سلام میخواستم بدونم متن زیر از نظر املایی و انشایی مشکل داره؟
Unfortunately, no; the real world has gotten us with work,so for now AF has not a Facebook page, but i hope we can creat a fb & twitter in near feature.
سلام میخواستم بدونم متن زیر از نظر املایی و انشایی مشکل داره؟
Unfortunately, no; the real world has gotten us with work,so for now AF has not a Facebook page, but i hope we can creat a fb & twitter in near feature.
سلام
به جای has not بنویسید: doesn't have
باقیش درسته
ولی شاید اگه جای شما بودم به جای can مینوشتم: I hope we'll be able to have a ...
feature = future
موفق باشید![]()
Last edited by sepid12ir; 24-04-2012 at 23:15.
Mood Swings Of A Wandering Client
معنی این جمله چی میشه ؟
واژهی تخصصی شبکههای کامپیوتریه؟
یعنی: تغییر حالات یک کارخواه سرگردان...
* کارخواه: سرویسگیرنده، کلاینت
نه خیلی ساده است دقیقا مثل فارسی
جمله اولی : ساعت 6 میخواهی از خونه بری ؟ ( یا راه بیوفتی )
جمله دوم ؟ ساعت 6 از خونه میری ؟ ( یا راه می افتی )
از جفتش هم میشه استفاده کرد . دقیقا مثل فارسی که ما هم میتونیم بگم . ( کی میری ؟ ) هم میتونیم بگیم ( کی میخواهی بری ؟ )
این جور جمله ها رو میخواهید بزارید واسه ترجمه بقیه جمله رو هم بزارید که بشه فهمید اصلا در مورد چی داره بحث میشه
ترجمه اش فکر کنم میشه به درو دیوار زدن به مشتری سرگردون !!! یا گیج شدن یه مشتری سرگردون و ...
Last edited by anti-military; 25-04-2012 at 15:53.
گشتم تاپیکی پیدا نکردم
به نظر اساتید بهترین - کوتاهترین - کم خرج ترین - راحت ترین - تضمین شده ترین روش برای افزایش قدرت لیسنیگ چی میباشد؟![]()
به نظر من بهترین راه خودش هست - یعنی گوش دادن -
من قبلا توضیحاتی در این رابطه دادم - امیدوارم مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 5556
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 5206
خوب فکر نکم توی این دنیا چیزی پیدا کنی که همهی اون ویژگیها رو با هم داشته باشه...
شما باید فرایند استانداردش رو طی کنی...
افزایش قدرت لیسنینگ تا چه سطحی؟
از همون فایل صوتیای که خودت گذاشتی چند درصدش رو مشکل داشتی؟
بهترین: در معرض صداهای انگلیسی بودن همزمان با افزایش دایرهی لغات...
کوتاهترین: شبانهروزی کار کردن که این مورد بسته به دایرهی لغات شما ممکنه بیشتر و بیشتر طول بکشه...
کمخرجترین: خرج از چه نظر؟ یعنی نه پول اینترنت بدی و نه کتاب بخری و نه فیلم خارجی بگیری و نه کانالهای خارجی و...؟! بلاخره گیر آوردن چهار تا منبع انگلیسی خرج خودشو داره...
راحتترین: پیشرفت کردن توی هر کاری همیشه زحمتهای خودش رو داشته و داره...
نمیخوام پارازیت بدم، ولی شما که میخوای کوتاه و سریع این مسیر رو طی کنی سختیش یکم بیشتره...
...
در کل همهی اینها رو میشه از طریق اینترنت جور کرد...
* پستهای دوستمون سجاد رو بخون... روشهای خوبی هستن...![]()
دیگه من نگفتم هلو بپر تو گلو
منظورم بهترین بودخوب فکر نکم توی این دنیا چیزی پیدا کنی که همهی اون ویژگیها رو با هم داشته باشه...![]()
که راحت بتونم فیلم ببینم و اخبار و فوتبال ببینمافزایش قدرت لیسنینگ تا چه سطحی؟![]()
حدود 50 درصد شو حالیم میشد البته صوتی نبود تصویر داشت به اون زیباییاز همون فایل صوتیای که خودت گذاشتی چند درصدش رو مشکل داشتی؟
همین جور فقط پخش بشه؟بهترین: در معرض صداهای انگلیسی بودن همزمان با افزایش دایرهی لغات...![]()
وکبیلواری نسبتا خوبی دارمکوتاهترین: شبانهروزی کار کردن که این مورد بسته به دایرهی لغات شما ممکنه بیشتر و بیشتر طول بکشه...![]()
اینترنت که دارم ردیفه کتاب هم میتونم بخرم فیلم هم که خوراکمه کانال های خارجی هم که داریم (یه مدت اصن کانال داخلی نداشتیمکمخرجترین: خرج از چه نظر؟ یعنی نه پول اینترنت بدی و نه کتاب بخری و نه فیلم خارجی بگیری و نه کانالهای خارجی و...؟! بلاخره گیر آوردن چهار تا منبع انگلیسی خرج خودشو داره...![]()
)
از نظر مادی مشکلی نیست
میدونم و منم همه شونو به جان خریدمراحتترین: پیشرفت کردن توی هر کاری همیشه زحمتهای خودش رو داشته و داره...
نه عجله ای نیست اگه سرعت در کیفیت یادگیری تاثیر بد داره که پیوسته کار میکنمنمیخوام پارازیت بدم، ولی شما که میخوای کوتاه و سریع این مسیر رو طی کنی سختیش یکم بیشتره...
...
در کل همهی اینها رو میشه از طریق اینترنت جور کرد...
در آخر منتظر راهنمایی های شما هستم فعلا...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)