تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 634 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634 آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض ال سی دی گوشیم خورد شده، چجوری از مانیتور کامپیوتر به جای اون استفاده کنم؟

سلام
    1- گوشی گلکسی اس (I9000) من رفت زیر ماشین و شیشه اش خورد شد.
    2- سیم کارت که میگذارم توش صدای گرفتن اس ام اس و زنگ خوردن و اینا میاد و گوشی خاموش و روشن میشه و سه دکمه زیرش کار میکنه ولی ال سی دی موبایل هیچ واکنشی نداره و کاملا خاموشه ( تاچ و صفحه کامل له شده ).
    3- بردم نمایندگی سامسونگ گفت بندازش تو سطل آشغال چون خرج عوض کردن صفحه اش 400 هزار تومنه و نمیرزه آفتابه خرج لحیم کنی.
    4- یه سری فیلم و عکس توی گوشی دارم که میخوام اینا رو بردارم، قبلا روی گوشی پسورد گذاشته بودم و حالا که گوشی رو وصل کامپیوتر میکنم باید پسورد رو بزنم تا گوشی تو کایز بالا بیاد، ولی گوشی ال سی دی نداره که توش پسورد رو وارد کنم، مشکل همینه، حالا چیکار کنم؟ چجوری پسورد رو وارد کنم؟
    بازم میگم که ال سی دی و تاچ کاملا خورد شده و اصلا کار نمیکنه که بخوام جای کلید های پسورد رو حدثی بزنم و...
    مثلا یه نرم افزاری چیزی وجود نداره که وقتی گوشی رو وصل کامپیوتر کردم هر چی روی مانیتور گوشی داره نشون میده روی مانیتور کامپیوتر هم نشون بده و رمز رو از توی کامپیوتر وارد کنم و اینا؟
    5- تو نمایندگی گفت تعویض ال سی دی و... با جنس اصلی 400 تومن و با جنس غیر اصلی 200 تومن، آیا جنس غیر اصلی به درد میخوره؟ کسی میدونه این جنس غیر اصلی چجوریه؟
    Last edited by soooot; 27-10-2012 at 19:21.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بالاخره وقتی نرم افزار هم که باشه این کارو کنه شما باید تنظیماتی رو گوشی انجام بدی که تصویر ظاهر بشه . شما چطوری میخوای این تنظیمات رو انجام بدی طوری که صفحه نداری ... تنظیمات از نظر امنیتی که هزار جور کد میخواد و باید تو ستینگ دنبالش بگیردی ... اهگه فقط فیلم ها رو میخوای فکر کنم با کایز بشه که اونم تنظیمات میخواد شما هم که میگی صفحه کار نمیکنه

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

خب مورد شماره 5 که نوشتم که دیگه ربطی به تنظیمات نداره.
    در این مورد کسی چیزی نمیدونه؟
    جاهای دیگه ای که رفتم، همه ادعا میکردن جنسشون اصلیه و هیچ فرقی با جنس اصلی نمایندگی نداره، همگی متفق القول بودن که نمایندگی دزد و کلاه بردار هست ( خودمم به این نتیجه رسیدم که نمایندگی به شدت دزد و کلاه برداره ) و هیچ کدوم چیزی در مورد اینکه صفحه گلکسی اس تقلبی هم وجود داره هیچ اطلاعی نداشتن و میگفتن چیزی به اسم صفحه تقلبی در بازار موجود نیست و فقط یه نوع ال سی دی برای گلکسی اس در بازار موجوده!
    Last edited by soooot; 28-10-2012 at 00:14.

4. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

همین الان گلکسی اس 900 تومن کمِ کم پولشِ... طرف نفسش از جای گرم بلند میشده چیچیو بندازش دور...
    در اینکه نمایندگی ها و شرکت های گارانتی حرف مفت زیاد میزنن شکی نیست... شما گوشی رو ببر یه تعمیرکار ماهر برات ال سی دی و تاچ رو تعویض کنه قابشم 30 تا 50 تومن باید باشه که اونم فک نکنم سالم مونده باشه و باید عوض کنی...

اگه میخوای گوشیتو بفروشی اول درستش کن بعد بفروشش اینطوری ازت مفتم نمیخرن...

راستی میدونی ریکاوری چیه؟ اگه آره فک کن داری چشم بسته میری تو ریکاوری و مموری رو Mount میکنی... اگه نه درگیرش نشو برو گوشیتو درست کن چون اول و آخر باید درستش کنی......

6. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود.

عزیز ببخشید ها، ولی شاید جمله کلیشه ای باشه، شما فول وایپ (فکتوری ریست) رو هم امتحان کردی ؟

میشه بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟
    کردم اما نشد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان الان i9000 دست دو بخوایم بفروشیم، چند قیمت بدیم منطقیه؟
    (سالم و بدون ایراد فنی)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام اخرین ورژن آندرویدی که برای این گوشی اومده چیه؟ بهترین رام برای اون ورژن که به درد کارهای عادی بخوره چیه؟ اگه آموزش نصب و اینا رو هم بگید ممنون میشم،به تایپیک های مربوط هم سر زدم ولی همشون آخرین پست هاشون برا سال 2011ـست!!!!! ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من به ICS 4.0.3 آپدیت کردم

11. این کاربر از hbm_7052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من نمی تونم روی گوشی galaxy sl به ویپی ان وصل بشم درحالیکه کلیه تنظیمات رو طبق راهنما انجام میدم.همچنین روی گوشی htc desire s با همون تنظیمات خیلی راحت کانکت میشه ولی روی گلکسی ارور میده.پورتهای مختلف هم امتحان کردم نشد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    لطفا یه راهنمایی بکنید.برای شما هم این مشکل هست؟
    ---------------------
    بهترین رم 8 گیگ برای این گوشی کدوم برند هست؟
    Last edited by mohammad_87; 21-11-2012 at 22:26.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام,گوشی من(s)یه مشکل خیلی بدجوری پیدا کرده..هر چند دقیقه ای یه بار مانیتورش روشن میشه,یه شب تا صبح(8ساعت)بیست درصد از باتریش کم میشه...اعصاب آدمو خرد می کنه,به نط شما مشکل از کجاس??

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •