تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 2376 اولاول ... 13153158162162762862963063163263363463564168173111311631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

از فتح اله زاده ممنونم
    امیرحسین صادقی : استقلال امکانات می خواهد نه مدیر عامل!!//برای مدعی ماندن برق را هم می بریم
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع اسبق تیم استقلال تهران در خصوص برکناری فتح اله زاده از مدیریت باشگاه استقلال گفت: فقط اختصاص امکانات مشکلات تیم استقلال را دوا می کند نه تعویض مدیریت در این باشگاه.
    امیرحسین صادقی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، در خصوص انتصاب واعظ آشتیانی به مدیر عاملی استقلال اظهار داشت: از سوابق مدیریتی وی چندان خبر ندارم ولیکن با تجربه ای که از بازی کردن درتیم استقلال دارم فقط این مسئله را به خوبی می دانم که مدیریت دراین باشگاه بزرگ بسیار سخت است.
    وی با ابراز تشکر از زحمات فتح اله زاده در باشگاه استقلال بیان کرد: فتح اله زاده در زمان مدیر عاملی اش علیرغم کمبود بودجه و امکانات به موقع چک من را پاس کرد و از خوش قولی اش ممنونم.
    صادقی با اشاره به وضعیت ایده آل مس در جدول رده بندی به ایسکانیوز گفت: با تلا ش هایی که دراین چند هفته مجموعه تیم مس متحمل شد قرار گرفتن در مکان دوم جدول رده بندی حق ما بود .
    مدافع تیم مس کرمان در خصوص رویارویی با تیم برق خاطرنشان ساخت: برای مدعی ماندن در لیگ با توجه به پیروزی های خوبی که در سه بازی قبل کسب کرده ایم باید برق را در شیراز شکست دهیم .
    وی اضافه کرد : البته تیم برق با بازیکنان جوان و با انگیزه عملکرد خوبی از خود نشان داده و با علم به اینکه می دانیم بازی سنگینی را برابر این تیم داریم با استفاده احسن از موقعیت هایمان با سه امتیاز به کرمان بر می گردیم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نه به خدا نمیدونم چی شده
    امیدوارم دیگه دسترسیت رو به انجمن محدود نکنن
    چون این درد رو خودم کشیدم و میدونم بد دردیه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داوود مهابادي: زمان بدي به بازي استقلال رسيديم
    سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: زمان بدي به بازي با استقلال رسيديم زيرا بازي هفته آينده استقلال با رقيب ديرينه اش پرسپوليس است.

داوود مهابادي سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: راه آهن براي اين بازي آماده است و تمرينات منظمي را همه روزه برگزار مي كنيم.

وي ادامه داد: در دو هفته اخير نتايج مناسبي كسب نكرديم ولي براي بازي با استقلال انگيزه بالايي داريم.

وي تصريح كرد: راه آهن هميشه در مقابل استقلال و پرسپوليس خوب بازي كرده و اينبار نيز براي شكست دادن استقلال به ميدان مي رويم.

وي تصريح كرد: هواداران استقلال به طور قطع به اين بازي بسيار حساس هستند زيرا آنها دوست ندارند بازيكني از تيمشان سه اخطاره شود.

مهابادي از آمادگي پلگويني مهاجم با سابقه تيمش در تمرينات خبر داد و افزود: اگر تا روز مسابقه به آمادگي كامل دست پيدا كند به طور قطع در مقابل استقلال بازي خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داوود حقي: مقابل استقلال از پيش باخته نيستيم
    هافبك تيم فوتبال راه آهن گفت: استقلال تيم بزرگ و پرمهره اي است اما دليل نمي شود كه در مقابل آنها از پيش بازنده باشيم.

داود حقي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: متاسفانه در دو بازي اخير در ليگ دچار بدشانسي شيدم و اگر از موقعيت ها به خوبي استفاده مي كرديم در حال حاضر از تيم هاي صدرنشين ليگ بودم اما در مقابل استقلال انگيزه هاي زيادي داريم و برخي عنوان مي كنند كه در مقابل استقلال بازنده هستيم اما فوتبال را نمي توان پيش بيني كرد.

وي در ادامه گفت: اگر استقلال شش گل به همنام اهوازي اش زده شك نكنيد انگيزه ما دوچندان شده چرا كه مي خواهيم در مقابل آنها شگفتي ساز باشيم و ناكامي هايمان را فراموش كنيم.

حقي در پايان خاطرنشان كرد: با پتانسيلي كه تيم ما دارد و اعتقادي كه به مهابادي داريم مطمئنم نتايج به مراتب بهتري در ليگ خواهيم داشت فقط اميدوارم اسيربدشانسي نشويم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيگ زاده: ثابت مي كنيم شكست استقلال اهواز اتفاقي نبود
    هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: مقابل راه آهن ثابت مي كنيم پيروزي پرگل مقابل استقلال اهواز اتفاقي نبود.

هاشم بيگ زاده، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي مقابل راه آهن خيلي سخت است اما ثابت مي كنيم كه پيروزي پرگل مقابل استقلال اهواز در هفته گذشته اتفاقي نبود و تيم ما تغيير كرده است.

وي ادامه داد: تمامي بازيكنان از شكست هاي هفته هاي اخير ناراحت بودند اما حالا با پيروزي كه مقابل استقلال اهواز كسب كرديم تمرينات تيم با نشاط بيشتري برگزار مي شود.

بيگ زاده‌، خاطرنشان كرد: با شكست دوباره به يكي از مدعيان ليگ تبديل مي شويم و اگر راه آهن 10 نفره هم دفاع كند آنها را شكست مي دهيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران:
    حضور واعظ آشتياني را بايد به فال نيک گرفت

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران برکناري مديرعامل اين تيم از سمتش را شوک بزرگي برشمرد و حضور واعظ آشتياني را به فال نيک گرفت.

علي عليزاده مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: علي فتح الله زاده زحمات بسياري را براي موفقيت تيم کشيد و متأسفانه نتوانستيم در هفته هاي ابتدايي جواب زحمات او را بدهيم.

وي ادامه داد: تغييرات در کادر مديريتي باشگاه به هيئت مديره مربوط مي شود و هيچ ارتباطي به بازيکنان تيم ندارد و ما موظف هستيم که آنچه را که از ما خواسته اند در زمين پيدا کنيم.

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: واعظ آشتياني از مديران موفق ورزشي بوده و اميدوارم با حضور اين فرد در باشگاه شاهد موفقيت تيم در مسابقات آينده باشيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تشكيل كارگروه اقتصادي در باشگاه استقلال
    علي انصاري:
    هنوز اسپانسر شدن "مبليران" قطعي نشده است
    اميدوارم بتوانم از باب فكري كمك كنم!

عضو جديد هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران گفت: اميدوارم بتوانم از باب فكري، كارهاي شايسته‌اي را براي اين باشگاه پرطرفدار انجام دهم.

علي انصاري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ اظهار كرد: حضورم در هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران به پيشنهاد زريبافان و واعظي آشتياني بوده و خوشحالم كه بتوانم از باب فكري كاري را براي اين باشگاه انجام دهم.

وي افزود: درمورد برنامه‌هايم نمي‌توانم چيزي بگويم، چرا كه آنها را بايد به هيات مديره ارايه كنم. برنامه‌ها پس از بررسي در هيات مديره از طريق سخنگوي باشگاه كه بعدا مشخص خواهد شد، به عموم اعلام مي‌شود.

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران يادآور شد: اميدوارم با ايده‌هاي خود و تشكيل كارگروه اقتصادي در باشگاه فضايي ايجاد شود تا اين باشگاه مردمي در موقعيت بهتري قرار بگيرد. باشگاه استقلال ظرفيت مالي خوبي دارد.

وي در پاسخ به اين سوال كه حضورش در استقلال به مانند حضور "هدايتي" در پرسپوليس است؟ گفت: هدايتي دوست و همكار من است. لازم نمي‌دانم درمورد وي چنين قضاوت‌هايي شود. او هزينه‌هاي زيادي در فوتبال كرده است. اجازه دهيد تا او كار خودش را انجام دهد. معتقدم بايد فضا براي كساني كه مي‌خواهند هم‌چون هدايتي در اين عرصه فعاليت كنند،‌ فراهم باشد. مردم ما فهيم هستند و مي‌دانند كه افراد با چه نيتي وارد عرصه‌هاي مختلف مي‌شوند. هدايتي با ورودش به ورزش كارهاي بزرگي انجام داده است.

انصاري ادامه داد: ورزش جزو كارهاي خير است، چرا كه كار سالم سازي را انجام مي‌دهد. اين عرصه از جهات مختلف معنوي، اجتماعي و اقتصادي جامعه را دربرمي‌گيرد. معتقدم وارد شدن به عرصه‌ي ورزشي و كمك به اين عرصه واجب است. حضور افرادي مانند هدايتي آن هم در اين برهه‌ي زماني را بايد به فال نيك گرفت.

