تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 1783 اولاول ... 13153158162162762862963063163263363463564168173111311631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

کسی میدونه که برای پیگیری حجم هایی که اشتباهی کم شده باید به چه تلفنی زنگ زد ....؟؟؟
    سیستم ریز مصرف صبانت به شدت قاطی کرده
    چند روز پیش یک موردش رو گذاشتم تو همین تاپیک.......... امروز چند بار حجم از من کم کرده بود. 170 مگ... 55 مگ و ..... در حالیکه اصلا اون ساعتا آنلاین نبودم

الان هم که رفتم تو ریز مصرف دیدم اصلا تاریخ 26 تیر رو حذف کرده هیچی از مصرف امروز نشون نداد......

فقط خدا کنه برگردونن

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره توی ریز مصرف خبری از 26 تیر نیست !! برای من 3 تا از کانکشنهامو تو تاریخ 10 تیر هر کدوم دو بار حساب کرده بود ، زنگ زدم گفت حالا پیگیری می کنیم ! اینم من خیلی اتفاقی چشمم افتاد بهش ، اینجوری که کلا همه چی زیر سواله معلوم نیست چی سر محاسبه ی حجم میاد مطمئنم خیلی های دیگه هم مثل خود من اصلا تا به حال چک نکرده بودن

3. این کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه power67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد......

پيش فرض

یه سوال دارم
    واسه این اینترنت شبانه باید قبل دیسی کرد دوباره وصل شد (مثل شاتل) یا نه ؟؟؟بعد از ساعت یک دیگه حساب نمیکنه؟؟
    ولی اون سیستم قبلی خیلی بهتر بود آدم مطمئن بود از حجمش کم نمیشه !!!!تازه اون موقعها هم که قاطی میکرد همین طور وصل میموندی که دیگه عالی بود

5. این کاربر از power67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

قطع و دوباره وصل کنید؛ آخرشم قطع کنید و بعد برای استفاده روزانه وصل کنید...

روی کاغذ قراره حساب نکنه، ولی سیستمشون باگ زیاد داره و بعضی اوقات حساب میکنه؛ پس عاقلانه تره که قطع و وصل کنید قبل از شروع دانلود و بعد از اتمام دانلودتون تا session پایان بپذیره و سیستمشون اشتباه نکنه عین من که 2 گیگ کم کرده و الان دنبالشم برگردونن...!

خرجشم کلاً یه تسک توی windows task scheduler ـه که rasphone.exe یا rasdial.exe کانکشنو سر فلان ساعت و دقیقه قطه کنن و یک تسک دیگه که دوباره مثلاً 30 ثانیه یا یه دقیقه بعد دوباره وصل کنه...

7. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم

9. 5 کاربر از shohreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پیشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم
    موافقم
    اگه تعداد زیاد باشه میشه با یه isp دیگه صحبت کرد که آقا مثلا 200 یوزر یه هو برات میاریم به شرطی که سرعت بالا بدی
    مطمعنا هیچ شرکتی از مشتری بدش نمیاد مخصوصا اگه زیاد باشه حتما قبول میکنن

11. این کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Lonely Victor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    باغ گلابی

پيش فرض

isp های دیگه هم خیلی شرایط بهتری ندارن و اختلاف کیفیتشون ناچیزه ، یا حتی اگر اختلافشون هم زیاد باشه فقط مربوط به چند تا منطقه ی خاص میشه و در سطح کشور اگه نگاه کنیم همشون مشکلات خاص خودشونو دارن
    فعلا باید منتظر اینترنت ملی باشیم تا ببینیم شرایط چطور پیش میره و بعد تصمیم بگیریم

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان امروز متوجه یه چیزی شدم... حجمتون تموم بشه اکانت شبانه ای هم در کار نیست!!!

14. 4 کاربر از leilash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان امروز متوجه یه چیزی شدم... حجمتون تموم بشه اکانت شبانه ای هم در کار نیست!!!
    به به...!دقیقا فک کنم یکی از چیزای که صبا میخواست طبق همین یکی کردن اکانت شبانه و معمولی همین بود...که دیگه کسی که اکانتش تموم شه شبانه نداشته باشه...
    اون وقت میگن ما به فکر مشتری بودیم و واسه خودتون و مشتریا این کارو کردیم...جون خودتون...همه ی سود این کار واسه خود شرکته نه مشتریای بی چاره...

16. 2 کاربر از miljn69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض اتمام حجم = عدم اتصال به شبانه

بله همونطور که دوستان گفتند وقتی حجمتون تموم بشه نمی تونید از شبانه استفاده کنید!!!
    ای کاش اینطوری نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •