تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 1081 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چند تا سوال
    این اینترنت سکیوریتی 2010 نسخه 64 بیتی نداره؟ یا نسخه 32 و 64 یکین؟
    اگه این 30 روز تموم بشه آپدیت نمیشه یا کلا از کار میفته؟
    هنوزم کسپر مثل قدیما الکی به همه فایلا گیر میده؟
    ممنون
    يكي هستش.32 بيت و 64 بيتش يكي هست.
    30روز تموم بشه ديگه آپديت نميشه و فكر هم نميكنم بتونيد ازش استفاده كنيد.
    نسخه هاي جديد پيشرفت چشمگيري در مقايسه با نسخه هاي قبلي پيدا كرده اند.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اين نسخه اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه.به مدت 30 روز بصورت ازمايشي ميتونيد از تمام امكاناتش استفاده كنيد.ولي بعد از 30 روز بايد كليد يا سريال تهيه كنيد.البته در طول اين مدت نيز ميتونيد كليد يا سريال فعال براش پيدا كرده و استفاده كنيد.براي پيدا كردن كليد كاسپر به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد.
    دوست عزیز من این ورژن رو Trial version of Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736) ( English ) 72.7 MB دانلود کردم نصب کردم سیستم بالا نیومد. چند بار ریست کردم میاد بالا میمونه همینطور . بعد با safe mode اومدم مشکلی نبود بعد restore کردم درست شدش یعنی برگردوندم به قبل از نصب این ورژن چرا اینطوریه ؟؟؟؟
    سیستم من 5300 هستش و 4 گیگ رم داره مشکل کجاست ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز من این ورژن رو Trial version of Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736) ( English ) 72.7 MB دانلود کردم نصب کردم سیستم بالا نیومد. چند بار ریست کردم میاد بالا میمونه همینطور . بعد با safe mode اومدم مشکلی نبود بعد restore کردم درست شدش یعنی برگردوندم به قبل از نصب این ورژن چرا اینطوریه ؟؟؟؟
    سیستم من 5300 هستش و 4 گیگ رم داره مشکل کجاست ؟؟؟؟
    ويندوز شما چيه؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا فايروال مجزا هم در سيستم خود داريد؟آيا برنامه امنيتي ديگري در سيستم نصب شده؟

4. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ويندوز شما چيه؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا فايروال مجزا هم در سيستم خود داريد؟آيا برنامه امنيتي ديگري در سيستم نصب شده؟
    ویندوز Xp 2002 SP 3 دارم آنتی ویروس 2009 نصب بودش که همین رو زدم نصب شدش رو ورژن قبلی بعد سیستم ریستارت شد اومد بالا همینطور میمونه لود نمیشه کامل بعضی وقتها تو همون لوگین ویندوز که میخواد بیاد داخل دسکتاپ میمونه. فایروال هم ندارم چون 2009 به خوب یکار میکردش.

در آغاز فعالیت brother_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من نسخه ی اصلی شو از دوستام گرفتم
    ولی سیستم منو کند کرد بعد یک هفته پاکش کردم و نود نصب کردم باز
    ولی اعترف میکنم که کسپر خیلی قویتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من از نسخه 9.0.0.706 تریال استفاده میکنم
    من هرچی آپدیت میکنم ولی باز دوباره پیغام databases are obsolete رو میده و میگه باید آپدیت شه!!
    چیکار باید بکنم؟

یه سوال دیگه
    فایل هایی که کسپر قرنطینه میکنه چه جوری میتونم کامل پاک کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ویندوز Xp 2002 SP 3 دارم آنتی ویروس 2009 نصب بودش که همین رو زدم نصب شدش رو ورژن قبلی بعد سیستم ریستارت شد اومد بالا همینطور میمونه لود نمیشه کامل بعضی وقتها تو همون لوگین ویندوز که میخواد بیاد داخل دسکتاپ میمونه. فایروال هم ندارم چون 2009 به خوب یکار میکردش.
    شما آنتي ويروس 2009 را داشتيد و روش اينترنت سكيوريتي كاسپر را نصب كرديد؟

سلام من از نسخه 9.0.0.706 تریال استفاده میکنم
    من هرچی آپدیت میکنم ولی باز دوباره پیغام databases are obsolete رو میده و میگه باید آپدیت شه!!
    چیکار باید بکنم؟

یه سوال دیگه
    فایل هایی که کسپر قرنطینه میکنه چه جوری میتونم کامل پاک کنم؟
    حجم آپديت چقدره؟تصويري از بخش آپديت كاسپر قرار بديد تا تاريخ آخرين آپديت را چك كنيم.
    در مورد فايلهاي قرنطينه در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection قسمت رادار شكلي را مشاهده ميكنيد.در كنار آن ليست بدافزارهاي پيدا شده توسط كاسپر نمايش داده شده.روي آن كليك راست كرده و وارد صفحه جديدي ميشيد كه نام بدافزارها و مسير آنها را ذكر كرده.روي هر كدام كه مايل بوديد كليك راست كرده و گزينه Delete را انتخاب كنيد.

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    من از نسخه Kaspersky Internet Security 2010 ورژن9.0.0.463 استفاده میکنم نسخه فینال هرکاری میکنم نمیتونم از آپدیت آفلاین استفاده کنم؟!تا نصفه میره بعد ارور میده!قبلا" همچین مشکلی نداشتم!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام
    من از نسخه Kaspersky Internet Security 2010 ورژن9.0.0.463 استفاده میکنم نسخه فینال هرکاری میکنم نمیتونم از آپدیت آفلاین استفاده کنم؟!تا نصفه میره بعد ارور میده!قبلا" همچین مشکلی نداشتم!
    شما آپديتهاي آفلاين را از كجا تهيه كرده ايد؟
    به چه صورت اقدام به آپديت آفلاين ميكنيد؟
    چه پيغام خطايي در زمان آپديت آفلاين به شما ميده؟توصيري از قسمت آپديت كه انجام ميشه قرار بديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مرسی که زود جواب دادید.من تقریبا" یکی دو ماهی 1 بار بصورت آنلاین آپدیت میکنم بعد از پوشه آپدیتهام کپی میگیرم واسه وقتی ویندوز عوض میکنم استفاده میکنم.من خودم ازنسخه9.0.0.459 استفاده میکرده آپدیتهامم مربوط به همین نسخه بود.وقتی ویندوز عوض کردم موقع آپدیت ارور داد(آفلاین)یه CD از دوستم گرفتم که نسخه 9.0.0.463 فینال به همراه آپدیتش داخلش بود ولی اونم همینجوری شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •