به جا اینکه درباره فت و لانگ و اسلیم و اسمال و اینجور چیزا حرف بزنید بذارید من یه مشکل توپ از خودم بگم همگی با هم کمکم کنید
.gif)
.gif)
بچه ها 4 تا از 20 تا بازی که من گرفتم نیومد.رفتم همون شرکته تی بیست پلی 3 رو هم بردم اگه اشکال از اونه رفع کنه.گفت پلی 3 هیچ مشکلی نداره و درست -- شده باید از برنامه مولتی استفاده کنی.همراه با بازیا یه برنامه برام ریخت به اسم multiMAN (EBOOT_pkG و گفت که باید برای بازیا پی کی جی بسازی.اینم برنامه های داخل مولتی:
بعد گفت برا هر بازی فایل PS3_GAME رو بکش توی ebootFIX تا برات یه فایل جدید بسازه و فایل مربوط به ورژن کاستلتو...از اینجا به بعد یادم رفته الان چی گفت.نمیدونم گفت کپی کن کجا یا اصلا کپی نکن برو تو صفحه منیجر پلی 3 و R3 بزن و Start + Select بگیر و اینجور چیزا.حالا یکی میخوام راهنماییم کنه باید چیکار کنم؟من روی بازی Grand Turismo 5 این کار رو امتحان کردم پوشه PS3_GAME رو کشیدم توی ebootFIX شروع کرد به فایل ساختن و 3 تا فایل ساخت.یه دونه راهنما 2 تا پی کی جی.که من اونی که مربوط به ورژنم بود نگه داشتم ایناها:

خوب حالا من با این چیکار کنم؟برم تو منیجرم چیکار کنم؟اینم فای راهنمایی که ساخت:
خوب من این دکمه هایی که میگه توی منیجرم میزنم استارت رو میزنم پاک میکنه بازی رو.R3 هیچ کاری نمیکنه.اصلا نمیدونم چی به چیه کی میتونه کمک کنه؟
فقط جون هر کسی دوست داری آموزش قدم به قدم یادت نره
.gif)