تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 905 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    همين طور که قبلا گفتن ECu به اين راحتي ها خراب نميشه مگر اينکه آب بهش برسه يا ماشين نوسان شديد برق داشته باشه يا اتصالي رخ بده .
    تايم ماشين ممکنه بعد مدتي يه دندونه بر اثر کارکرد بالا يا معکوس کشيدن رد کنه يا هنگام باز و بست يه دندونه جابه جا بسته بشه .
    تايم ماشين را بايد با توجه به نشانه هاي روي پولي ميل سوپاپ و ميل لنگ چک کرد .
    يه روش ديگه هم هست از طريق باز کردن شمع ها که خب روش دقيقي نيست .
    به نظر من تو دياگ پارامتر هاي مربوط به پاشش سوخت و فشار مانيفولد را چک کنيد
    چون اگه تايم ماشين بهم بخوره فشار مانيفولد و پاشش سوخت بيتشتر ميشه به خاطر تغيير در بازوبست شدن سوپاپ ها ميره بالا .
    اگزوز ماشين پت پت نمي کنه ؟
    دوگانه که نيست ماشينتون ؟
    با سلام و تشکر از جوابتون
    ماشین دوگانه نیست
    تایم بودن ماشین رو بردم مکانیک چک کرد مشکلی نداشت فیلر گیری هم انجام دادم
    تو اگزوز صدای پت پت نمی کنه
    تمام گزینه ها از جمله فشار مانيفولد و پاشش سوخت وغیره موقع دیاگ استاندارد هست
    ماشینو وقتی روشن میکنی همان اول کار سه چهار ثانیه چراغ چک روشن میشه و بعدش خاموش میشه و ریپ میزنه خطاشم همون سنسور بادامک هست و اگه چراغ چک اول کار روشن نشه خیلی خوب گاز میخوره
    فعلا دارم دنبال یه جایی میگردم ببینم میتونن ecu را تستش کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من جدیداً روغن ماشین رو عوض کردم...قبلی کاسترول بود ولی خیلی ها به من گفتن برای پراید روغنهایی مثل بهران پیشتاز خوبه... به همین علت ایندفعه گفتن بهران پیشتاز ریخت ولی چند روز هست که احساس میکنم ماشین جون قبلی رو نداره و وقتی گاز میدم احساس میکنم ماشین خشک کار میکنه.حالا نمیدونم به خاطر روغن هست و یا من اشتباه میکنم...
    امروز یه بنده خدایی به من میگفت همون کاسترول رو میریختی بهتر بود چون زیاد از ماشین استفاده نمیکنی کاسترول بهتر جواب میده.روغنهایی مثل بهران پیشتاز و تک تاز برای کسایی خوبه که زیاد با ماشین کار میکنن و مجبورن در بازه زمانی کم روغن عوض کنن!!!!
    بنظرتون دفعه بعد چی بریزم؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من جدیداً روغن ماشین رو عوض کردم...قبلی کاسترول بود ولی خیلی ها به من گفتن برای پراید روغنهایی مثل بهران پیشتاز خوبه... به همین علت ایندفعه گفتن بهران پیشتاز ریخت ولی چند روز هست که احساس میکنم ماشین جون قبلی رو نداره و وقتی گاز میدم احساس میکنم ماشین خشک کار میکنه.حالا نمیدونم به خاطر روغن هست و یا من اشتباه میکنم...
    امروز یه بنده خدایی به من میگفت همون کاسترول رو میریختی بهتر بود چون زیاد از ماشین استفاده نمیکنی کاسترول بهتر جواب میده.روغنهایی مثل بهران پیشتاز و تک تاز برای کسایی خوبه که زیاد با ماشین کار میکنن و مجبورن در بازه زمانی کم روغن عوض کنن!!!!
    بنظرتون دفعه بعد چی بریزم؟
    من خودم رو 206 کاسترول مگنتیک میریزم راضیم موتور نرم تر از روغنای دیگه کار میکنه
    بازه زمانی بنظرم اهمیت نداره مهم کارکرد و نوع کارکرده زود عوض کردنم خوب نیست

اگه شما از اون یکی کاسترول استفاده میکنین من شنیدم کیفیتش خوب نیست حالا دقیق نمیدونم؟

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اگر شمع تَرَک نخورده باشه و یا نشکسته باشه پس فقط باید الکترودهاش چک بشه
    اگر موتور سالم باشه , معمولاً الکترود وسطی کم کم خورده میشه و کوچک میشه اما الکترود کناری هم اندکی خورده و نازک میشه .
    در این عکس شمع نو و کار کرده دیده میشه
    الکترود وسطی یه مقداری خورده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این عکس حسابی خورده شده

بعد از 5000 کیلومتر بهتره شمع باز بشه و گَپِ شمع اندازه گرفته بشه تا اگر بر اثر خوردگی , فاصله ی الکترود کناری و وسطی زیاد شده دوباره تنظیم بشه (با خم کردنِ الکترود کناری به سمت پائین ) و با برس سیمی تمیز و براق بشه و نصب بشه

این فاصله در شمعهای مختلف فرق میکنه. پس برای تنظیمش باید از اندازه ی استاندارد مطلع باشیم

