تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 1178 اولاول ... 1315315816216276286296306316326336346356416817311131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه Alberto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[Dell VOSTRO 1510-B
    دل وسترو 1510[/URL]
    Core 2 Duo 2.5 GHz يک نوت‌بوک کارآمد از خانواده‌ي Vostro با امکانات و مشخصه‌هاي خوب، مناسب کاربران و مشترياني که به بودجه نيز اهميت مي‌دهند. اين نوت‌بوک ابعاد و وزن مناسبي دارد و به راحتي قابل حمل است. صفحه نمايش 15.4 اينچي، عمر باتري خوب، عمل‌کرد کارآمد و امکانات متعدد از مشخصه‌هايي هستند که مي‌توان به آن‌ها اشاره کرد.
    مشخصات كلي :
    نوت بوك معمولي
    پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz - Cache 6 MB - Bus 800 MHz
    هارد ديسك: 320 گيگابايت
    حافظه رم : 4096 مگابايت
    كارت گرافيكي: 1536 مگابايت - Geforce 8400
    صفحه نمايش:
    15.4 اينچ - WXGA Anti-Glare
    سيستم عامل : Vista

قيمت: 1140000 تومان
    همراه با يک دستگاه کول ديسک ترنسند.

نظرتون در مورد این چیه خوبه ؟قیمتش چطوره ؟

[Dell VOSTRO 1510-H
    دل وسترو 1510[/URL]
    Core 2 Duo 2.5 GHz يک نوت‌بوک کارآمد از خانواده‌ي Vostro با امکانات و مشخصه‌هاي خوب، مناسب کاربران و مشترياني که به بودجه نيز اهميت مي‌دهند. اين نوت‌بوک ابعاد و وزن مناسبي دارد و به راحتي قابل حمل است. صفحه نمايش 15.4 اينچي، عمر باتري خوب، عمل‌کرد کارآمد و امکانات متعدد از مشخصه‌هايي هستند که مي‌توان به آن‌ها اشاره کرد.
    مشخصات كلي :
    نوت بوك معمولي
    هارد ديسك: 250 گيگابايت
    صفحه نمايش:
    15.4 اينچ - WXGA Bright
    سيستم عامل : DOS

قيمت: 1080000 تومان

فرق ایندوتا چیه ؟
    antiglare or bright کدوم بهتره ؟
    dos با windows چه فرقی داره یعنی باید پول ویندوز بدیم ؟
    Last edited by Alberto; 22-02-2009 at 18:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان بين del vostro 1510 و vaio fw با مشخصات نسبتا برابر كدوم يكي به لحاظ دوام و كارايي بهتره بدون در نظر گرفتن ظاهرشون!بيشتر 3Dو سرعت پردازش واسم مهمه!تشكر

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من همون 1510 دل رو خریدم..فعلا ازش خیلی راضیم..از همه کسایی که من رو راهنمایی کردن ممنون.
    فقط ال سی دیش مثل اهن ربا هر چی گردو خاک هست به خودش جذب می کنه...
    مبارك باشه . بيشتر لپ تاپ هاي دل اينطوري هستن و به انگشت و گرد و خاك حساسن ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان بين del vostro 1510 و vaio fw با مشخصات نسبتا برابر كدوم يكي به لحاظ دوام و كارايي بهتره بدون در نظر گرفتن ظاهرشون!بيشتر 3dو سرعت پردازش واسم مهمه!تشكر
    از لحاظ پردازشي تقريبا يكسان هستن البته بعضي مدلهاي fw باس 1066 دارن كه بهتر عمل ميكنن و در زمينه گرافيك هم 1510 از گرافيك 8400 برخورداره و fw ها هم ati استفاده ميكنن كه به نظرم 3470 ati بهتر و پرسرعت تر از 8400 هست اما خب استحكام و سخت جون بودن دل رو نداره ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[Dell VOSTRO 1510-B
    دل وسترو 1510[/URL]
    مشخصات كلي :
    نوت بوك معمولي
    هارد ديسك: 320 گيگابايت
    صفحه نمايش:
    15.4 اينچ - WXGA Anti-Glare
    سيستم عامل : Vista

قيمت: 1140000 تومان

نظرتون در مورد این چیه خوبه ؟قیمتش چطوره ؟

[Dell VOSTRO 1510-H
    دل وسترو 1510[/URL]
    مشخصات كلي :
    نوت بوك معمولي
    هارد ديسك: 250 گيگابايت
    صفحه نمايش:
    15.4 اينچ - WXGA Bright
    سيستم عامل : DOS

قيمت: 1080000 تومان

فرق ایندوتا چیه ؟
    antiglare or bright کدوم بهتره ؟
    dos با windows چه فرقی داره یعنی باید پول ویندوز بدیم ؟
    البته هر دو تا مشخصات اصلي يكسان هستن و فقط تو هارد و سيستم عامل خلاصه ميشه تفاوتشون اما يه فرق ديگه هم كه داره و من فكر كنم ديجيكالا اشتباه نوشته Antiglare بودن صفحه نمايش هست كه به اين مفهومه كه صفحه نمايش دستگاه در مقابل بازتاب نور مقاوم هست و كمتر انعكاس نور از صفحه خودش رو داره ...و فرق دستگاه بدون سيستم عامل با داس اينه كه دل رو دومي سيستم عامل اصلي رو نصب نكرده و بدون سيستم عامل ميفروشه تا قيمت پايين تر بياد و رقابتي بشه ...

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض راهنمایی

سلام من خیلی از سری لب تاب ها سر در نمیارم مثلا fw ,sr ,dv,... می خواستم اگه میتونیت کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من حدود 60 صفحه آخر این مطلب رو خوندم و چیزای زیادی فهمیدم ولی می خوام از دوستان خواهش کنم بازم منو راهنمایی کنن! خسته شدم از بس از اینو اون پرسیدم! خدایی گیج شدم بسی زیاد!!
    من در حدود 1 میلیون بودجه دارم ، لطف کنید یه لپ تاپ با کانفیگ زیر معرفی کنید:
    ( CPU---> 2 or more (cash---> 3 or more
    Ram---> 2 or more
    vga ---> 256 vram
    Lcd---> 13 or 14

لپ تاپ رو در درجه اول برای کارهای شبکه و بعد برای کارهای برنامه نویسی ( mathlab , c++ , c) کارهای گرافیکی در حد فوتوشاپ و گاهی بازی های معمولی ( نه خفن!!:43 می خوام. ولی در درجه اول استحکام ( چون حوصله مراقبت و از این سوسول بازیا ندارم!! ) و بعد حمل و نقلش برام خیلی مهمه.
    مهمتر از همه به صرفه بودنشه چون این پولو با هزار زحمت جور کردم خدایی.
    خودم مارک های IBM و HP و Dell Latitude رو انتخاب کردم.
    1- لطفا چند تا مارک که ارزش خریدن رو داشته باشه با گارانتی معتبر معرفی کنید.
    2- چند تا مدل که حد اکثر با 1 تومن بشه خرید معرفی کنید.
    3- اینکه ساخت کجا باشه ( مثلا چین ، آمریکا ، مالزی ، ... ) چقدر مهمه؟
    4- لپ تاپ های AMD (مثلا HP) ارزش خریدن دارند یا نه ؟
    ایشالا بتونیم جبران کنیم...
    یا علی
    عزيز من يه نصيحتي بهت بكنم < اينكه تو خريد اين جور اگه بخواي هي از اين و اون بپرسي آخرش هم چيزي ميخري كه نه به دردت ميخوره و نه راضي هستي از كار كردن باهاش و خدا نكنه كه آدم 1 ميليون پول بده و تو ذوق بخوره ...
    براي كار شما بهترين دستگاه دل 1310 وسترو هست كه هم اندازه مناسبي داره و هم اينكه كاملا براي برنامه نويسي مناسب و ايده آل هست با اين مشخصات :
    1310
    2.0-2MB-FSB800
    2GB
    250
    13.3WXGA
    Geforce 8400
    ساخت مالزي با قيمت 990 هزار تومن با گارانتي نوتالي
    ساخت كجا باشه اونقدر مهم نيست كه بخواي براش هزينه زيادتري بپردازي و اكثر قطعات ساخته شده در چين هستن و در كشور هاي ديگه اسمبل ميشن ...
    لپ تاپ با CPU هاي Amd رو اگه من خودم باشم اصلا نميخرم ...

9. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام!
    یه لپتاپ میخوام بگیرم تا 1.700 ..میخوام غول ترین چیزی که هست معرفی کنید!
    سیستم عاملش هم ویندوز باشه...!
    بهترين انتخهاب يكي ميتونه xps 1530 باشه و يكي هم سوني ar870 ( كه مشخصات اونا تو پستهاي قبلي زياد هست ) و يكي هم ميتونه اسوس M51VA رو هم ميتوني بگيري . . گفتم مشخصات كاملا موجوده و نميخوام پست رو زيادي شلوغ بكنم ...

داره خودمونی میشه Alberto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته هر دو تا مشخصات اصلي يكسان هستن و فقط تو هارد و سيستم عامل خلاصه ميشه تفاوتشون اما يه فرق ديگه هم كه داره و من فكر كنم ديجيكالا اشتباه نوشته antiglare بودن صفحه نمايش هست كه به اين مفهومه كه صفحه نمايش دستگاه در مقابل بازتاب نور مقاوم هست و كمتر انعكاس نور از صفحه خودش رو داره ...و فرق دستگاه بدون سيستم عامل با داس اينه كه دل رو دومي سيستم عامل اصلي رو نصب نكرده و بدون سيستم عامل ميفروشه تا قيمت پايين تر بياد و رقابتي بشه ...

به این ترتیب یه سی دی وندوز 1000 تومنی از بازار بخریم به صرفه تره هارد هم فکر نمی کنم 100 تومن اختلاف قیمت بی ارز ه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام..با تجربه ها علی الخصوص pami_wega و registered user عزیز راهنمایی کنن..
    بین دو مدل xps m1530 با این کانفیگ جدید که هارد 500 هست و گرانتی زیگورات و مدل سونی cs190ncc با کانفیگ جدید کدام را پیشنهاد میکنید..من دانشجوی برق هستم و برای نرم افزارهای برق میخوام و میخوام 3و4 سال راحت برام کار کنه و به مشکال بر نخورم و اهل بازی هم نیستم..مدل دیگه پیشنهاد میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •