سلام برای ادبیات به صورت موضوعی چه کتاب هایی توصیه میکنید؟(برای همش ها)
برای فیزیک جی؟پایه و پیش.تست و اموزش(جدا جدا باشن مهم نیست)
سلام برای ادبیات به صورت موضوعی چه کتاب هایی توصیه میکنید؟(برای همش ها)
سلام
ببخشید چون من کتابای اناری رو میخونم وارد بحث شدم. شما کتاب پیشش و درک متنش رو بگیری کافیه. برای جمع بندی آخر سال هم کتاب گنجینه زبانشو بگیر. فقط اگه پایه ات خیلی ضعیفه کتاب سوم لازمه چون بیشتر مطالبش تو پیش هست و نهایتا گرامراشم تو کتاب گنجینه مرور شده.
کتاب گرامر و واژگان و اصطلاحاتشم مال زبان تخصصیه نه زبان عمومی
ادبیات گاج سبز خوبهسلام برای ادبیات به صورت موضوعی چه کتاب هایی توصیه میکنید؟(برای همش ها)
فیزیک پیش فار
فیزیک سال 3 نوبل
فیزیک سال 2 رو هم نیازی ندارید فقط فشار تو کتاب فار نیست که اونم تستاش ساده ان با این حال میتونید کتاب فیزیک پایه ی گاج سفیدو بگیرید
یعنی چی خوب ؟ فیزیک پیش اگه میخوای فارخب اگر کتاب های محمودزاده واسه تشریحی فقط مناسبه و واسه کنکور خوب نیست ، برای فیزیک کنکور کدام کتاب کمک درسی مناسبه؟ یه توضیحی بدین !![]()
فیزیک پایه هم نوبل یا گاج
این کتابو من دارم خیلی تبلیغشو میکنن خودشونسلام دوستان
کی ميكروبانك گاج(ديفرانسيل، حسابان، رياضيپايه) رو داره؟
چطوره؟
هر مبحث در قالب چند سری تست به ترتیب درجه ی سختی چیده شده و در کل خوبه
در مورد آقای محمود زاده اینو باید در نظر داشته باشید ایشون از مولفین کتب درسین ...
شما میتونی ریاضی تجربی خیلی سبز رو بگیری بچه های ما همه راضینسلام . بچه ها من یه کتاب میخوام واسه ریاضی سوم تجربی که هم آموزش داشته باشه و هم تست و هم تشریحی . حالا تشریحیش زیادم مهم نیس . شما کتابی سراغ دارین ؟
کسی میدونه چه کتبی توسط مولفین کتب درسی نوشته شدن؟در مورد آقای محمود زاده اینو باید در نظر داشته باشید ایشون از مولفین کتب درسین ...
دوستان وضعیت کتاب های در دست انتشار خیلی سبز:
/[/URL]
این رو در جواب یکی از دوستان گفته بودم برای شما هم نقل قول کردم:
راستی عروض و قافیه بچه های انسانی هم خیلی سبز منتشر کرده.
Last edited by lmohsen; 08-11-2010 at 15:44.
منظورم برای واژگان . املا.ارایه.زبان فارسی بود.
فیزیک اموزش جی؟
مرجع یعنی فردی که در مورد یک کتاب به دیگران در این تاپیک اطلاع رسانی میکنه.مثلا من مرجع هستم که یک کتاب را نقد میکنم شما نیز مرجع هستید که کتاب ها را نیز نقد میکنید بقیه دوستان نیز مرجع هستند که کتاب های دیگر را نقد میکنید. در این تاپیک منظور من از مرجع همین بود
مورد بعدی اینکه من به هیچ وج کتاب های رمزینه وگاج و خیلی سبز را توصیه نمیکنم
در ضمن آزمون دانشگاه آزاد به هیچ عنوان قابل مقایسه باکنکور سراسری نیست
این دانشگاه مرجع خوبی برای محک داوطلب نیست من نیز در سال اول دبیرستان در آزمون این دانشگاه شرکت کرده و قبول شدم !
ودیگر هیچ وقت در این ازمون شرکت نکردم
دلیل ساده اینکه هیچ کسی در آزمون دانشگاه آزاد مردود نمیشود!پس این آزمون محک جدی برای شما نیست
و بیشتر کسانی که به این سایت می آیند قصد و هدفشان کسب رتبه خوب و قبولی در یک دانشگاه خوب است نه دانشگاه ازاد!
دوست عزیز شما هیچ وقت نگذار اشتباه دیگران را تجربه کنی وقتی چند به شما توصیه میکنن که یک کتاب خوب نیست باید زرنگی به خرج بدید و این را یک برگ برنده برای خود بردارید نه که شما هم اشتباه آن ها را تکرار کنی و راه آن ها بروی و بعد متوجه شوی که این راه چه قدر از شما زمان برده و بخواهی دوباره از نو
و یک کنکوری بیشتر از ان چه در این یک سال نیاز دارد وقت است و وقت است و وقت!
تاکید میکنم فردی که هدفش رشته خوب و دانشگاه خوب است نه دانشگاه آزاد!شما اگر هدفت دانشگاه آزاد هست( که قطعا نیست) بدون کتاب های محمود زاده نیز میتوانید در ازمون این دانشگاه حتی در رشته های پزشکی نیز قبول شوید با صرف خواندن فقط کتاب درسی و سوالات سال های گذشته!
همین سال گذشته در روستای ما یکی از دوستان من با اندک درسی که خوانده بود پزشکی آزاد قبول شد من چند باری از جانب این دوستم سوالاتی در مورد دانشگاه آزاد پرسیده بودم
نکته آخر:من با هیچ کسی در این اینجا اعلان جنگ و دعوا ندارم
سبز باشید!
سعید سمیری
Last edited by saeedsamiri; 08-11-2010 at 18:02.
چند مورد هست در رابطه با فیزیک(البته نظر شخصیه)
1-کتابای اقای محمودزاده رو اگه از الان بچه ها بخونن برای چی وقت کم بیارن؟
2-کتاب خوب تو بازار برای اموزش فیزیک ندیدم.
3-اگر از انتشارات مختلف بگیریم چون لحن مولف عوض میشه احساس میشه ارتباط با فیزیک بر قرار نمیشه؟
4-این حرفم که گفته میشه کنکور با تشریحی فرق داره چند ساله که ثابت شده از بیخ و بن باطله چون مفهوم رو بلد نباشی و به امید حفظ چند نکته تستی بری ازمون بدی
5-ضمنا چون اقای محمد زاده دلیل هر چیزیو گفته پس دیگه برای فهم اون وقتت هدر نمیره.
اقا ما گلابی نیستیما !!!
گفتم واسه فیریک پیش اندیشه سازان چاپ 83 رو میخونم تستم ابی قلم چی واسه 3 هم خیلی سبز بنظرتون کتابای خوبی هستن؟ میشه با اینا درصد بالایی زد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)