سلام
1.من ابپاش رو با یه سنگ ابی به اهنگر دادم ولی الان هنوز یه دونه خونه رو بیشتر اب نمیده چیکارش کنم بیشتر اب بده یکدفعه؟
2.کاپا کجاست؟؟ که باید خیار براش بندازی؟؟
3.Wonچیز تقلبی هم میفروسه؟؟
سلام
1.من ابپاش رو با یه سنگ ابی به اهنگر دادم ولی الان هنوز یه دونه خونه رو بیشتر اب نمیده چیکارش کنم بیشتر اب بده یکدفعه؟
2.کاپا کجاست؟؟ که باید خیار براش بندازی؟؟
3.Wonچیز تقلبی هم میفروسه؟؟
Last edited by وشاره; 21-08-2011 at 16:27.
برای اینکه اب پاش زیاد اب یاری کنی باید دکمه رو که میگیری دیر رهاش کنی مثلا یه ثانیه تا دوثانیه اینجوری کاراکتر قرمز شده بعد دکمه رو رها کن همین
کاپا کنار حوض اب گرم هست باید سه تا خیار برداری و تو ابشار جلوی در معدنی که سنگهای قیمتی رو میاری بندازی
وان چینی نمیدون دقیق ولی میدونم جنس ها رو گرون میفروشه و تو بازار کمیاب هستند ولی یه روزی میاد وقتی که قلب دختر ها قرمز میشه باید از اون پر ابی رو نخری
همون طور که دوستمون هم گفتن باید دکمه ی آب پاش رو چند ثانیه نگهداری تا تعداد خونه های بیشتری رو آب بده
و won هم سیب و پر آبی تقلبی میفروشه.
اما کاپا:
باید به دریاچه ای که معدن زمستانی توش هست بری(base of mother hills)
بین 2تا درخت بایستی و 2تا خیار بندازی
برای اطلاعات بیشتر در مورد توت فرنگی های قدرتی به صفحه ی 618 همین تاپیک مراجعه کنید.
![]()
سلام دوتا از دوستای خوبم جواب شما رو کامل دادن فقط من یه چیز دیگه می خوام اضافه کنم
اینکه کاپا رو فقط باید ظهر و یه روز آفتابی بری در ضمن برنامه و جشنی هم نباید باشه اون روز![]()
سلام. اول یه معذرت خواهی واسه تایپ انگلیسی من تو پست های قبلی "کیبوردم خراب بود"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه دوستان یه عکس از سیو جدید گذاشتم البته ناگفته نمونه که تو این سیو از ترینر استفاده کردم.
سلام
یادش بخیر.
زن من هم Elli بود.
من توی سال چهارم بودم و بچه هم داشتم و کلا تکمیل بودم که...
حواسم نبود زدم یه سیو روی سیو قبلی Overwrite کردم.(با PS1)
دسترنج 3 سال(سال واقعی) بازی کردنم رفت هوا...
خیلی ناراحت شدم ولی هنوز هم اگه وقت کنم همتش رو دارم دوباره بازی کنم.
سلام به همه دوستان
من چند سال پيش اين بازي رو بازي مي كردم واقعا جالب بود
اگه كسي هست كه داره دوباره اين بازي رو شروع مي كه من توصيه مي كنم از اين مبدل pSX_1_8 استفاده چون قابلت سيو وسط برنامه رو داره كار باهاش خيلي راحته بدون نصب هم هست كلك هاي زيادي هم ميشه باهاش زدمثل
1 برنده شدن در مسابقه اسب دواني : روش روز مسابقه مي ريد پشت چادر بعد بازي رو با F6 سيو مي كنيد بعدش مي ريد مسابقه رو تماشامي كنيد و متوجه ميشيد چه اسبي برنده ميشه بعدش بازي رو دوباره با F1 لود مي كنيد و فقط روي اسب هاي برنده شرط ميبنديد
2 فقط ماهي هاي بزرگ بگيريد : اين يكي خيلي حوصله مي خواد قبل از انداختن قلاب بازي رو سيو مي كردم 5 ثانيه صبر مي كردم اگه ماهي نمي گرفتم يا ماهي كه مي گرفتم كوچيك بود بازي رو لود مي كردم
3 برنده شدن در مسابقه شنا در سال اول : فبل مسابقه سيو كنيد اگه برنده نشديد بازي رو لود كنيد
و هزاران كار ديگه كه تو بازي با بقيه شبيه ساز ها فقط يكبار ميشه انجام داد رو ميشه بار ها وبارها انجام داد
براي سيو كرد مي تونيد از F6 F7 F8 F9 F10 و براي لود از F1 F2 F3 F4 F5 استفاده كنيد
اينم لينك دانلودش تو مديا فاير باحجم 2.5 مگ
لذت ببريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من وقط نکردم از اول تایپیک رو بخونم چون صفحه زیادی داره میخواستم بپرسم که اون سیوی که در پست اول گزاشتین چطوری رو بازی اعمال کنمش؟؟؟
سلام یه سوال دارم
برای اینکه بشه شهر رفت من تو یه کتاب خونده بودم که باید درجه هر فصل رو تا x99 تموم مرد تا بتونی درجه hard worker رو کسب کنی اگه نتوتم این کار رو کنم دیگه شهر نمی شه رفت با ابنکه درصد مزرعه هم بالا باشه؟تشکر
نه عزیزیکی این که میگی یکی از کارا که باید انجام بدیه تا پایان سال سوم باید خیلی کارا بکنی خیلی...
اووه کارا که باید انجام بدی انقد زیادن ...خلاصه ی کلام باید تا پایان سال سوم مزرعت 100 کامل باشه که یه چی تومایه های محاله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)