دوستان پچ جدید گیم اکسس نیومده؟
آخه تو سایتش چیزی نیست
دوستان پچ جدید گیم اکسس نیومده؟
آخه تو سایتش چیزی نیست
خوب حتما نیست دیگه اگه چیزی نباشه البته واقعا هم نیست چون اگه بود برو بچه های تاپیک میذاشتن
مطمئنی اینی که گفتی راهش هست فکر کنم اگه بازیکنی خودی توی زمین حریف باشه این اتفاق می افته و دروازبان مثلا میخواد پاس بده به اون
نه عزیز اونجا فقط نشون میده شماره مورد علاقه بازیکن ما چیه هیچ حق انتخابی نیست تازه اون شماره ای که ما میخواییم رو نمیده تازه همون رو هم ما نمیتونیم انتخاب کنیم مثلا اگه هافبک جناحی باشبم disaired shirt number 7 میشه حمله باشیم 9 میشه. دست خود ما نیست که تازه بخواییم عوضش هم بکنیم. اگه سن ما یه کم بالا باشه و حرفه ای باشیم قیمت و توانایی هامون هم زیاد باشه احتمال گرفتن شماره مورد علاقه ما بالا میشهدوست عزيز يه كاري بكن آخر فصل كه شد و موقع تازه كردن قرار داد اونجا در جايي كه پيشنهاد هارو مي بيني تيمي رو كه ميخواي توش بري رو انتخاب كن بعدش كه رفتي داخل اونجا مربع رو بزن يا همون دكمه اي كه شوت مي كنه يه قسمت باز ميشه ازت مي پرسه چه شماره اي رو ميخواي بگيري و اون تيم همون شماره رو بهت ميده
Last edited by Spaniuly; 12-02-2009 at 10:14.
دوست عزيز يه كاري بكن آخر فصل كه شد و موقع تازه كردن قرار داد اونجا در جايي كه پيشنهاد هارو مي بيني تيمي رو كه ميخواي توش بري رو انتخاب كن بعدش كه رفتي داخل اونجا مربع رو بزن يا همون دكمه اي كه شوت مي كنه يه قسمت باز ميشه ازت مي پرسه چه شماره اي رو ميخواي بگيري و اون تيم همون شماره رو بهت ميده
ممنون
ولی من میخوام توی تیم خودم شمارم عوض بشه نه اینکه برم تو یه تیم دیگه اونجا شماره انتخاب کنم
آخه یکی از دوستان یه پچی به نام 2.6 از گیم اکسس معرفی کرده بودند اونو پرسیدم از کجا آوردن ؟ چون تو سایتش نبود پرسیدم
تعداد صفحات خیلی زیاده.........
من پچ جدیدش رو می خوام![]()
1. نام تیمها
2. لباسهای تیمها
3.نقل و انتقالات نیم فصل
4.لباس و فیس تیم ملی ایران
همین چند صفحه پیش یه چند مورد مال گیمینگ اگزس رو گذاشتن میتونی دانلود کنی البته من خودم استفاده نمیکنم ازش
كسي نداشت !!!!1
من kitserver رو نصب کردم. چند تا face هم گرفتم و تو فولدر cv06.img کپی کردم. حالا face ها رو کجا باید پیدا کنم توی game که به بازیکن منتقل بشه؟
دوست من متوجه منظور شما نمیشم ...
شما اگه فیس هارو درست کپی کرده باشی و تو فولدر خودش بریزی و بری برنامه کیت سرور رو هم درست اجرا کنی حتما تغییرات در بازی اعمال میشه..
.................................................. .....................................
منوی زیبای zidane (خیلی دوستش دارم ....یادش بخیر )
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه پک زیبا از توپ با طرح پرچم باشگاه ها
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور كه اون دوست عزيز گفتن اگه بازيكن خوبي باشي و سنت بالا باشه مثلا حدود 26 سال راحت اون شماره دلخواهتو بدست مياري و مطمئنا اون شماره اي كه شما ميخواي مربوط به همون پسته مثلا شما نميايد دفاع بازي كنيد و شماره 10 رو بپوشيد بعدشم آخر فصل مگه همون تيم به شما پيشنها نميده ؟
ميده ديگه براي تمديد قرارداد و از اين حرفا اون موقع ميشه اينكارو كرد
من چند بار امتحان كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)