تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 649 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

من رام energy xperia 21914 sense2 رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم . اول اينكه پنل نداره. دوم اينكه با فارسي ساز مشكل داره برنامه علي رضا رو نصب كردم الان پيام ها فارسي شدن توي تاچ فلو هم فارسي مي خونم ولي تو منو هاي اصلي خود ويندوز فارسي ندارم همش مربع نشون ميده حتي موقع پيام نوشتن مربع تايپ مي شه ولي وقتي ارسال بشه مي تونم بخونمش . كسي راه حاليش رو ميتونه بهم بگه ؟
    با تشكر

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------

من رام energy xperia 21914 sense2 رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم . اول اينكه پنل نداره چطور ميشه از پنل ها استفاده كرد چون تو اين رام دكمه پنل تبديل به استارت شده. دوم اينكه با فارسي ساز مشكل داره برنامه علي رضا رو نصب كردم الان پيام ها فارسي شدن توي تاچ فلو هم فارسي مي خونم ولي تو منو هاي اصلي خود ويندوز فارسي ندارم همش مربع نشون ميده حتي موقع پيام نوشتن مربع تايپ مي شه ولي وقتي ارسال بشه مي تونم بخونمش. كسي راه حاليش رو ميتونه بهم بگه ؟
    با تشكر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

کلا راماپهای انرژی با پنل مشکل دارن..البته شما میتونید پنل منجر نصب کنید ولی بازم گیر می کنه...
    در مورد فارسی ساز شما فارسی ساز مرصاد را نصب کنید فکر کنم جواب بده از سایت تخصصی موبایل بگیرش..

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من رام energy xperia 21914 sense2 رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم . اول اينكه پنل نداره. دوم اينكه با فارسي ساز مشكل داره برنامه علي رضا رو نصب كردم الان پيام ها فارسي شدن توي تاچ فلو هم فارسي مي خونم ولي تو منو هاي اصلي خود ويندوز فارسي ندارم همش مربع نشون ميده حتي موقع پيام نوشتن مربع تايپ مي شه ولي وقتي ارسال بشه مي تونم بخونمش . كسي راه حاليش رو ميتونه بهم بگه ؟
    با تشكر

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------

من رام energy xperia 21914 sense2 رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم . اول اينكه پنل نداره چطور ميشه از پنل ها استفاده كرد چون تو اين رام دكمه پنل تبديل به استارت شده. دوم اينكه با فارسي ساز مشكل داره برنامه علي رضا رو نصب كردم الان پيام ها فارسي شدن توي تاچ فلو هم فارسي مي خونم ولي تو منو هاي اصلي خود ويندوز فارسي ندارم همش مربع نشون ميده حتي موقع پيام نوشتن مربع تايپ مي شه ولي وقتي ارسال بشه مي تونم بخونمش. كسي راه حاليش رو ميتونه بهم بگه ؟
    با تشكر

مگه ENRGZ برای اکسپریا هم رام کوک میکنه؟ لینکشو تو XDA میدید؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مگه ENRGZ برای اکسپریا هم رام کوک میکنه؟ لینکشو تو XDA میدید؟
    اختیار دارین ! من فکر می کردم فقط واسه X1 کوک می کنه !

اینجا پیداش می کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

اگه منظورتون نسخه 22 ستامبر است اونو نصب کردم خیلی خوبخ حتی بلوتوثش هم کار می کنه! ولی کلا دیگه تو این نسخه شارژ رو نمیشناسه...
    ظاهرا این شارژ میشه ولی روش نصبشو بلد نیستم یعنی باید یک پارتیشن بسازی نوشته تو ویدو موجود است اما ویدوی نیست..
    کسی میتونه نصبش کنه؟
    کد:
    این پست رو ببینید :

کد:
    - Battery charge worked after I plugged in USB-cable and then launch Android (haret)
    اینطوری امتحان کردین ؟

با این وجود خوب داره روش کار میشه !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

واسه پنل منيجر خيلي گشتم . كسي مي تونه يه لينك معرفي كنه؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

شما واسه فارسی ساز همون موبی دیو رو نصب کنید .این فارسی سازهای مرصاد و علی رضا و....همه همون فارسی ساز موبیدیو هستن فقط یکم دستکاری شدن و اسمشون عوض شده و همون یکم دستکاری باعث شده که مشکل دار بشن.من که تا الان رو هر پاکت پی سی که داشتم همون موبی دیو رو نصب کردم و بدون استثنا رو همشون جواب داده و بدون مشکل کار کرده.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

علي رضا رو پاك كردم و موبي ديو نصب كردم گوشي ديگه اصلا فارسي نشون نداد تو هيچ قسمتي . هارد ريست كردم و موبي ديو نصب كردم ولي باز همون جوريه . الان همون علي رضا رو نصب كردم . مشكلم اينه كه تو منو هاي خود ويندوز كه ميرم فارسي رو مربع نشون مي ده ولي تو برنامه ها درست نشون مي ده مثل پيام و يا تاچ فلو . پيام كه مينويسم مربع ميزنه بعد از ارسال درست نشون مي ده . الان براي خودن فايل ها و پوشه از ريسكو اكسپلورر استفاده مي كنم اونجا مشكلي ندارم .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اینطوری امتحان کردین ؟
    کلا اشتباه نوشته..باید یک پارتشن ext2 بسازی..واسه من ریستارت میشه..

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

علي رضا رو پاك كردم و موبي ديو نصب كردم گوشي ديگه اصلا فارسي نشون نداد تو هيچ قسمتي . هارد ريست كردم و موبي ديو نصب كردم ولي باز همون جوريه . الان همون علي رضا رو نصب كردم . مشكلم اينه كه تو منو هاي خود ويندوز كه ميرم فارسي رو مربع نشون مي ده ولي تو برنامه ها درست نشون مي ده مثل پيام و يا تاچ فلو . پيام كه مينويسم مربع ميزنه بعد از ارسال درست نشون مي ده . الان براي خودن فايل ها و پوشه از ريسكو اكسپلورر استفاده مي كنم اونجا مشكلي ندارم .

سلام.

قربان بنده خودم X1 رو دارم از موبی دیو هم استفاده میکنم مشکلی هم نداره.اما من متوجه منظور شما از منوهای خود ویندوز رو متوجه نشدم.منظورتون کجاست .من این فارسی ساز رو نصب میکنم.

کد:
    اول عربیک 2 رو نصب کنید سپس عربیک 1 بعد از ریست فایل فیکسر رو نصب کنید سپس ریست.البته عرض کنم که اگر بخواهید پاکش کنید مثل تمام فارسی سازهای دیگه مجبور به هارد ریست میشید چون اینقدر ارور میده که کلافه تون میکنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

مشكلم واسه خودم هم عجيبه تا حالا رام زياد عوض كردم ولي اولين باره اين مشكل رو دارم . منظورم از منو هاي ويندوز خود اكسپلورر گوشي هست كه فارسي رو مربع نشون ميده . مثلا منوهاي ويندوز يا جايي كه بخوام برنامه ها رو REMOVE كنم . يا موقع نوشتن پيام مربع مي نويسه ولي وقتي كه ارسال بشه درست خونده ميشه . فكر نكنم مشكل از فارسي ساز باشه . نمي دونم شايد اين رام باگش اينطوري باشه . همين علي رضا رو رو رام هاي ديگه داشتم مشكلي نداره. خودم هم توش موندم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •