عرض کردم....اگه سال های پیش معدل بالای 18 داشته به نظرم میتونه!
اما سخته....
خیلی
ممنون/![]()
ولی احتمالش به شدت پایینه
ممنون/![]()
عرض کردم....اگه سال های پیش معدل بالای 18 داشته به نظرم میتونه!
اما سخته....
خیلی
ممنون/![]()
ولی احتمالش به شدت پایینه
ممنون/![]()
من اوایل زیر 40 می زدم الان متوسط 65 می زنم .به نظر من اگه بعد مطالعه ات یک سری تست (حداقل 30 تا) از کنکور را رو ببینی متوجه هدف طراح میشی. بعد باید فقط همونا رو یاد بگیری (بفهمی - تحلیل کنی - دلیل بیاری).این یک سوم کاره .. بعد میری توی متن می بینی کجاها (تیتر ها - بیت ها - لغات پیچیده ) با آیات هماهنگه (هر درس زیر یک ربع) ... و مرحله آخر باید موارد مشابه و تفکیک شدنی را درک کنی. اگه کتاب خوبی نداری سفید گاج جواب میده. حواست باشه اگه پیام آیات نفهمیدی باید تیکه تیکه معنی رو به هم ربط بدی.
حالا یکی به ما بگه این سوالای آیات قلم چی یوخورده سخت نیست؟
منم این نظرو دارم . یا سخت طراحی میشه یا خیلی آسون . هر آزمونشم 7 -8 تا غلط داره: مستند:
سایت انتشارات دریافت با نقد حرفه ای سوالات سنجش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال از اونایی که قلم چی ریاضی میرن ولی آزمون جامع سنجشو دادن ... آیا سوالات سنجش در کل مفید بود ؟ می ارزه که جای قلم چی اونجا برم؟
یه خبر جدید : من دیروز زنگ زدم کتاب فروشی سازمان سنجش گفت می تونیم سوالای آزمونا رو یکی دو روز بعد بخریم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پارسال زیاد درس نمی خوندم ولی قلم چی که شرکت می کردم دینی رو همیشه می خوندم و از روی گاج سفید تست می زدم کنکور 68 زدم!!
دیگه امسال یه کتاب بهتر گیر آوردم اونو می خونم
شما هم اگه بخونی راحت به 70 و بالاتر میرسی فقط همون روزی که می خونی فرداش حتما تستشو بزن(یکی به خودم بگه)
پارسال هفته 4 ساعت دینی بزور می خوندم..
البته درصدامو گفته بودم ولی این کارنامه:
این عربی دیگه داره دیوونم میکنه!!
کاملا موافقم بخصوص سوالای آیاتش اغلب موقع زدن تست دین و زندگی سعی میکنم بیشتر تمرکز کنم چون تفاوت گزینه هاش میلی متریه
سعید جان
میشه اسم کتاب رو بگی منظورم اونیه که جدید انتخابش کردی
دوستان من اطلاعاتم رو که توی سایت سنجش میزنم میگه پاسخه نامم هنوز دریافت نشده برا شما هم اینطوریه ؟
من وقتی نام خانوادگی و اینارو میزنم همینو میزنه
ولی با شماره پرونده و شناسنامه سال تولد میاد
شما هم امتحان کن همرو شاید درست بشه
واقعا که سوالای ریاضیه سنجش مسخره بود
اینا با خودشون چی فکر کردن؟؟
بعد میری سر جلسه کنکور بهت 55تا سوال میدن اشکت در میاد!!!!
خداییش چونکه اسم سنجش داره ملت پامیشن میرنا.حالا 2000بارم بهشون بگو
این ربطی به سازمان نداره.
حکایت تعمیرات موبایله که یارو رو تابلو مغازه ش میزنه نعمیرات مرکزی ملت میریزن تو
مغازه ش!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)