تاریخ 1 ماه عقب بود
الان درست شد
واقعا ممنون
تاریخ 1 ماه عقب بود
الان درست شد
واقعا ممنون
با عرض سلام
من SPB SHELL را ساین کردم روی گوشی که نب کردم بازم رجیستر می خواد لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام
من این گوشی رو از ورژن 21 به 50 آپدیت کردم.
روز قبلش همین گوشی رو از 40 به 50 آپدیت کرده بودم
(کلا تو 2 روز به 3 تا 58000 xpress music برخوردم)
اما منوی اونی که در ابتدا ورژن 20 بود مانند اون دوتای دیگری نشد. یعنی اون پایین همون 2 گزینه دفترچه تلفن و شماره بیشتر نیست در حالی که اونه دوتا گوشی دیگه که از 40 به 50 اومده اند 4 گزینه در پایین صفحه دارند.
و چرا لیست شماره تلفن ها پاک نشد؟
دوست من شما برای اعمال تغییرات آپدیت روی گوشی باید مستر ریست کنی و چون مستر ریست نکردی دفترچه تلفن سره جاشه!!
قبل مستر ریست بک آپ یادت نره
اونیم که میگی پایین 4تا گزینه داره و اون یکی نداره باید مربوط به Homescreen باشه که اونی که میگین 2تا گزینه داره تو حالت basic یا shortcuts bar هست و اگه بخواین 4تا گزینه اضافه بشه باید رو حالت Contacts bar بذاری!!
دوست من شما برای اعمال تغییرات آپدیت روی گوشی باید مستر ریست کنی و چون مستر ریست نکردی دفترچه تلفن سره جاشه!!
قبل مستر ریست بک آپ یادت نره
اونیم که میگی پایین 4تا گزینه داره و اون یکی نداره باید مربوط به Homescreen باشه که اونی که میگین 2تا گزینه داره تو حالت basic یا shortcuts bar هست و اگه بخواین 4تا گزینه اضافه بشه باید رو حالت Contacts bar بذاری!!
سلام و ممنون
ولی ورژن ovi map به 3.03 افزایش یافت !
راستی من نقشه ovi map رو نصب کرده ام و همچنین گارمین رو. مشکلی برای اینها با مستر ریسیت کردن پیش نمی آید؟
سلام
آقا یه مسنجر میتونید معرفی کنید که بشه باهاش وارد آی دی شد؟
اینshmesenger باید اکانت خود این برنامه رو داشته باشه آدم...
خلاصه یه برنامه معرفی کنید که با ایرانسل بشه کانکت شد
اصلا با ایرانسل میشه دیگه؟با همراه اول باید میرفتم فعال می کردم یه سری چیزارو..
ببینید مستر ریست مربوط به فرمت کردن مموری موبایل هست و رم رو پاک نمیکنه!
پس هر چی رو phone memory نصب کردی پاک می شه
پس قبل از مستر ریست بهتر هست از هر چی رو phone memory داری و لازم داری backup بگیری
سلام
سیم کارت فرقی نداره هر کدوم GPRS شون فعال باشه وصل می شه!!
من از این دوتا برنامه استفاده می کنم که هم Symbian هستن و هم می تونی با هر id کانکت بشی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجددببینید مستر ریست مربوط به فرمت کردن مموری موبایل هست و رم رو پاک نمیکنه!
پس هر چی رو phone memory نصب کردی پاک می شه
پس قبل از مستر ریست بهتر هست از هر چی رو phone memory داری و لازم داری backup بگیری
می دونم مستر ریسیت مموری رو پاک نمی کنه اما نمی دونم نقشه ایران - 27 مگ به همراه 5 مگ صدای زن فارسی - تو کدوم مموری هستند!!
شما برو ببین فولدری به اسم Cities تو کدوم مموری ذخیره شده که حجمش هم زیاد هست!!
اون نقشه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)