اقا این udyr چمپ خوبیه ؟؟؟![]()
اره توپه
فقط یک زیاد کایت میشه
udyr خیلی باحاله خیلی پا میگیره حتی به نظر من میتونه به راحتی yi feed رو بزنه خیلی آسون![]()
بلی بسیار خوب و عالی هست،بستگی به پلایر هم داره البته،![]()
یه اطلاع رسانی بکنم شاید یکی بخواد بدونه. من الان وایمکس ایرانسل رو امتحان کردم . مثل ساعت کار می کرد . نه یه لگ نه یه DC . در حالی که با نت مزخرف شاتل log in هم نمی توستم بکنم . منطقه آیت تهران . اگه کسی می خواد سرویسش رو عوض کنه با خیال راحت وایمکس ایرانسل بگیره . من صبر می کنم دوره این ماه ام تموم شه بعد وایمکس می گیرم .
بستگی به بازی داره ولی تانک ad میکنن و اسپل هم ghost برمیدارن که کسی نتونه فرار کنه.
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین آیتم بندی رو معرفی میکنه
با سلام به شما دوست عزیز ببخشید که دیر به دیر جواب میدم .من معمولا بعد هر گیم تو لیگ میام این جا
درمورد سوال شما من خودم یه سوال همین امروز پیش اومده.من هر وقت تو ساعت غیر آزاد میرفتم تو بازی با پینگ 160 مثل جت بازی میکردم و شبا هم تو وقت آزاد با پینگ 240 بازم بدون لگ و اعصاب خوردی .ولی این چند روزه فقط میتونم تو وقت های غیر آزاد با پینگ 300 بازی کنم و شب ها پینگم 600 میشه و کلا بازی زهر مارم میشه.ای کاش همونطور که بقیه کفتن reconnect میخواست .کلا 5 ثانیه از بقیه عقب بودم.تازه هلث چمپ ها با مینیون ها رو نداشتم.
(منو بگو به دوست قبلی گفتم تو 24 ساعت مبین نت بدون لگه .لا اقل مبین نت نامرد نکرد دو روز از حرفم بگذره
)
Last edited by samanjimmy; 30-06-2013 at 06:24.
سلام
یکی نیست بیاد با ماصبح ها بریم رنک؟
بابا خسته شدم از دست این noob ها ، فقط بلدن خودشون رو بالا بگیرند.
واقعا خسته شدم ، امروز هم دو دست زدم با یک مشت noob
دست اول که دیوانه نفهم با teemo رفته mid در کل سه تا kill گرفته اونم با قارچ و شانس و ...
پایین هم Draven ابله همین طور هی feed و ...
من با singed جلوی vladimir که counter singed هست بیشتر از death ها kill داشتم + یک عالمه assisst ،همینش درد داره دیگه.
بازی دوم هم طرف shen برداشته ول کرده لاین خودش رو تا inhibitor رو زدن ، هی میره لاین دیگه تا kill بگیره ، از آخرم داشته bot از دست می رفته رفته پی turret دوم top ، میری top که push کنی ، می گه مال منه ولش کن.خوب چه کار کنم با این ها؟اعصاب برام نگذاشتند دیگه.
دوستان یکی میاد بگه وظیف های یه ADC تو بازی چیه؟
نمیدونم چیکار کنم تو map
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)