تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 631 از 1219 اولاول ... 1315315816216276286296306316326336346356416817311131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به جا اینکه درباره فت و لانگ و اسلیم و اسمال و اینجور چیزا حرف بزنید بذارید من یه مشکل توپ از خودم بگم همگی با هم کمکم کنید
    بچه ها 4 تا از 20 تا بازی که من گرفتم نیومد.رفتم همون شرکته تی بیست پلی 3 رو هم بردم اگه اشکال از اونه رفع کنه.گفت پلی 3 هیچ مشکلی نداره و درست -- شده باید از برنامه مولتی استفاده کنی.همراه با بازیا یه برنامه برام ریخت به اسم multiMAN (EBOOT_pkG و گفت که باید برای بازیا پی کی جی بسازی.اینم برنامه های داخل مولتی:

بعد گفت برا هر بازی فایل PS3_GAME رو بکش توی ebootFIX تا برات یه فایل جدید بسازه و فایل مربوط به ورژن کاستلتو...از اینجا به بعد یادم رفته الان چی گفت.نمیدونم گفت کپی کن کجا یا اصلا کپی نکن برو تو صفحه منیجر پلی 3 و R3 بزن و Start + Select بگیر و اینجور چیزا.حالا یکی میخوام راهنماییم کنه باید چیکار کنم؟من روی بازی Grand Turismo 5 این کار رو امتحان کردم پوشه PS3_GAME رو کشیدم توی ebootFIX شروع کرد به فایل ساختن و 3 تا فایل ساخت.یه دونه راهنما 2 تا پی کی جی.که من اونی که مربوط به ورژنم بود نگه داشتم ایناها:

خوب حالا من با این چیکار کنم؟برم تو منیجرم چیکار کنم؟اینم فای راهنمایی که ساخت:

خوب من این دکمه هایی که میگه توی منیجرم میزنم استارت رو میزنم پاک میکنه بازی رو.R3 هیچ کاری نمیکنه.اصلا نمیدونم چی به چیه کی میتونه کمک کنه؟
    فقط جون هر کسی دوست داری آموزش قدم به قدم یادت نره
    نیازی به ساختن pkg نیست. این ماله ورژن های قدیمی Multiman هست. الان اخریش 1.16.11 هست. با این کار کن .

اون قضیه CFW هم کاستم هست نه کاستل دوست عزیز.
    از چه CFW استفاده می کنی؟ حتماً از kmeaw 3.55 باید استفاده کنی و lv2 patcher v9 رو هم نصب کن حتماً.
    بعد از ریختن بازی ها برنامه fix permission رو نصب کن اگه نداری و یک بار اجراش کن.( یک بار کافیه واسه همیشه) بازی جدید ریختی دوباره اجراش کن.

بعد کافیه یک دیسک بازی اصل بگذاری تو PS3باشه. بری با multiman رو اسم بازی X رو بزنی. میاد بیرون و اسم اون دیسک که تو PS3 هست تغببر میکنه به بازی جدید. دیسک رو اجرا کن و اجرا میشه.

2. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

وسط حرف های ناصر جان یه ابرو باز کنم که Fix permisson یک Defragmenter هست . حتما استفاده کنید که اکثر مشکلات اجرای بازی ها روی CFW رو برطرف میکنه.

4. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

به جا اینکه درباره فت و لانگ و اسلیم و اسمال و اینجور چیزا حرف بزنید بذارید من یه مشکل توپ از خودم بگم همگی با هم کمکم کنید
    بچه ها 4 تا از 20 تا بازی که من گرفتم نیومد.رفتم همون شرکته تی بیست پلی 3 رو هم بردم اگه اشکال از اونه رفع کنه.گفت پلی 3 هیچ مشکلی نداره و درست -- شده باید از برنامه مولتی استفاده کنی.همراه با بازیا یه برنامه برام ریخت به اسم multiMAN (EBOOT_pkG و گفت که باید برای بازیا پی کی جی بسازی.اینم برنامه های داخل مولتی:

بعد گفت برا هر بازی فایل PS3_GAME رو بکش توی ebootFIX تا برات یه فایل جدید بسازه و فایل مربوط به ورژن کاستلتو...از اینجا به بعد یادم رفته الان چی گفت.نمیدونم گفت کپی کن کجا یا اصلا کپی نکن برو تو صفحه منیجر پلی 3 و R3 بزن و Start + Select بگیر و اینجور چیزا.حالا یکی میخوام راهنماییم کنه باید چیکار کنم؟من روی بازی Grand Turismo 5 این کار رو امتحان کردم پوشه PS3_GAME رو کشیدم توی ebootFIX شروع کرد به فایل ساختن و 3 تا فایل ساخت.یه دونه راهنما 2 تا پی کی جی.که من اونی که مربوط به ورژنم بود نگه داشتم ایناها:

خوب حالا من با این چیکار کنم؟برم تو منیجرم چیکار کنم؟اینم فای راهنمایی که ساخت:

خوب من این دکمه هایی که میگه توی منیجرم میزنم استارت رو میزنم پاک میکنه بازی رو.R3 هیچ کاری نمیکنه.اصلا نمیدونم چی به چیه کی میتونه کمک کنه؟
    فقط جون هر کسی دوست داری آموزش قدم به قدم یادت نره
    حالا كدوم بازيها نيومده؟؟؟

6. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اتفاقا شما درست جواب دادی ا یشون انقدر بد نوشته آدم گیج می شه متن رو می خونه .
    خواهش میکنم........
    البته ایشون هم تقصیری نداره،اون آقای که دستگاه رو براش ه.ک کرده بد و تند تند توضیح داده این بی چاره هم یادش نمونده دیگه.........

بازیهایی که اول اسمشون شبیه به هم هستششوخی کردم محمد جان ناراحت نشی........

تو چند صفحه قبل اسم بازیها رو گذاشته بود.......

8. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وسط حرف های ناصر جان یه ابرو باز کنم که Fix permisson یک Defragmenter هست . حتما استفاده کنید که اکثر مشکلات اجرای بازی ها روی CFW رو برطرف میکنه.
    شاید من اشتباه می کنم دوست من ولی تا جایی که میدونم fix permission دقیقاً permission فایلها رو درست میکنه تا PS3 بتونه به همه فایلها دسترسی کامل داشته باشه. دقیقاً مثل دستور chmod تو linux

10. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

الان شما دانگل استفاده می کنی یاCFW ؟ ! ؟ !

متن بالا رو خوندوم اگر درست فهمده باشم بازی شما Split شده است و باید marge بشه .

راه حل سخت : همینی که گفته شده .

راه حل آسون : اینی که من می گم !!!

نرم افزار open split V2 رو دانلود کنید . ( Google * رو سرچ کنید . )

سپس تمام فایل های اصلی بازی نه Image ها و eboot رو داخل یک پوشه تو هارد PC تون برزید سپس با این نرم افزار marge کنید .

این process حدود 10 - 20 دقیقه طول می کشه .

حالا اگه مشکل شما این نیست و eboot بازی هاتون fix شده است و دلیل اجرا شدنش این هست eboot رو بهتره دانلود کنید از سایت PS3GamesISO
    خوب یعنی شما میگید این ایراد از منیجر من هست؟من از CFW استفاده میکنم بذار اول کاری که sony_W810i میگه انجام بدم تازه با منیجرم عادت کردم عوض شه دیگه مکافاته
    ممنون بابت کمکت

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

محمد جان من تا حالا این کارو نکردم ولی فکر کنم باید فایلی که پسوند .pkg داره رو توی فلش بریزی و از توی گزینه ی Instal game....... توی منوی Game اونو روی دستگاهت نصب کنی.......
    ببخشید اگه اشتباه جواب دادم:-)
    نه از اونجا اصلا فایل رو نمیشناسه که بخوام رو دستگاه نصب کنم

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

اتفاقا شما درست جواب دادی ا یشون انقدر بد نوشته آدم گیج می شه متن رو می خونه .
    قربونت برمشرمنده دیگه من تازه 16 سالمه انشام خوب نیست

راستی ربطی به سنم نداره انشا رو که راهنمایی خوندیمبه خدا یارو اینجوری توضیح داد

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

ما هم که فعلا از نظر PS3 تعطیل هستیم ببخشید که کمکی ازمون بر نمیاد

البته دوستان اگه بپرسن PS3 چیه میدونما ...
    راست میگی؟چیه؟

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

نیازی به ساختن pkg نیست. این ماله ورژن های قدیمی Multiman هست. الان اخریش 1.16.11 هست. با این کار کن .

اون قضیه CFW هم کاستم هست نه کاستل دوست عزیز.
    از چه CFW استفاده می کنی؟ حتماً از kmeaw 3.55 باید استفاده کنی و lv2 patcher v9 رو هم نصب کن حتماً.
    بعد از ریختن بازی ها برنامه fix permission رو نصب کن اگه نداری و یک بار اجراش کن.( یک بار کافیه واسه همیشه) بازی جدید ریختی دوباره اجراش کن.

بعد کافیه یک دیسک بازی اصل بگذاری تو PS3باشه. بری با multiman رو اسم بازی X رو بزنی. میاد بیرون و اسم اون دیسک که تو PS3 هست تغببر میکنه به بازی جدید. دیسک رو اجرا کن و اجرا میشه.

خوب به به سلامممم نوبت شماست سوال پیش شی.این قدم به قدم فدات شم؟5 6 تا قدمی با هم بود
    اولا من بردم برام درست کردن نمیدونم چه مدلیه از کجا بفهمم؟پچ رو از کجا پیدا کنم؟چه جوری بریزم رو پلی 3؟اینا رو بگو تا بقیه قضایا

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

grand turismo 5
    need for speed
    the daknes
    البته شاید اسماشون درست نباشهاون یکی هم یادم نیست

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

خواهش میکنم........
    البته ایشون هم تقصیری نداره،اون آقای که دستگاه رو براش ه.ک کرده بد و تند تند توضیح داده این بی چاره هم یادش نمونده دیگه.........

بازیهایی که اول اسمشون شبیه به هم هستششوخی کردم محمد جان ناراحت نشی........

تو چند صفحه قبل اسم بازیها رو گذاشته بود.......
    آره یارو بد توضیح داد به خدا
    داشتیم داداش؟

12. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

كسي تو ps3 اين بازيرو رفته؟؟؟ارزش خريدن داره؟؟؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کلا بازیهایی که از روی فیلم یا انیمیشن ساخته میشن بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.......
    به نظر من بازیهایی بهتری هم هست.

15. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي تو ps3 اين بازيرو رفته؟؟؟ارزش خريدن داره؟؟؟
    وقتی God of war هست این دیگه بازی کردن نداره. 100% خیلی ضعیف تر هست

17. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

گاداوار كه دارم---
    حالا تو مايه هاي شمشير زني و گلادياتوري بازي خوبي نيست كه معرفي كنيد؟؟؟البته واسه پلي 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •