يكي هستش.32 بيت و 64 بيتش يكي هست.
30روز تموم بشه ديگه آپديت نميشه و فكر هم نميكنم بتونيد ازش استفاده كنيد.
نسخه هاي جديد پيشرفت چشمگيري در مقايسه با نسخه هاي قبلي پيدا كرده اند.
يكي هستش.32 بيت و 64 بيتش يكي هست.
30روز تموم بشه ديگه آپديت نميشه و فكر هم نميكنم بتونيد ازش استفاده كنيد.
نسخه هاي جديد پيشرفت چشمگيري در مقايسه با نسخه هاي قبلي پيدا كرده اند.
دوست عزیز من این ورژن رو Trial version of Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736) ( English ) 72.7 MB دانلود کردم نصب کردم سیستم بالا نیومد. چند بار ریست کردم میاد بالا میمونه همینطور . بعد با safe mode اومدم مشکلی نبود بعد restore کردم درست شدش یعنی برگردوندم به قبل از نصب این ورژن چرا اینطوریه ؟؟؟؟
سیستم من 5300 هستش و 4 گیگ رم داره مشکل کجاست ؟؟؟؟
ويندوز شما چيه؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا فايروال مجزا هم در سيستم خود داريد؟آيا برنامه امنيتي ديگري در سيستم نصب شده؟
ویندوز Xp 2002 SP 3 دارم آنتی ویروس 2009 نصب بودش که همین رو زدم نصب شدش رو ورژن قبلی بعد سیستم ریستارت شد اومد بالا همینطور میمونه لود نمیشه کامل بعضی وقتها تو همون لوگین ویندوز که میخواد بیاد داخل دسکتاپ میمونه. فایروال هم ندارم چون 2009 به خوب یکار میکردش.
من نسخه ی اصلی شو از دوستام گرفتم
ولی سیستم منو کند کرد بعد یک هفته پاکش کردم و نود نصب کردم باز
ولی اعترف میکنم که کسپر خیلی قویتره
سلام من از نسخه 9.0.0.706 تریال استفاده میکنم
من هرچی آپدیت میکنم ولی باز دوباره پیغام databases are obsolete رو میده و میگه باید آپدیت شه!!
چیکار باید بکنم؟
یه سوال دیگه
فایل هایی که کسپر قرنطینه میکنه چه جوری میتونم کامل پاک کنم؟
شما آنتي ويروس 2009 را داشتيد و روش اينترنت سكيوريتي كاسپر را نصب كرديد؟
حجم آپديت چقدره؟تصويري از بخش آپديت كاسپر قرار بديد تا تاريخ آخرين آپديت را چك كنيم.
در مورد فايلهاي قرنطينه در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection قسمت رادار شكلي را مشاهده ميكنيد.در كنار آن ليست بدافزارهاي پيدا شده توسط كاسپر نمايش داده شده.روي آن كليك راست كرده و وارد صفحه جديدي ميشيد كه نام بدافزارها و مسير آنها را ذكر كرده.روي هر كدام كه مايل بوديد كليك راست كرده و گزينه Delete را انتخاب كنيد.
با سلام
من از نسخه Kaspersky Internet Security 2010 ورژن9.0.0.463 استفاده میکنم نسخه فینال هرکاری میکنم نمیتونم از آپدیت آفلاین استفاده کنم؟!تا نصفه میره بعد ارور میده!قبلا" همچین مشکلی نداشتم!
شما آپديتهاي آفلاين را از كجا تهيه كرده ايد؟
به چه صورت اقدام به آپديت آفلاين ميكنيد؟
چه پيغام خطايي در زمان آپديت آفلاين به شما ميده؟توصيري از قسمت آپديت كه انجام ميشه قرار بديد.
مرسی که زود جواب دادید.من تقریبا" یکی دو ماهی 1 بار بصورت آنلاین آپدیت میکنم بعد از پوشه آپدیتهام کپی میگیرم واسه وقتی ویندوز عوض میکنم استفاده میکنم.من خودم ازنسخه9.0.0.459 استفاده میکرده آپدیتهامم مربوط به همین نسخه بود.وقتی ویندوز عوض کردم موقع آپدیت ارور داد(آفلاین)یه CD از دوستم گرفتم که نسخه 9.0.0.463 فینال به همراه آپدیتش داخلش بود ولی اونم همینجوری شده!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)