تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 827 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یک هارد اکسترنال به من معرفی کنید که ضد اب و ضربه و گرد و خاک باشد ؟
    سلیکون پاور a80 چطور است و سرعتش خوب است یا نه؟
    اگر فیلم داخل هارد بریزم می توانم این فیلم ها را روی تلویزیون پخش کنم؟
    ممنون
    برای مدلهای ضد آب و ضربه ینید از برند ADATA یا Silicon power انتخاب کنید . همین مدلی که انتخاب کردید (Armor A80) گزینه مناسبی به نظر میرسه . در مورد سرعت اگر سیستم شما usb3 داشته باشه سرعت راضی کننده هست . در مورد سوال آخر میتونید این مدل هارد و سایر مدلها را به TV متصل کنید .

يك نكته مهم در مورد هاردهاي اكسترنالي كه به اصطلاح ضد ضربه هستند :

اگر با ساختار هارد دیسکها آشنایی داشته باشید حتماً میدانید که فاصله slider (اسلایدر با هد فرق میکند) با media layer (لایه مغناطیسی که بر روی پلاتر ها قرار میگیرد) فوق العاده کم هست . در زمانیکه پلاتر با سرعت بالایی در حال چرخش هست اسلایدر بر روی لایه نازکی از هوا شناور میشود (مثل پرواز هواپیما بر روی باند) کافیست ضربه ای (حتی جزئی) وارد بشه تا اسلایدر با سطح media layer برخورد تا آنرا خراش دهد .

میزان خسارت وارده به خاطر head crash یا head slap بستگی به استحکام ساختار و اجزای داخلی مثل actuator assembly و spindle motor و وجود لایه های محافظ بر روی media layer و ضربه گیر لاستیکی/سیلیکونی در اطراف هارد (که باعث افزایش سایز ، وزن میشود و همچنین تهویه و کولینگ مشکلتر خواهد شد) دارد . میزان استقامت در برابر شوکهای وارده در هر هاردی میتواند متفاوت از مدل دیگر باشد . در کل تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک درایو به دست شما میرسه باید با نهایت دقت از آن استفاده و نگهداری کرد .

این هاردهاي اكسترنال معمولاً دارای باکسی از جنس فلز مثل silicon power armore a80 یا لاستیکی/سیلیکونی مثل adata sh93 هستند. باید دانست كه فقط باکس مستحکم و ضد آب دارند وگرنه هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی با انواع عادی ندارد در نتیجه در زمانهایی که هارد روشن و هد در حال tracking بر روی پلاترها هست نباید به هارد ضربه ای وارد بشود . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست که هد در هد پارکینگ قرار گرفته و بر روی پلاتر نیست . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating تست و گارانتی شده . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .

نقل و قول زیر از سایت بوفالو هست :

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives

2. 9 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    قیمت این چنده ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هارد دیگه هم هست اینجوری usb باشه ؟
    ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

هارد اکسترنال - توشیبا TOSHIBA External H.D Store Art 500 Gb

چه جور هاردی است راهنما بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یک WD MY PASSPORT 1t تهیه کردم و قصدم تهیه بک اپ از کل درایو c است . مشکل اینه که نرم افزار همراه هارد(WD SMART WARE ) نمی تونه از بعضی از فایلها، بک اپ تهیه کنه و پیغام میده، که من دستور ری ترای را می زنم

اما باز هم 21 فایل قابل بک اپ گیری نیستند ! مشکل از کجا می تونه باشه؟ در پیغام نرم افزار نوشته شده که دسترسی به فایل یا فایلهای مورد نظر امکان ندارد چون در حال پروسس دیگری است ! ممنون میشم راهنمایی کنید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک WD MY PASSPORT 1t تهیه کردم و قصدم تهیه بک اپ از کل درایو c است . مشکل اینه که نرم افزار همراه هارد(WD SMART WARE ) نمی تونه از بعضی از فایلها، بک اپ تهیه کنه و پیغام میده، که من دستور ری ترای را می زنم

اما باز هم 21 فایل قابل بک اپ گیری نیستند ! مشکل از کجا می تونه باشه؟ در پیغام نرم افزار نوشته شده که دسترسی به فایل یا فایلهای مورد نظر امکان ندارد چون در حال پروسس دیگری است ! ممنون میشم راهنمایی کنید .
    لينك زير را ببينيد . فايل و فولدرهايي كه با استفاده از برنامه WD SmartWare قابل بكاپ گيري نيست و ساپورت نميشود را توضيح داده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد اکسترنال - توشیبا TOSHIBA External H.D Store Art 500 Gb

چه جور هاردی است راهنما بفرمایید
    من پيشنهاد ميكنم كه مدلهاي بهتري مثل Seagate Backup plus pprtable و يا WD my passport را انتخاب كنيد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-01-2014 at 16:29.

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون . البته من WD my passport که شما فرمودین را تهیه کرده ام . برام عجیبه که یک نرم افزار پشتیبان گیر چرا نبابد بتونه یک سری فایلهای را کپی کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام لطفاً یک توضیح کلی درباره تفاوت مدلهای elements و my passport و my passport ultra وسترن دیجیتال بدهید (یک مدل بدون پسوند و پیشوند پرتابل هم از WD دیدم که قیمت ارزان تری داره و احتمالا باید مدل پایه باشه که ممنون میشم اگه درباره اون هم توضیح بدید )
    در مورد سیگیت هم لطفاً تفاوتهای مدلهای expansion و backup plus و central توضیح بفرمائید
    ضمناً یک مدل به اسم Seagate External Expansion 2TB که قیمتی در حدود 340 تومن داشت، میخواستم بپرسم آیا این مدل پرتابله یا دسکتاپ؟
    Last edited by zigma94; 21-01-2014 at 22:13.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    برای من این سوال پیش اومده که آیا هاردهای اکسترنالی که ضد ضربه نیستن ، تنها پوشش محافظ صفحه هاشون همون پوشش پلاستیکی بدنه ست ؟
    یا داخل همه هاردها پوشش فلزی هم هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون . البته من WD my passport که شما فرمودین را تهیه کرده ام . برام عجیبه که یک نرم افزار پشتیبان گیر چرا نبابد بتونه یک سری فایلهای را کپی کنه ؟
    اگر فایل مورد نظر توسط برنامه خاصی در حال process هست پس ابتدا برنامه را ببندید و یا اینکه از طریق Task manager آنرا End Task کنید . ولی اگر فایل مورد نظر مربوط به سیستم عامل هست که امکان بکاپ گیری نیست و نیازی هم نیست که از فایلهای ویندوزی بکاپ بگیرید .

اگر ميخواهيد از درايوي كه سيستم عامل به همراه نرم افزارهاي نصب شده در آن بكاپ بگيريد WD SmartWare گزينه مناسبي براي اينكار نيست . ميتونيد از نرم افزارهايي مثل Acronis True image استفاده كنيد .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    برای من این سوال پیش اومده که آیا هاردهای اکسترنالی که ضد ضربه نیستن ، تنها پوشش محافظ صفحه هاشون همون پوشش پلاستیکی بدنه ست ؟
    یا داخل همه هاردها پوشش فلزی هم هست؟
    سلام .

اکثراً فاقد پوشش یا محافظ فلزی هستند . عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال WD my passport 2TB هست که باکس آن باز شده . همانطوریکه میبینید تنها پوششی که دارد همان باکس پلاستیکی آن هست .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •