برای منم کم نکرده
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
برای منم کم نکرده
پس چرا برای من 300 مگابایت کم کرده نامرد![]()
Last edited by saurron; 10-08-2012 at 20:40.
زنگ بزن تهران
این اینترنت طلایی به صورت 1 به 8 هست؟ اونوقت یکماهه است یا نه یک ساله است با این قیمت مثلا برای 2048 کیلو بیت نامحدود ( 3899000 ریال+ آبونمان) ؟
دوستان هنوز بهتر از آسیاتک اومده یا نه بهتر ولکن این آسیاتک نشیم؟؟؟؟
یکماهه هست
این 2048 1به1 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت یکساله: 2,994,432 تومان ناقابل![]()
امشب هم دانلود میکنم ببینم اگه کم کرد زنگ میزنم.
نه 1 به 8 نیست. یه ماه عزیز. گفتم که تقریبا تو ایران همچین سرویسی پیدا نمیشه. مگه اینکه برای مکان عمومی بخواید با اون هزینه بالا.
در مورد تعویض شرکت من قصد داشتم برم بیست نت بعد از این دوره (یک ماه از دوره ام مونده!) و سرویس 256 نامحدود بگیرم یا 512. اما وقتی دیدم هر شب سرعتشون بیشتر میشه و شبی میتونم 900 مگابایت دانلود کنم تقریبا پشیمون شدم.
حالا دیشب انگار یه تغییراتی دادن، ببینیم امشب چی میشه.
من امروز اینترنت اسیاتک م ساعت هفت و ده دقیقه قطع شد. خاموش روشن کردم دوباره وصل شد اما مث اینکه از اون به بعد برام کم کرد! فک کنم دوباره برگشتن ساعت 2 تا 7 به جای 8 . مسخره کردن مارو![]()
نه برای من قطع نشده و کم نکرده...
عجباااااااااا
من 2 شب قبل ساعت 7 تا 8 حدود 900 مگابایت دانلود کردم با سرعت 200 و از حجمم 300 مگابایت کم کرده بود
دیشب سرعت رو محدود کرده بودم که از 60 کیلوبایت بیشتر نشه. و امروز دیدم بازم ساعت 7 دیسکانکت شده و بین ساعت 7 تا 8 حدود 150 مگابایت دانلود کرده، و از حجمم 13 مگابایت کم کرده.
چجوریه این؟ رایگانه، 10% از حجمو کم میکنه... مسخرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)