گپ شمع (gap) با این ابزار اندازه گیری میشه . بهش میگن آچار فیلرگیری . برای اندازه گرفتن فاصله ی 2 قطعه به کار میره

هر کدوم از اینها یک ضخامت معینی داره
    معمولا از یک صدم میلیمتر شروع میشه تا یک میلیمتر
    عوض کردن شمع به صورت کیلومتری اشتباه هست و پول دور ریختن
    باید تا وقتی که الکترود وسطی حالتِ نسبتاً خوبی داره فقط تمیز بشه و گپش تنظیم بشه و دوباره ازش استفاده بشه

شمع رو باید وقتی موتور سرد هست باز کنیم
    در سفت کردن شمع نباید وسواس نشون داد
    اگر موقع باز کردنش دیدیم خیلی خیلس سفته پس بیش از حد سفت شده و باید کمتر سفتش کنیم

بعد از 5000 کیلومتر بهتره شمع باز بشه و گَپِ شمع اندازه گرفته بشه تا اگر بر اثر خوردگی , فاصله ی الکترود کناری و وسطی زیاد شده دوباره تنظیم بشه (با خم کردنِ الکترود کناری به سمت پائین ) و با برس سیمی تمیز و براق بشه و نصب بشه

به هیچ وجه نباید از برس سیمی، کاغذ سنباده و امثال اینها برای تمیز کردن شمع استفاده کرد چون بشدت به آند و کاتد اون صدمه زده و شمع خراب میشه.
    بهترین کار استفاده از اسپری کنتاکت شور حشک و یا اسپری تمیز کننده انژکتور و یا کاربراتور هست( در صورت نبود، از تینر یا بنزین استفاده کنید) و تمیز کردن با یک پارچه نخی.

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ماشین دادم دست دادشم بره روغن عوض کنه رفته روغن بهران سوپر رانا ریخته ماشین توسان 2014 هستش
    این خوبه روغنش یا نه برا ماشین ضرر داره یا نه ؟؟؟ میگه تعویض روغنیه گفته که بیشتر این خارجیا هم تو ایران پر میشه
    حالا من چیکار کنم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ماشین دادم دست دادشم بره روغن عوض کنه رفته روغن بهران سوپر رانا ریخته ماشین توسان 2014 هستش
    این خوبه روغنش یا نه برا ماشین ضرر داره یا نه ؟؟؟ میگه تعویض روغنیه گفته که بیشتر این خارجیا هم تو ایران پر میشه
    حالا من چیکار کنم ؟؟؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به هیچ وجه نباید از برس سیمی، کاغذ سنباده و امثال اینها برای تمیز کردن شمع استفاده کرد چون بشدت به آند و کاتد اون صدمه زده و شمع خراب میشه.
    بهترین کار استفاده از اسپری کنتاکت شور حشک و یا اسپری تمیز کننده انژکتور و یا کاربراتور هست( در صورت نبود، از تینر یا بنزین استفاده کنید) و تمیز کردن با یک پارچه نخی.
    ولی توی اکثر دستورالعمل ها برای تمیز کردن شمع به برس سیمی اشاره کرده :

حالا من چیکار کنم ؟؟؟
    مشکلی نداره ... خوبی روغن های بهران اینه که مشخصه روغن ها کجا پر میشه و یه جورایی اصل و نسب داره ولی چون همه ی روغن های خارجی دفتر یا نمایندگی ندارن اکثرا تقلبی هستن و نمیشه صددرصد گفت که روغن اصل هستش . مهمترین کار اینه که زودتر از موعد روغن رو عوض کنید ( حالا هر روغنی)

10. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من همیشه از تمیز کننده های پایه نفتی و پارچه نخی استفاده کردم و نتیجه خوبی داشته، و برعکس هروقت سنباده زدم شمع عمر بسیار کمی داشته و یا کلا از بین رفته( حتی با سنباده زدن خیلی کم و جزئی)
    به هر حال بهتره که با ملایمت تمیز بشه

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سنباده نزنین باو داغون میکنه شمعو کل فروم 206.ir بری بپرسی همینو میگه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    ممنون از اطلاع رسانیتون
    سختی فلزاتِ به کار رفته در شمع بیشتر از سیم به کار رفته در برس سیمی و برس مسی هست

این برسها خیلی سریع رسوبها رو برمىداره و شمع براق میشه اما آسیبی به شمع نمیزنه چون سختیش کمتر از فلزات شمع هست
    درست مثل اینکه با عقیقِ اصل بکشین روی شیشه ی معمولی . رویِ شیشه خط مىافته اما عقیق آخ هم نمىگه
    همسایه های جنوبیمون یه مَثَل دارند که میگه :
    از دکتر نپرس , از آدم باتجربه بپرس

بنده یه عمره شمع رو با برس تمیز میکنم . ظرفِ 15 ثانیه تمیز و براق میشه بدونِ هیچ آسیبی

البته برای تمیز کردن شمع روش شیمیائی هم که شما گفتین وجود داره و دوستان میتونند هر دو روش رو حداقل یک بار امتحان کنند و ببینند کدومش بهتر و اقتصادی تره
    ارادتمند

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •