امکان ناپذیره . ماکس فقط پهنا رو از آسیا می گیره . این 100 بار . سوال شما مثل اینه که می پرسین چطور میشه از زیر ساخت برای آسیاتک سرویس گرفت . این ممکن پذیره ؟ ماکس خودش isp کامل جدا از سایر isp هاست فقط pop نیست .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امکان ناپذیره . ماکس فقط پهنا رو از آسیا می گیره . این 100 بار . سوال شما مثل اینه که می پرسین چطور میشه از زیر ساخت برای آسیاتک سرویس گرفت . این ممکن پذیره ؟ ماکس خودش isp کامل جدا از سایر isp هاست فقط pop نیست .![]()
ممنون
بس 1گیگ ضرر کردم چون درست 2 روز بعد شارژ من 1 گیگ اضافه شده!!
دوست عزیز حرف شما رو من قبول دارم و شکی درش نیست صحبت من این بود که از خوده آسیا تک واسه خودم سرویس بگیرم مستقیم که اینم دیدم نمیشه چون به تبریز مستقیم سرویس نمیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان عزیز.
من میخوامم برا دوره بعدی یکی از این سرویسارو انتخاب کنم .خودم الان 128 پارس انلاین دارم که روزا سرعتش بالای 100kBps ولی شبا، موقع داونلود رایگان سرعتش میاد دوروبر 15kBps(برام سرعت داونلود رایگان مهمه)اگه نظری ،پیشنهادی ،... منمون میشم.
منطقه مخابراتی :طالقانی
maxnet class 128~ 512 6gb:29500T
sabanet 128 5GB : 28100T 5gb
parsonline 256-5gb(FP2-4X1) :30000T
parsonline 128-6gb(EP1-2) :40000T
یه سوال کدوم شرکت برای دانشجو ها تخفیف می ده؟
یک سوال: امکانش هست خدمات ADSL یه شرکتی که نه آی اس پی وجود داشته باشه تو شهرت که خدماتشو بده و نه شرکتی ازش سرویس گرفت؟ مثال بزنم شرکت همارا در شهری اصلا هیچ چی نداره میشه ازش خدمات گرفت؟
اگه تبریز باشید که ماکس نت سرویسهاش خوبه. 128 کلاسیک بگیرید که اینجا دوستان دارن و دانلود بالای 100 کیلوبایت میده
کدوم شرکت؟!
از جملهی محالاته
با اینکه من خودم صبا نت دارم روزانه و شبانه هم سرعت دانلود بالای 220کیلو هست(شبانه امشب سرعت دانلودم روی 1.7 مگا بیته)
ولی من خودم قبلا از مشترکای مکث نت هم بودم
به نظر من بعد از صبا نت مکث نت داره بهترین سرویسهارو ارائه میده(از مکث نت بگیری خوبه)
Last edited by fanoostalaei; 01-05-2011 at 02:34.
جسارتا! مکس نت یا مکث نت؟!![]()
طبق این سایتتعرفه خدمات شرکت ندا گستر صبا در سراسر کشور برای 128 و با ترافیک 36گیگ ئر یکسال نوشته شده 151950 تومان و یکی از دوستان از پیشگامان واسه 512 یکساله با 24 گیگ ترافیک یکساله داده 150 تومن قسطی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
12گیگ ترافیک اضافی که هر 5 گیگ 18 تومن و برای 12گیگ سرانگشتی تقیربا 45 شاید 40 تومن تخفیف میده صبا!
این چند چیز رو نشون میده
اولا صبا ارزونتره. دوما ترافیک زیاد میده سوما پهنای باند بالاتری میده!
راستی صبا مستقیما از زیرساخت خدمات میگیره؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
راستی بر اساس مشاهداتی که رویت میشه اینقده از صبا تعریف و تمجدید می کنیم چرا هماراسیستم زیاد رای آورده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)