ببخشید، میگن برای تغییر رشته باید حداقل یک ترم رو بگذرونی درسته؟
بعد حتماً باید توی گروه خودت تغییر رشته بدی؟ مثلاً نمیشه از گروه انسانی به گروه ریاضی تغییر رشته بدی؟
ممنون
ببخشید، میگن برای تغییر رشته باید حداقل یک ترم رو بگذرونی درسته؟
بعد حتماً باید توی گروه خودت تغییر رشته بدی؟ مثلاً نمیشه از گروه انسانی به گروه ریاضی تغییر رشته بدی؟
ممنون
خوشحال ميشم كمكي كرده باشم.
راستش من كنكور كارشناسي فراگير رو شركت كردم و براي ارشد رو نمي دونم دقيقا شرايطش چيه ولي براي فراگير از بين دروسي كه براي ازمون تعيين مي كردن فقط ميشد وجود نياوردن نمره قبولي توي 2 تا از درس ها هم وارد پيام نور شد و يا اينكه معدل درس ها كمتر از 12 ميشد ولي همه رو پاس مي شدي. (متوجه منظورم شديد؟!)
فكر كنم با توجه به نمره اي كه توي ازمون مياريد گزينش صورت مي گيره.
گفته شده كه ثبت نام از مهر ماه شروع ميشه و ازمونش هم اذر ماه برگزار خواهد شد.شما از الان مي تونيد دفترچه سال گذشته رو دانلود كنيد و منابع رو بگيريد و شروع به خوندن كنيد.احتمال اينكه منابع تغيير كنند خيلي كمه...حداقل منابع درس هاي عمومي تغيير نمي كند.
محتوای مخفی: اينجا رو هم بخونيد.
مدارك رو بعد از قبولي در ازمون ميخوان.وقتی میخوای واسه فراگیر شرکت کنی ازت مدارک دیپلم میخوان یا وقتی تو آزمون قبول شدی رفتی واسه ثبت نام؟
بله براي تغيير رشته حتما بايد يك ترم رو بگذرونيد و بعد درخواست تغيير رشته بديد.ببخشید، میگن برای تغییر رشته باید حداقل یک ترم رو بگذرونی درسته؟
در مورد سوال دومتون مطمئن نيستم ولي فكر نمي كنم امكانش وجود داشته باشه.
بله متوجه شدم - دست شما درد نکنه
ببخشید یه سوال بی ربط:
اگر امضایی که زیر تأییدیه تحصیلی زدیم با امضایی که زیر مدارک ثبت نام میزنیم فرق داشته باشه مشکلی پیش میاد؟؟
امضا باید یکی باشه دیگه
ولی انقدر ها هم مهم نیست
باید یکسری از واحد ها رو بگذرونیدببخشید، میگن برای تغییر رشته باید حداقل یک ترم رو بگذرونی درسته؟
ممنون
ولی فکر کنم بشه تو یه گروه دیگه هم برید
بهتره از مدیر گروهتون بپرسید اطلاعات کامل و همینطور آزمونی که قراره گرفته بشه براتو ن توضیح خواهند داد
میگم اگه تو قسمت تعیین وضعیت نظام وظیفه بزنیم مشمول چی میشه؟بعدا چی باید ارائه بدیم؟
آخر نفهمیدیم برای این فرم معافیت تحصیلی و کلا معافیت تحصیلی چیکار باید بکنیم؟چون تو سایت گلستان که هیچ فرمی نداره تو قسمت کسری مدارک برای من اینارو نوشته
فرم درخواست معافیت تحصیلی
فرم تعهد تناقض معدل
فرم تعهد پرداخت شهریه
این فرمارو از کجا باید گیر بیاریم و پر کنیم؟
Last edited by danijon_2006; 24-09-2012 at 14:52.
ممنونbabakiyan
من از واحد خودمون (ری) پرسیدم، گفتن فرم معافیت تحصیلی رو خالی اسکن کن، بعداً حضوری اومدی فرم رو میدیم ببری پلیس +10
این فرم ها هم همون روز اول توی همون جدول ثبت نام سایت گلستان برای دانلود گذاشته بودن، نمیدونم چرا بعداً حذفشون کردن!
دانلود اون 3تا فرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم تاریخ مراجعه حضوری رو برای من تو سایت گلستان زده 12 آبان ولی الان رفتم تو سایت دانشگاه خودمون زده 19 مهر مراجعه حضوری کنیم.بلاخره کدومش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)