انصاري ادامه داد: تاكنون اعضاي جديد هيات مديره‌ي استقلال جلسه‌اي نداشته‌اند. تنها يك بار اعضا با "علي‌آبادي" معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني ديدار كرده‌اند.

وي با اشاره به توقع هواداران از اعضاي جديد هيات مديره‌ي استقلال گفت: اميدوارم حضور اعضاي جديد براي استقلال مثمرثمر باشد. اميدوارم آنها با پيشنهادات، راهكارها و رايزني‌هاي مناسبي كه انجام مي‌دهند، فضاي خوبي را ايجاد كنند تا مشكلات مالي اين باشگاه بزرگ برطرف شود.

انصاري كه رياست بازار مبل ايران را در اختيار دارد، درمورد اسپانسر شدن "مبليران" براي تيم‌هاي استقلال و پيروزي گفت: با وجود گذشت شش هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر، انگيزه‌ي كمتري براي ورود اسپانسرها به اين دو تيم وجود دارد اما، با اين حال ما حاضريم تا اين كار را انجام دهيم. به همين منظور دبير هيات امناي بازار مبل با مديران عامل باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس مكاتباتي انجام داده اما، هنوز هيچ چيز قطعي نيست.

وي ادامه داد: امروز فوتبال در جهان به عنوان يك صنعت ديده مي‌شود و بايد به آن نگاه اقتصادي داشت. باشگاه‌هاي حرفه‌اي منابع مالي لازم را دارند اما، تاكنون موقعيت حضور كارگروه‌هاي اقتصادي در باشگاه‌هاي ايران وجود نداشته و هميشه مكانيزم استفاده كوتاه مدت ديده شده است.

عضو جديد هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران تاكيد كرد: در ايران هميشه به باشگاه‌هاي حرفه‌اي به صورت كوتاه مدت نگاه شده است. استقلال ظرفيت‌هاي خوبي داشته و دارد و اميدوارم بتوانيم از اين ظرفيت‌ها به خوبي استفاده كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

او به وعده‌هايش عمل نكرد
    حسن روشن:
    "فتح‌الله‌زاده" مي‌خواست از استقلال به مجلس راه پيدا كند

حسن روشن گفت: "فتح‌الله‌زاده" در باشگاه استقلال بسيار متزلزل عمل كرد.

مدير پيشين تيم‌هاي پايه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اين كه نبايد در مديريت ورزش دروغ و تهمت اساسي داشته باشد، اظهار كرد: براي اينكه بازيكنان جوان استقلال صدمه نخورند از 9 صبح تا 7 بعدازظهر در آكادمي فوتبال استقلال تلاش كردم. مدير نبايد خودش را با دروغ حفظ كند. 20 روز پيش، من دست فتح‌الله‌زاده را به تنهايي رو كردم و تصميم گيران استقلال نيز بهترين تصميم را در تغيير مديريت گرفتند. اميدوارم با اين تغييرات وضعيت استقلال بهتر شود.

پيشكسوت استقلال با اشاره به اين كه يكي از نتايج عدم مديريت، هفت ميليارد بدهي براي استقلال است، خاطرنشان كرد: آكادمي استقلال 120 شاگرد دارد. اگر روال درست پيش مي‌رفت، مي‌بايست 80 درصد از مخارج آكادمي پس‌انداز مي‌شد. چرا كه كار آكادمي بازيكن سازي و آينده‌گري است.

روشن با انتقاد از عملكرد فتح‌الله‌زاده يادآور شد: فتح‌الله‌زاده قصد داشت از مديريت در استقلال به مجلس راه پيدا كند، كه به اعتقاد من به هيچ كدام نرسيد. چرا كه راهش غلط بود. هميشه از من سوال مي‌كرد كه اگر بجاي او بودم به آكادمي بيشتر اهميت مي‌دادم و يا به تيم ليگ برتر. از 170 ميليون بودجه مصوب آكادمي تنها مبلغي معادل 50 ميليون و چهارصد هزار تومان به ما پرداخت كرد. مربيان و بازيكنان در سال جديد حقوق نگرفتند و اين باعث تاسف است. پس از بركناري من به مربيان گفتند كه پول‌شان را من گرفتم، پرداخت 300 هزار تومان به جاي سه ميليون تومان دستمزد به مربيان نشانگر فريب دادن مربيان است. آنها به خاطر عرق به استقلال از دستمزدهاي 10 ميليون توماني گذشتند ولي در استقلال گول مديريت را خوردند!

