که اونم سون 64 بيتی روش نصب شده مشکلی ندارم و مشکلم با لپ تاپم هست (XPS 1330) که شايد ربطی نداشته باشه!)

البته ممنون از آقای pasha-85 که خيلی کمک کردن.

لطفا راهنماييم کنيد چون الان خيلی به لپ تاپم احتياج دارم. من دانشجوی کارشناسي ارشدم و الان دارم پايان نامم رو مينويسم ولی واقعا اين نحوه تايپ و يا ديدن صفات خيلی افتضاحه! هم سرعت رو پايين مياره و هم اعصاب آدم رو خورد ميکنه.
    نميدونم چطوری بايد بگم که خيلی کارم لنگه و هرچه زودتر بايد اين مشکل رو برطرف کنم.
    پيشاپيش ممنون از لطف همه دوستان

ممنون ميشم راه حل تون رو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ارسال كنيد تا سريع تر متوجه بشم.
    يك دنيا ممنون

ممنون از همه دوستانی که احیانا قصد کمک داشتند. من خودم تونستم علت مشکلم رو پیدا کرده و برطرفش کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    من یه مشکل دارم اونم اینه که لپتاپم بعضی وقت ها هنگ میکنه.حتی task manager هم قفل میکنه.ولی ctrl+alt+del کار میکنه.وقتی تز اونجا logoff میزنم یه لحظه کامپیوتر از حالت هنگ خارچ میشه وکامپیوتر logoff میشه.از لحاظ ویروس هم چک شده با انتی ویروس نود اپدیت دیروز لطفا کمککم کنید!!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من یه مشکل دارم اونم اینه که لپتاپم بعضی وقت ها هنگ میکنه.حتی task manager هم قفل میکنه.ولی ctrl+alt+del کار میکنه.وقتی تز اونجا logoff میزنم یه لحظه کامپیوتر از حالت هنگ خارچ میشه وکامپیوتر logoff میشه.از لحاظ ویروس هم چک شده با انتی ویروس نود اپدیت دیروز لطفا کمککم کنید!!
    سلام
    شما مشکلتون رو خیلی کلی گفتین و نمیشه درست و حسابی راهنمایی کرد .
    از توضیحاتتون نمیشه متوجه شد که آیا مشکل سخت افزاری داره مثلا بدسکتوری هارد یا مثلا تداخل نرم افزارها و درایور

چند پیشنهاد :
    1. نصب مجدد ویندوز و نصب آخرین درایور ها و عدم نصب و اجرای برنامه های بیمورد مخصوصا اگر ram لپتاپتان کم باشد
    2. نصب برنامه های چک کننده سخت افزار جهت کنترل دمای cpu و کنترل میزان سلامتی هارد

سلام
    در بعضی از لپ تاپها در قسمت OS نوشته تحت DOS و در بعضی نوشته تحت WINDOWS اینها چه فرقی با هم دارند؟
    ممنون.
    سلام
    مدلهایی که ویندوز اورجینال دارن قیمت بیشتری دارن نسبت به مدلهایی که ویندوز ندارن یا سیستم عامل دیگری مثل لینوکس دارن .
    بعضی از شرکتهای داخلی لپتاپ رو بدون سیستم عامل ویندوز سفارش و وارد میکنن که ارزانتر تمام بشه و حاشیه سود بیشتری داشته باشند.
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-10-2011 at 22:19.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    میخوام لپتاپی بخرم که hdmi نداره و باید با کابل vga به تلویزیون وصلش کرد.
    سوالم اینه که آیا همه تلویزیون ها - از قدیمی ها تا LEDهای امروزی - سوکت vga رو دارند؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جدیدا برخی TV ها ندارن ، اگر هم داشته باشن شما مشکل رزولوشن دارید و فیلم های Full HD رو نمیتونید منتقل کنید
    نهایت رزولوشن ساپورت شده در این نوع پورت 1600در1200 هست و با 1080p ها مشکل خواهید داشت

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت autumn63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. من پرسیده بودم Wireless WAN indicator Light چیه . دوستان گفتن علامت وایرلس لپ تاپه. اما اون علامت کناریشه که فقط نوشته Wireless indicator light و علامت وایرلس هم داره اما کنار این یکی دوتا ستاره زده و پایینش نوشته " Not available in the United States و علامتش عین علامت آنتن موبایل تو گوشیهای موبایله. یعنی این WAN توی این دو تا هیچ فرقی بینشون ایجاد نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده یه لپتاب دارم، میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که cpuی لپتاب مثلا corei5 یا corei7 ؟ مرسی از جوابتون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده یه لپتاب دارم، میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که cpuی لپتاب مثلا corei5 یا corei7 ؟ مرسی از جوابتون
    سلام
    روی my computer راست کلیک کنید و سپس properties رو بزنید .
    همونجا مینویسه cpu چی هست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام
    روی my computer راست کلیک کنید و سپس properties رو بزنید .
    همونجا مینویسه cpu چی هست .
    الان مثلا برا من نوشته Q720، حالا corei چنده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان مثلا برا من نوشته Q720، حالا corei چنده ؟
    عکس میذاشتی بهتر بود ولی فکر کنم core i7 باشه .
    مثلا طبق عکس زیر برای من i5 هست
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-10-2011 at 23:46.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •