یعنی چی ؟؟قیمت با شرایط مرزی
یعنی چی ؟؟قیمت با شرایط مرزی
سلام دوستان کسی میدونه فیلیپس 9705 یا 8605 تو بانه هست یا نه ممنون از راهنماییتون
مرد حسابی بنده اگر تلویزیون سونی رو هم مجانی بم بدن نمی گیرم فقط سونی اسم داره دیگه هیچی نداره و تو کیفیت به پایه سامسونگ نمی رسه و باید جلو سامسونگ لونگ بندازه جنابعالی اگر سونی و سامسونگ رو جفت هم بذاری و مقایسه کنی تفت رو هم به سونی نمیندازی اگر هم میبینی قیمت سامسونگ کمتر از سونی و lg هست بخاطر کیفیتش نیست
بخاط سیاستی بوده که این شرکت از قبل داشته و بخاطر از رده خارج کردن رقبای خودش بوده مخصوصا سونی
اگر خوب دقت کنی میبینی که رتبه شرکت سامسونگ تویه دنیا 19 هست و سونی نسبت به پارسال با 4 پله سقوط 34 هست سامسونگ کجا و سونی کجا
عزیز 8605 در بانه 15,400,000 ريال 40 اینچ
9705 در بانه 29,800,000 ريال 46 اینچ
پس چرا کسی جواب نمیده!؟!؟
اینجا تاپیک مشاوره هست تا جنگ و دعوا راجب برندها!؟!؟![]()
شما در حد و اندازه یی نیستی که بتونی اختلاف کیفیت محصولات سونی رو با محصولات دیگه مقایسه کنی. این اختلاف قیمتها بی دلیل. نیست. فقط این رو بگم سونی واسه الیاژ کوچکترین قطعه استفاده شدش 17 ازمایشگاه مختلف کنترل کیفیت داره. داستانهای فنی دیگرش بماند.چون...
دوست عزبز اولا چرا فونتتو میبری بالا من گردنم از مو باریکتره. من چیزی که دیدمو گفتم. من همینجا اعتراف میکنم تلویزیون خشکلتر از سامسونگ نیست ولی تو مدلهای تاپ سونی کیفیت تصویرش بهتره. نمیدونم شاید کوررنگی دارم.
اگه لطف کنی لیست برندا رو لینک کنی تا بقیه هم یه قیضی ببرن.
سلام جابر جون .
در مورد سری های مورد بحث شما اطلاعات دقیقی ندارم اما به طور کلی پلاسما ها مثل amoled ها میمونند تا حدی . یعنی هر پیکسلشون رو میشه خاموش کرد . اما توی lcd ها این اتفاق نمیتونه بیفته که خموب این کنتراست دقیق تری رو به پلاسما ها میده و مثل amoled ها پلاسما ها هم مشکی عمیقی رو تولید می کنند .
بعد معمولا دقت رنگ پلاسما ها به خاطر عدم وجود نور پس زمینه از lcd ها بهتره .
در عوض lcd ها اکثرا پر نور تر هسند . سفید رو بهتر تولید می کنند و رنگ های فانتزی تری دارند . در بین بهترین tv های جهان معولا 2-3 رتبه ی برتر هر سال مربوط به پلاسما ها هست .
بدون کوچکترین شکی vt20 !!! .بین sony nx720 و پاناسونیک vt20 کدام گزینه بهتری میباشد دروهله اول کیفیت sd چون کمتر میتونم تصاویر hd داشته باشم ممنون میشم اگه کامل توضیح بدین
nx720 بین خود sony ها هم مالی نیست اما vt20 برترین tv سال 2010 هست .
Last edited by mehrdad_ati; 04-10-2011 at 17:32.
دوستان نظرتون در مورد این led چیه؟
قیمتش حدود 780 تومان هست.
خوبه؟؟؟؟؟
- سایز: 32 اینچ
- فوق باریک
- كيفيت تصوير HD
- 2 ورودی USB 2.0 (قابلیت پخش فیلم، عکس، موسیقی)
- 3 ورودي HDMI
- زمان پاسخ دهي 5 ميلي ثانيه
- كنتراست: 1:300000
- قابليت انطباق 60هرتز
- زاويه ديد وسيع 178 درجه
- پانل با درجه كيفي + A
- ورودی ها: HDMI, AV, USB, COMPONENT, PC, RF, SCART
- خروجی ها: QUAXIAL, AV, Headphone
سعي شود بدون تعصب و واقع گرا باشيم من هم تي وي سوني دارم و هم سامسونگ . بهترين كيفيت سوني نزدHX925 است اما من همين تي وي را با 46D 7770 سامسونگ مقايسه كردم كيفيت ومشخصات هردو تقريبا برابري مي كنند اما قيمت سوني دست كم يك مليون گرانتر است بهمين دليل هم فعلا اين تي وي در نمايندگي ها وحتي در بانه ناياب شده است سوني خوب است اما نه با اين قيمتي كه فعلا ارائه مي گردد فراموش نشود كه امكانات سامسونگ از قبيل پخش اغلب فورمتهاي فيلم از سوني بهتر است. بايد قبول كنيم كه سوني در رقابت با سامسونگ آنگونه كه در بيشتر سايتها نمايان است قافيه را باخته است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)