سلام
تو رجیستری تو این مسیر می تونید ببینید آی دی هایی که از مسنجر استفاده کردن.
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\Profiles
فکر می کنم باید تیک remember رو بردارید و این مسیر رو پاک کنید.
سلام
تو رجیستری تو این مسیر می تونید ببینید آی دی هایی که از مسنجر استفاده کردن.
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\Profiles
فکر می کنم باید تیک remember رو بردارید و این مسیر رو پاک کنید.
فونت رو به Arial و Tahoma تغییر دادم . فونت های ویندوز رو یه بار دیگه نصب کردم ولی مشکل حل نشد .
چیکار کنم حالا ؟
بعضی برنامه ها باعث تغييراتی در فونت يا خراب شدن اونها ميشن! که معمولاً فونت Arial قربانی
اين برنامه ها هست که اثرش هم بيشتر در فايرفاکس با تغيير شکل فونت اکثر صفحه ها و در ياهو
مسنجر با مربع مربع نشون داده شدن پيام های فارسی ديده ميشه
چون ظاهراً فونت پيش فرض ياهو مسنجر هم Arial هست. اگر با اين مشکل روبرو شديد بايد اون فونت رو دوباره نصب کنيد. سايت های زيادی هستند که ادعا می کنند فونت رايگان ميدن اما دروغ ميگن! من فونت های خانواده Arial رو پيدا کردم که به طور خودکار نصب ميشن میتونید استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از دیشب تا حالا نمیتونم برم تو یاهو!
این میاد!
به محض این که sign in رو میزنم این ارور میاد.
مشکل از چیه؟ با وی پ ی ان و بدون وی پ ی ان هم امتحان کردم
يه دنيا ممنون دوست عزيز.
جان من جواب بدید.
میخوام برم تو یاهو نمیشه.ضروریه
زمانی که کانکت هستی از برنامه های ------ یا فیل ترشکن یا --- استفاده میکنی ؟
اگه آره مشکل از اوناست و این اتفاق طبیعیه چون بصورت مستقیم یاهو مسنجر از IP 172.0.0.1 یا همون Localhost استفاده میکنه که با ------ شما تداخل میکنه .
شما اینکارو بکنید :
Internet explorer رو باز کنید و بر رویه tools و سپس رویه Internet Options کلیک کرده و به تب Connections بروید و سپس در پایین بر رویه LAN Setting کلیک کرده و اگر خانه ها پر باشد و تیک ها زده باشند مشکل همینجاست
اگه هرکدوم تیک داره تیکشو بردارید و بعد ببینید مشکلتون حل میشه؟
وقتی ترافیک زیاده و مسنجر نمیتونه آی پی رو به یاهو برسونه این طوری میشه. گاهی هم پیلتر میشه این جوریه و دیگه این که گاهی ترافیک شبکه ها رو زیاد میکنن نمیدونم چه جوری ولی باز نتیجش اینه که یاهو ساین این نمیکنه. گاهی 10 20 بار باید بزنی بره داخل و گاهی اصلا نمیره. معمولا این مشکل با گوگل تالک کمتره تا با مسنجر هو.
![]()
از وی بی ان که استفاده میکنم اما بدون اون هم مشکل هست.
این راهی که گفتی رو خود یاهو بهم گفت انجام بدم (وقتی troubleshoot رو میزنم) اما نشد!
ممنون اما فکر نکنم مشکل از این باشه!
اگه توجه کرده باشی گفتم بلافاصله بعد از زدن دکمه ساین این ارور میده...
راستی از موقعی این طوری شد که من مودممو وصل کردم به لپ تاب.اولاش کانکت نمیشد.کلی زور زدم تا با اون کانکت شد.
جالب اینه که وقتی دوباره مودمو میخواستم وصل کنم به کامپیوتر بازم عین لپتاب وصل نمیشد!
شاید مشکل از این باشه!
سلام
دوستان من ورژن مخصوص ویستا و 7 یاهو رو نصب کردم
این چرا اینقدر مشکل داره؟
اول که آنلاین شدنش با خداست و هر وقت بخوان آنلاین میشه
بعد نمیشه سند تو آل کرد و خیلی مشکل دیگه
راهی هست بشه درستش کرد یا باید برم سر وقت ورژنهای پایین تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)