سلام
1- گوشی گلکسی اس (I9000) من رفت زیر ماشین و شیشه اش خورد شد.
2- سیم کارت که میگذارم توش صدای گرفتن اس ام اس و زنگ خوردن و اینا میاد و گوشی خاموش و روشن میشه و سه دکمه زیرش کار میکنه ولی ال سی دی موبایل هیچ واکنشی نداره و کاملا خاموشه ( تاچ و صفحه کامل له شده ).
3- بردم نمایندگی سامسونگ گفت بندازش تو سطل آشغال چون خرج عوض کردن صفحه اش 400 هزار تومنه و نمیرزه آفتابه خرج لحیم کنی.
4- یه سری فیلم و عکس توی گوشی دارم که میخوام اینا رو بردارم، قبلا روی گوشی پسورد گذاشته بودم و حالا که گوشی رو وصل کامپیوتر میکنم باید پسورد رو بزنم تا گوشی تو کایز بالا بیاد، ولی گوشی ال سی دی نداره که توش پسورد رو وارد کنم، مشکل همینه، حالا چیکار کنم؟ چجوری پسورد رو وارد کنم؟
بازم میگم که ال سی دی و تاچ کاملا خورد شده و اصلا کار نمیکنه که بخوام جای کلید های پسورد رو حدثی بزنم و...
مثلا یه نرم افزاری چیزی وجود نداره که وقتی گوشی رو وصل کامپیوتر کردم هر چی روی مانیتور گوشی داره نشون میده روی مانیتور کامپیوتر هم نشون بده و رمز رو از توی کامپیوتر وارد کنم و اینا؟
5- تو نمایندگی گفت تعویض ال سی دی و... با جنس اصلی 400 تومن و با جنس غیر اصلی 200 تومن، آیا جنس غیر اصلی به درد میخوره؟ کسی میدونه این جنس غیر اصلی چجوریه؟