دوستان خواهشا یه بازی مثل سیمز معرفی کنین البته نه مثل اون صحنه های بی شرمانه داشته باشه
دوستان خواهشا یه بازی مثل سیمز معرفی کنین البته نه مثل اون صحنه های بی شرمانه داشته باشه
...
...
...
Sim city شايد
هیچ ربطی نداره به سیمز دوست عزیز در باره شهرداری. هست
دوست عزيز بازيي تو سبك سيمز هم باشه صحنه بي شرمانه داره به كار شما نمياد ! شبيه ساز زندگي وقتي بچه ميخواد بدنيا بياد قبلش فرشته ها نميان تحويله مامان باباش بدن ! صحنه بي شرمانه پيش مياد !!
اون شبيه ساز شهر سازي هست صحنه بي شرمانه نداره راحت بازي كن !
کسی نخواست وقتی اطلاعات ندارید اسپم کنین درضمن بازی سیمز کاملا مناسب با روحیات شما و شخصیتتون می باشد !!!!شیوه بیانتون کاملا صحبت منو تایید میکنه. شماخودتون رو کنترل کنین یه وقت به خودتون آسیب نزنین!!!!!!
Last edited by amirhasan.king; 09-09-2013 at 13:17.
حالا بی شرمانه یعنی چی؟ ما که بازی نکردیم ببینیم
به عشق و محبت واینا میگه بی شرمی؟
گفتی بی شرمانه یاد witcher 2 افتادم
میگم بازی هست از این داغون تر باشه؟؟...البته منظورم غیر از بازیهای s.e.x.s.u.a.l بود!
همون ندونی بهتره،فکر نکنم برای روحیت خوب باشهحالا بی شرمانه یعنی چی؟ ما که بازی نکردیم ببینیم
به عشق و محبت و اینا میگه بی شرمی؟
سیمز رو که من بازی نکردم ولی این چیزی که من میگم خود جنسه![]()
با درود
چندس ال پیش یه بازی معرفی شد که مربوط به ساخت فیلم بود! فک کنم اسمش Movie Makers یا همچین چیزی بود! ولی هر چی سرچ می کنم چیزی دستگیرم نمیشه! دوستان می تونن راهنمایی کنن؟
کسی اسم بازی ماشین رو میدونه که بشه دو نفری بازی کرد برای کامپیوتر؟! ممنون(غیر از split-second و blur)
دوستان کسی میتونه یه باری مثل سیمز معرفی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)