تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 631 از 2403 اولاول ... 13153158162162762862963063163263363463564168173111311631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به دوستان پیشنهاد مینم هر کی سرعت خوب می خواهد بیاد گلسار(727)اینجا وضعیت عالی است هم صبح وهم شب دوستان تست سرعت من را هم در صبح وهم درشب دیدن.
    با تشکر.
    هادی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هم پیشنهاد می کنم بیان نزدیکهای شهرداری خونه بگیرن هم به میدون نزدیکه هم جدا من تو این مدت هیچ مشکلی با اندیشه نداشتم الانم که 3 نفر بردم 4500 ماهی تخفیف می گیرم

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ADSL رشت
    نه بنگاه معاملات ملکی

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این وسط یک فرق اساسی هست
    اولا که شاتل همش چند روزه که art رو نامحدود کرده و اندیشه هنوز واکنشی نشون نداده. اگه میخواهید مقایسه کنید وایستید تعرفه جدید اندیشه بیاد بعد با هم مقایسه کنید.
    اندیشه در حالیکه تو رشت مشتریهاش خیلی خیلی بیشتر از بقیه سرویس دهنده ها از جمله شاتله داره این سرعت رو میده اما با این شرایط تو روزا سرعتش 130-140 هست وشاتل 80. شبا سرعت شاتل 80 هست ولی سرعت اندیشه میشه 60-100 یعنی متوسط 80. یعنی سرعتی که شما داری بعنوان نقطه مثبت شاتل میگی الان شده نقطه ضعف اندیشه در حالیکه همین الان هم اندیشه حتی تو همون شب از شاتل کندتر نیست
    البته اندیشه تو بعضی از مراکز نوسان داره ولی شاتل هم نوسان داره.
    ولی حساب کنید اندیشه با چند تا مشتری نوسان داره و شاتل با چند تا؟

حالا چند تا سوال دارم چطور شما با 128 نامحدود سرعتت 80 هست ولی 1-2 از کاربران شاتل تو همین فروم میگن سرعت ما بالا نمیره؟ سرعت نامحدود رو همه رقم گفتن ولی هیچکی 80 نگفته.
    تکلیف fair usage policy چی هست؟ واینکه شاتل تا کی نامجدود ها رو سرعت بالا میده؟ چون اگه فروم شهرهای دیگه رو بخونی میبینی که سیاست شاتل تو سرویس های نامحدود این نیست که سرعت بیشتری از سرعت اسمی بده!

من هدفم نقد شاتل یا اندیشه نیست ولی میگم اگه قراره مقایسه بشه در شرایط مساوی مقایسه بشه. نه اینکه تعرفه جدید شاتل رو با تعرفه قبلی سرویس دنده های دیگه مقایسه کنیم. 2-3 روز تا آخر هفته مونده اگه صبر کنید تعرفه جدید اندیشه رو هم میبینید(البته اگه بد قولی نکنن)
    خوب ببين دوست من
    اگه قراره شرايط مساوي تعيين بشه ، شما بيا تعرفه و سرعت 128 نامحدود شاتل رو با 128 انديشه مقايسه كن ، به نتايج بهتري ميرسي
    من كار ندارم كه شركت چقدر مشتري داره ، من سرويسي كه داره بهم ميده برام مهمه
    حالا تا تعرفه هاي انديشه بياد طول ميكشه
    اگه تعرفه هاي جديد بياد و انديشه از شاتل بهتر باشه ، خوب ميريم انديشه ، ما كه اينجا دعوا نداريم!

بعد بگم كه ملاك من فقط سرعت نيست
    من پينگ ، پشتيباني قوي و . . . رو هم درنظر ميگيرم
    ميخوام اينترنت من طوري باشه كه اگه مثلا ساعت 2 شب خوابم نبرد و خواستم بازي كنم ، بتونم! ، كه اين كار تو انديشه غير ممكن بود ، شب ها اينقدر پينگ بالا ميزد كه تو بازي لاگين هم نميتونستم بشم!

من 2 سال و نيم مشترك انديشه بودم و به جز 3 ماه اول پاييز ، بقيه مدت ازش ناراضي بودم و الانم مشترك شاتل هستم و ازش راضيم

اينم بگم كه اگه بخواد از انديشه بدتر به من سرويس بده 100% جمع آوري ميكنم

در مورد اون قانوني هم كه براي نامحدود ها گذاشتن بايد بگم كه من تو اين 2 روز 8 گيگ دانلود كردم ، تا حالا هم مشكلي نداشتم

5. 2 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

محمد جان سرعته نامحدوده شاتل با محدودش یکیه؟؟؟؟؟ الان کدوم سرویس رو داری؟من چند روز دیگه باید برم تمدید یه راهنمایی بکن عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

يه چيزي بگم
    من محمد نيستم ، اسمم صادق هست
    بعد اينكه من سرعت نامحدود Art1 رو گفتم ، كه ميشه 128 نامحدود و سرعتم با اكو 512 زياد فرقي نداره

8. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

يه چيزي بگم
    من محمد نيستم ، اسمم صادق هست
    بعد اينكه من سرعت نامحدود Art1 رو گفتم ، كه ميشه 128 نامحدود و سرعتم با اكو 512 زياد فرقي نداره

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان دارم روانی میشم ... تازه 3 روزه سرویسم راه اندازی شد ... روزه اول تا شبش سرعتم رو 68 ثابت مونده بود و عالی بود ... اما دیروز و امروز این شاتل خودشو گیر اورده ... هر چند دقیقه که سرعتم از حدود 20 تا 50 میچرخه و یهو همه چی داغون میشه و صفحات دیگه باز نمیشه و دانلود میره تو خط byte یا 0 میشه .... مشکل از کجاست دوستان .؟ تو رو خدا کمک کنید . پشتیبانی سایتشم که فقط به ایمیلم مزخرفات تحویل مید ه و جواب های تکراری ... میگه خط شما چک شد و در خط شما قطعو وصلی شدید و نویز بالا دیده میشود و 1. مودمتان را مستقیم و بدون اسپیلتر و غیره به پریز بزنید و این حرف ها و اگه نشد مودمتان را upgrage کنید ...
    .
    .
    لطفا کمکم کنید دوستان ... چرا روزه اول اینطوری نبود و 15 دقیقه خوبه و بعد قطع میشه که با خاموش و روشن کردن مودم مشکل برط رف میشه اما دوباره ....
    .
    راستی رو مودمم 4 تا led داره که به ترتیب حالتشونو میگم ....
    .
    power . همش روشن
    Ethernet . موقع دانلود به صورت نا متوازن چشمک میزنه ...(هر وقت سرعتم ثابت میشه مثلا رو 68 کیلو . این دیگه چشمک نمیزنه و روشن میمونه ) - سرویسم هم 128.3gb-Ecco
    DSL . همش روشن
    Internet . موقع دانلود چشمک میزنه
    .
    .
    یه با مرام کامل بهم توضیح بده و بگه مشکلم از کجاست و چجوری قابله حله واقعا کمک بزرگی بهم میکنه ... (دوستان هرچی میدونید دریغ نکنید)
    Last edited by SA.JJ.AD; 07-09-2010 at 02:31.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مودمتون احيانا TP link نيست؟

چون شاتل يه ذره با tp link مشكل داره
    منم اوايل اين مشكل رو داشتم مودممو عوض كردم حل شد!

12. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مودمتون احيانا TP link نيست؟

چون شاتل يه ذره با tp link مشكل داره
    منم اوايل اين مشكل رو داشتم مودممو عوض كردم حل شد!

ZyXEL - چیکار کنم ؟ ای وای ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •