سلام
کرک بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath می خواستم
اگه کرک Metal Gear Solid دارید میی خوام
سلام
کرک بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath می خواستم
اگه کرک Metal Gear Solid دارید میی خوام
سلام.بهتر بود در این تاپیک میزاشتی:Command & Conquer 3 Kane's Wrath:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اقا من نمیتونم تو این بازی lost planet رو profile رو تغییر بدم اصلا چجوری میتونم پروفایل رو تو این بازی تغییر داد ؟!!!
سلام
من چه جوری میتونم هیتمن blood money رو رو ویستا اجرا کنم؟یادمه حتی 6 ماه پیش هم خیلی راحت و بی اشکال رو ویستا اجرا میشد ولی حالا که پاک شده و دوباره نصبش کردم بعضی وقتها میگیره بعضی وقتها هم که رو آیکونش کلیک میکنم میگه:hitman blood money has stopped workingچرا آخه؟؟!!!؟!؟چی کار کنم؟
کسی نمیدونه؟![]()
Last edited by babak_deghat; 08-08-2008 at 21:30.
کمک در کراش 1
سلام بچه کسی Collection Crash رو بازی کرده..تو کراش 1 در اولین مر حله در جزیره سوم تا وارد میشی پیغام خطا میده..میخاستم بدونم کسی باسش این مشکل پیش اومده...اگه اومده لطفا کمک کنید
سلام بچه ها. من دی وی دی رزیدنت اویل 4 رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم شماره سریال مخواد شماره سریال که میدی بعد یه پیغام میاد که سی دی 1 رو بذار .وقتی دی وی دی را میزارم باز اجرا نمیشه.حتی کرک بازی را هم از اینترنت گرفتم ولی باز جواب نمیده.پیشاپیش از کمکتون سپاسگزاری میکنم
سلام یعنی هیچکس نمیدونه این چیه!!!!! جون مادرتون هرکی میدونه بگه.
با سلام
میخواستم ببینم چجوری میشه بازی های play station 2 را رو کامپیوتر اجرا کرد .
اگه برنامه ای هست معرفی کنید ویا اگه تاپیکی در این مورد هست ادرسشو بدید .
با تشکر
سلام من بازی stranglehold رو نصب میکنم به منو بازی هم میرم اما وقتی که رویه new game کلیک میکنم تو لود بازی گیر میکنه!
مشکل از چیه؟
================================================== ============
عزیز یه ویستا بزن کارت درست میشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)