اینم تست سرعت شرکت در پر کارترین روز
![]()
چقد کم .مال کدوم شرکته؟
دوست عزیز . این ربطی به سپنتا نداره - بستگی به سرور داره . بله من هم از رپید با سرعت 14 دانلود می کنم .
از سرور 4shared با سرعت 10 و از دیگر سرورها با 20 دانلود میکنم . الان که دوفایل 100MB را با برنامه IDM تو دانلود دارم با سرعت 10 داره دانلود میک نه ( هماهنگ در دانلود است ) .
سرویس من 128 نامحدود - تهرانپارس
سلام.من از شهراد اینترنت 128 روز 4 ساعت و 2 تا 8 شبانه رایگان گرفته بودم ماهی 13500.الان هم قیمت رو کرده 15000 و هم شبانه اش رو برداشته.میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم.دو سوال دارم.لطفا در صورت امکان پاسخ دهید:
1-شرکت ندا رایانه رو دیدم (neda.ir) برای مخابرات توحید 128 نامحدود رو میده ماهی 13500.اینترنت هم مثل شهراد از داده گستر عصر نوین میگیره.از چند نفر هم پرسیدم راضی بودن.ه نظرتون چیه؟
2-من یک اینترنت 128 میخوام که یا نا محدود باشه یا بشه باهاش حداقل روزی 4 ساعت رو رفت.شبانه هم داشته باشه.قیمتش هم بیشتر از 15000 در ماه(بدون مالیات و آبونمان) نباشه.لطفا اگه میشناسید معرفی کنید.
سلام
براي مركز مخابراتي پيام نور چه شركتي رو پيشنهاد مي كنيد؟
قيمت زير ماهي 15 باشه
سرعت بالاي 128
حجم حداقل ماهي 1.5 گيگ داشته باشه
نوع برخورد پشتيبانيش برام مهمه
اينا رو خودم مي دونم:
سپنتا خوبه ولي گرونه - داتك پورت خالي نداره - اسيا تك داشتم زياد جالب نبود - الان شهراد دارم زياد نوسان داره!
خوب مخابرات داره با همین سرعت نامحدود میده ماهی 10000 تومان .
دوستان واسه 6694 تهران کدوم سرویس دهنده خوبه؟هر جا می ریم میگه پورت ها پره.!
سلام . دوست عزیز سپنتا چندماه اول گرون است - اما بعد از ان هی کم می شود - مثلا : شما الان ماهه اول 30 تومن میدهید - ماهه دوم 27 تومن - ماهه سوم 25 -- همین جور میاد پائین . چرا ؟ به خاطر این که موجودی اکانتت میره بالا و تخفیف می خوره و بعد از 4 ماه شارژ فکر کنم می تونی یک ماه بدون پرداخت پول سرویس بگیری .
سلام . همسایه ما 128 رو گرفته - تهرانپارس - سرعت دانلود 8 تا 10 است . ( با IDM )![]()
من الان از سپنتا پرسیدم گفتم آماده سرویس دهی است . شماره تلفن رو می خواست بگیره که من نداشنم
شماره تلفن رو میدهید بعد فردا زنگ می زنید که تائیدیه رو از مخابرات گرفتن یا خیر .
سلام دوستان
من چند ماه قبل میخواستم درخواست adsl بدم ولی اون شرکت میگفت منطقه شما ساپورت نمیشه چون خطوط تلفنتون قدیمی هست ولی جدیدا برای نوسازی اومدن سیم تلفن که قبلا 3 رشته ایی بود عوض کردن و از کابل 4-5 رشته ایی استفاده کردند به نظرتون حالا میتونم درخواست بدم ؟ میخواستم ببینم کسی اطلاعات کاملی دارد که برای داشتن adsl باید از چه نوع کابل هایی برای خطوط تلفن استفاده کرد.؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)