دوستان رییس نظام وظیفه گفته اعزام آبان به بعد 21 تا 24 ماه خبر واضحه دیگه سوالی نمیمونه
قانون 18 ماه تا آبان بوده و تموم شده والسلام
دوستان رییس نظام وظیفه گفته اعزام آبان به بعد 21 تا 24 ماه خبر واضحه دیگه سوالی نمیمونه
قانون 18 ماه تا آبان بوده و تموم شده والسلام
جدا؟
اگر درست باشه خیلی براشون متاسفم.
با آینده جوونا دارن بازی میکنن.
من احساس میکنم این خبر بعدا تکذیب میشه یا می مونه برای سال بعد، الهی آمین!!! (نگید نمیشه چون اینجا ایرانِ ) اما اگه اینطور نشه باید بگم که:
..................................... ( حذف شد )
میرم دنبال معافیت دائم
اگر هم نشد فرار میکنم میرم ترکیه پیش فک و فامیلا
عمرا من 24 ماه واسه این ............. ( حذف شد ) خر حمالی کنم ( البته بلانسبت شما )
Last edited by urumchi; 16-12-2011 at 00:27.
نــه! به اینا گفتن از اول دی اجرا میشه و شامل شما نمیشه!![]()
واقعا متاسفم برای اینهمه بی قانونی وقتی تو دفترچه ای که ما خریدیم و پست کردیم نوشته 18 چه جوری یه شبه میشه 24 آخه بابا یه کم مغز رو به کار بندازید به خدا نو بمونه اون دنیا جایزه نمیدن ها
اما دوستان من همه شما به هرحال تو این مملکت یه کاره ای میشید
خودتون که درد و رنج این تصمیمات بی جا و مزخرف رو کشیدید لطفا به فکر کسانی که از تصمیمات شما ممکنه درد و رنج بکشند اهمیت بدید و تصمیمی بگیرید که کسی اذیت نشه
خدایی امیدوارم این اضافه خدمت رو به اندازه اش خرج طول درمان عزیزانشون کنند
من اون زمانی که آموزشی بودم ، شنیدم که خدمت قبلی ها خدمتشون با قانون قبلی محاسبه میشه ، البته اطلاع دقیقی ندارم
شما مطمئنی؟؟
اگه اینطور باشه که شما میگی ، من به جای اینکه فوق بگیرم و 14 ماه خدمت باقیماندم بشه 13 ماه ، میشه 19 ماه!
و ضمنا علاوه بر این که به جرم ادامه تحصیل و اخذ مدرک کارشناسی ارشد ، 6 ماه اضافه باید خدمت کنی ، به جرم داشتن خدمت قبلی ، از گرفتن امریه هم محروم هستیم
البته شاید تا 2 سال دیگه مجددا قانون تغییر کرد!!
دوست عزیز طبق قانون 24 ماهه که بر اساس شرایط تغییرش میدن.
بعدشم تقصیر کاربرای اینجا نیست که شده 24 ماه که میگی مغزتون رو بکار بندازین.
من که منظور شما رو نفهمیدم که از کی شاکی هستی.
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
خودم همچین شرایطی داشتم و طبق 17 ماه دارم خدمت میکنم.![]()
دوست عزیز کاملا منظورم مشخص بود
کاربران اینجا اینقدر گل هستم که هرچی بگم کم گفتم
منظورم همون افرادی بود که شبانه قانون تصویب میکنند
همه این بدختی ها و تناقضات از اونجایی پیدا میشه که توی این مملکت دقیقا معلوم نیست کی ، چکارست؟
مثلا صدرالسادات رئیس سازمان نظام وظیفه ناجا میگه از اول آذر میشه 24 ماه
بعد کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل (اصلا این اداره چند سال قبل یادم میاد رئیس نداشت ! همه اش کمالی با عنوان جانشین می اومد می بافت و میرفت .خوب همین رو بکنین رئیس دیگه !! ) میاد میگه تا آخر امسال همون 18 ماه هست و معلوم نیست.
بعد دو روز دیگه امام جماعت مسجد میدون سپاه میگه ، قانون همون چیزی هست که فرماندهی کل قوا تصویب میکنه و ممکنه کم یا زیاد بشه.
دو روز بعدش فرمانده تیپ دریایی تکاور قم (که دقیقا معلوم نیست کجای این سیستم نظام وظیفه چکاره هست) اینا میگه قرار از اول بهمن بشه 32 ماه ...... همین طوری بگیر برو تا آخر
بچه ها هنوز 24 ماه نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال اگر 24 ماه بشه برای ما که الان داریم خدمت میکنیم هم 24 ماه میشه؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)