وي در پاسخ به اين پرسش كه عملكرد مديريت جديد بايد به چه صورت باشد؟ گفت: مشكلات باشگاه‌هاي بزرگ تا وقتي كه تيم‌هاي پايه نداشته باشند، حل نمي‌شود. در غير اين صورت، تيم‌ها مجبور هستند به دنبال بازيكناني كه پول مي‌خواهند بروند. فتح‌الله‌زاده اين كار را كرد و بدهي بالا آورد. تيم‌هاي بزرگ نبايد به بازيكنان التماس كنند و به آنها پول نيز بدهند. وقتي تيم‌ها پشتوانه ندارند و از جوانان استفاده نمي‌كنند، مجبور به التماس كردن بازيكنان بي‌تعصب مي‌شوند! ما به جوانان استقلال ياد داديم كه عرق داشته باشند و به خاطر پول اين تيم را ترك نكنند و از اين طريق به تيم بزرگسالان و تيم ملي راه پيدا كنند.

وي در پايان متذكر شد: فتح‌الله‌زاده به وعده‌هايش جامه عمل نپوشاند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

فتح ا...زاده: مدير مدعي هرگز گريه نمي‌كند

خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مديري كه ادعا مي‌كند كارش را بلد است، گريه نمي‌كند.

علي فتح ا...زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره مجتبي جباري و اظهارات او مبني بر اينكه با دورغ چك او را پس گرفته است، اظهار داشت: صبح همان روزي كه جلسه هيئت مديره تشكيل شد، جباري به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصي خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه دو امضا هستم، متوجه شدم امضاي اشتباه زده ام. بنابراين، از منشي خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم.
    وي افزود: بعد به جلسه هيئت مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود. شما خود را جاي من بگذاريد، وقتي ديگر مسئوليتي نداريد، حاضر مي شديد اين چك را بازگردانيد؟
    مديرعامل سابق استقلال عنوان كرد: بالاي 200 ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مي دادم، اين پول به 300 ميليون مي رسيد. ديگر چطور مي توانستم اين پول را باز پس گيرم؟ مي‌خواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم. حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدي هستم؟ باشد؛ اشكالي ندارد.
    فتح ا...زاده با بيان اينكه با اسپانسر جديد به توافق رسيده بود و قصد داشته پول آن را به بازيكنان بدهد، اظهار داشت: با تعاوني شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه دو ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردي كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براي چه كسي مي خواستم؛ به جز مجتبي ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه سه ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد.
    وي تصريح كرد: در مورد جباري چون مسئول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدي كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند.
    فتح ا...زاده در مورد اينكه چرا پس از اين اتفاق به تماس هاي اين بازيكن پاسخ نداده است، گفت: شماره آنهايي كه مي شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اي كه از جباري داشتم حتي يك تماس هم به گوشي من زده نشد. احتمالا او از شماره هاي ديگر با من تماس گرفته است.
    وي در پاسخ به اينكه اگر در چك داده شده به جباري مشكل امضا نداشت باز اين چك را از او پس مي گرفت، اظهار داشت: پس نمي گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم؛ اما وقتي مسئوليت از من ساقط شده اجباري براي اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبي را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مي زد، حتما جوابش را مي دادم.
    مديرعامل سابق آبي پوشان درباره اينكه گفته مي‌شود فعلا مديريت جديد در مورد جباري مسئوليتي را قبول نكرده است، عنوان كرد: مگر چنين چيزي امكان دارد؟ يكي بايد اين مسئوليت را قبول كند. بازيكنان با باشگاه قرارداد مي بندند؛ نه با شخص.
    علي فتح ا...زاده در اين مورد كه قرار است بعد از دربي افشاگري كند، گفت: بعد از آن حرفي نخواهم زد. آدمي كه ادعا مي كند كار بلدم، وقتي بركنارش مي كنند كه نبايد گريه كند. حرفي براي گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد.
    وي در پاسخ به اينكه توصيه به او شده تا سكوت كند، اظهار داشت: من و توصيه؟ آدم توصيه پذيري نيستم. حرفي نمانده كه مطرح شود. تا زماني كه اين باشگاه به بخش خصوصي واگذارنشود، به استقلال بازنمي گردم.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اوه...
    من فکر می کردم امشب باید بیاییم
    چون توی پیغام خصوصی نوشته بود شب چهارشنبه که باید می نوشت چهارشنبه شب
    به هرحال بهتر شد چون من تا همین الان مهمون داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •