تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 1298 اولاول ... 1315315816216276286296306316326336346356416817311131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من میخوام شبا دانلود کنم .
    الان 80% رایگان برنا رو دارم .
    زرین رو دارم .
    از شبکیه هم 1مگ دارم .

میخوام یک سرویس بگیرم که شبانه بدون دردسر با بیشترین سرعت دانلود کنم ، یا یک سرویس نامحدود بگیرم .
    خطم هم فیبر نوری هست و مشتری اول و آخر مخابراتم .
    پیشنهادتون چیه ؟

ضمنا من تابستون توی استیم بودم و بازی آنلاین میزدم اما از بس که پینگ خراب بود ، 4 ماهه بیخیال شدم . الان اوضاع پینگ چطوره ؟
    ضمنا سرعت طرح برنا دو برابر طرح زرین هست برا من :|

شاید الان کاربرای اینجا یادشون نیاد ، اما 3-4 سال پیش و پنل قدیمی مخابرات ...
    هم پینگ عالی بود ! (داخلی تو سرور ایران توی بازی کانتر زیر 20!)
    هم سرعت و هم طرح شبانه از ساعت 1 تا 6 داشت ، شبی 3 گیگ میشد دانلود کرد .
    کلا پلوتو که اومد پکید مخابرات . اینم بگم قبلا فقط فیبر نوری رو سرویس میداد ، در نتیجه جمعیت کمتری بود ، الان نه !
    خوب شما که ظرفیت ارایه خدمات به تعداد بیشتر با کیفیت بالا رو ندارید نکنین اینکارو ! (چه توقع مسخره ای)
    Last edited by r0ss0neri; 21-01-2014 at 02:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا من میخوام شبا دانلود کنم .
    الان 80% رایگان برنا رو دارم .
    زرین رو دارم .
    از شبکیه هم 1مگ دارم .

میخوام یک سرویس بگیرم که شبانه بدون دردسر با بیشترین سرعت دانلود کنم ، یا یک سرویس نامحدود بگیرم .
    خطم هم فیبر نوری هست و مشتری اول و آخر مخابراتم .
    پیشنهادتون چیه ؟

ضمنا من تابستون توی استیم بودم و بازی آنلاین میزدم اما از بس که پینگ خراب بود ، 4 ماهه بیخیال شدم . الان اوضاع پینگ چطوره ؟
    ضمنا سرعت طرح برنا دو برابر طرح زرین هست برا من :|

شاید الان کاربرای اینجا یادشون نیاد ، اما 3-4 سال پیش و پنل قدیمی مخابرات ...
    هم پینگ عالی بود ! (داخلی تو سرور ایران توی بازی کانتر زیر 20!)
    هم سرعت و هم طرح شبانه از ساعت 1 تا 6 داشت ، شبی 3 گیگ میشد دانلود کرد .
    کلا پلوتو که اومد پکید مخابرات . اینم بگم قبلا فقط فیبر نوری رو سرویس میداد ، در نتیجه جمعیت کمتری بود ، الان نه !
    خوب شما که ظرفیت ارایه خدمات به تعداد بیشتر با کیفیت بالا رو ندارید نکنین اینکارو ! (چه توقع مسخره ای)
    بهتره که صبر کنید توی عید یا شاید بعد عید این مخابرات حتمآ دوباره طرح کمپین میزاره که همشون شبانه رایگان داره. موقعی که طرح کمپین میخایید ثبت نام کنید بهتره رانژه مخابرات باشید. چون ممکنه به منطقه شما ندن ولی اگه رانژه باشید حتمآ میدن پس پیشنهاد میکنم یکدوم از طرح های مخابرات رو تا اون موقع حتمآ نگه دارید. در مورد پینگ هم باید بگم بهترین پینگ از ان همین مخابراته. من خودم چند سالی بود با گارنا call of duty 4 بازی میکردم. تو بازی پینگم از همه پایین تر بود. تو سرورهای داخلی دیگه خیلی پایین بود پینگ بعضی وقتا زیر 20 هم میرسید. البته الان 5-4 ماهی میشه دیگه بازی نمیکنم ولی پینگ ظاهرآ زیاد تغییری نکرده
    Last edited by mamad24; 21-01-2014 at 13:52.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

طرح کمپینم بالاخره امروز سر ماه شارژ شد. گمونم از این به بعد دیگه مرتب هر ماه سر ماه شارژ بشه. کیا دیگه کمپین داشتن باسه شما هم امروز شارژ شده؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    مخابرات مثله اینکه دوباره سرعت ها رو باز گذاشته الان سرعت دانلود تا 200 میره
    ولی چه فایده پینگ هنوز هم افتضاحه
    اینم اسپید تست:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چند ماه پیش پینگ رو 20 بود و داشت بهتر هم میشد تا جایی که باسه من یادمه گاهی اوقات تا 15 هم میرسید ولی الان پسرفت هم کرده. اونا که بازی انلاین میکنن کاملآ این تغییر پینگو حس میکنن. البته هنوزم این مخابرات از لحاظ پینگ بهتر از خیلی شرکت های دیگس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چند ماه پیش پینگ رو 20 بود و داشت بهتر هم میشد تا جایی که باسه من یادمه گاهی اوقات تا 15 هم میرسید ولی الان پسرفت هم کرده. اونا که بازی انلاین میکنن کاملآ این تغییر پینگو حس میکنن. البته هنوزم این مخابرات از لحاظ پینگ بهتر از خیلی شرکت های دیگس
    والا الان مخابرات پینگ داخلیش هم زیر 200 نمیاد بعد شما میگی نسبت به بقیه ی جاها خوبه ؟ :|
    یه پینگ از tabnak.ir بگیر

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

والا الان مخابرات پینگ داخلیش هم زیر 200 نمیاد بعد شما میگی نسبت به بقیه ی جاها خوبه ؟ :|
    یه پینگ از tabnak.ir بگیر
    من با speedtest.net تست میگیرم قبلآ زیر 20 بود الانم با همون سرور شده 31. بله هنوز از نظر پینگ بهتر از خیلی جاهاس.
    پینگ از سایت گرفتن ربط مستقیم به فاصله و کیفیت سرور سایت داره. الان باسه من سایت مخابرات که سرورش تو خود اصفهانه پینگش زیر 30 هست ولی سایتی مثل ورزش 3 که سرورش معلوم نیست کجای ایرانه زیر 200. خوب این طبیعیه. بهترین روش باسه تست پینگ همین speedtest هستش که نزدیکترین سرور رو برامون پیدا میکنه.
    Last edited by mamad24; 30-01-2014 at 00:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مخابرات نامحدود نمیده ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مخابرات نامحدود نمیده ؟
    شبانه رایگان و نامحدود رو مخابرات سالی یکی دو بار به صورت طرح کمپین ارائه میده. هر بار هم معمولآ یک الی 2 ماه مهلت میده باسه ثبت نام.

10. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شبانه رایگان و نامحدود رو مخابرات سالی یکی دو بار به صورت طرح کمپین ارائه میده. هر بار هم معمولآ یک الی 2 ماه مهلت میده باسه ثبت نام.
    از کجا بفهمم کی این طرح کمپین ارائه میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •