تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 942 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640680730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی خوب بود ... دستت درد نکنه ... می دونم نوشتن این همه مطلب اونم اگه بخواهیی غلط املایی و لپی نداشته باشی خیلی سخته .... خدا بی آنتنت نگذاره
    خواهش میکنم قابل شمارو نداشت .خیلی سعی کردم بدون غلط باشه تا اگه هر کی خوندش کلی حال کنه.
    آقا ایول خیلی زحمت کشیدی شما و بقیه استادین و ما شاگرد این حرفارا نزنین .ما هم امیدواریم یه روزی بالاخره تو این فروم کسی شکایتی نداشته باشه.خیلی مخلصیم .

ایــــــــــول !!!!
    ما که مخلص آقا وحید و همه بچه های تاپیک هم هستیم
    جریان این شماره ی رایگان 100 ایرانسل چیه ؟
    شماره 100 همون شماره پیامگیر صوتی ایرانسله که وقتی توی محدوده آنتن دهی نباشی ، هر که بهت زنگ بزنه به اون هدایت میشه تا پیام صوتی برات بزاره و تو با یه اس ام اس مطلع میشی
    اونوقت از خط ایرانسل با 100 تماس میگیری و به پیام گوش میدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اهان! خیلی چیز خوبیه .

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا شاهین از امروز صبح تا حالا 5-6 ایمیل از طرف شما رسیده به دستم همش با یک متن
    این قضیه‌اش چیه؟
    Hi. This is the qmail-send program at tropmx2.trustedopinion.com.
    I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
    This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<takshoponline@yahoo.com>:
    216.39.53.1 failed after I sent the message.
    Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry your message to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - mta144.mail.re4.yahoo.com

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path: <mrmehdi64@yahoo.com>
    Received: (qmail 6943 invoked by uid 89); 11 Sep 2007 1025 -0000
    Received: from unknown (HELO mysql) (64.147.167.235)
    by 0 with SMTP; 11 Sep 2007 1025 -0000
    MESSAGE-ID: <14141119.1189507525066.JavaMail.support@trustedop inion.com>
    From: Mehdi Iran <mrmehdi64@yahoo.com>
    To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Subject: =?utf-8?Q?Reminder_=E2=80=93_Mehdi_Iran_has_inv?=
    =?utf-8?Q?ited_you_to_TrustedOpinion.com?=
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

TakShop.com ----------.com,

How's it going? Have you heard about TrustedOpinion.com yet? It's a place to get reliable recommendations from our friends about what is best. Sign up for free and discover what your friends are raving about.

Check it out:
    در جریان نیستم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سیم کارتهای پیام رسان ایرانسل

برای اولین بار در ایران

از 25 شهریور 1386 و سیم کارتهای رسانه ای شرکت ایرانسل با قیمت 100000 ریال که شامل 50000 ریال شارژ اولیه می باشد عرضه خواهد شد .
    قیمت سیم کارت 41670 ريال + (مالیات ) 8330 ریال +( شارژ اولیه ) 50000=ریال 100000
    این سیم کارتها برای ارسال پیام کوتاه و دیتا طراحی شده اند و قادر به تماسهای صوتی نیستند . و با این سیم کارتها مشترک قادر به دریافت هیچ تماسی نیست نمی تواند به جایی هم زنگ بزند .

این سیم کارتها برای افرادی مناسب است که :
    ·اغلب از پیام کوتاه برای ارتباط استفاده می کنند
    ·نیاز دارند تا دستگاههای اکترونیکی خود را با استفاده از SMS کنترل کنند .
    ·ار سرویس GPRS استفاده می کنند .

به خاطر تعرفه های و قیمت پایین این سیم کارتهای برای جوانان و نو جوانان می تواند جذاب و مفید باشد، جدول تعرفه ها به این صورت است .

100ریال
    به شبکه ایرانسل
    SMS
    پیام کوتاه
    100ریال
    به سایر خطوط
    150 ریال
    منطقه 1
    پیام کوتاه بین المللی
    100ریال
    منطقه 2و3
    5ریال به ازای هر کیلو بایت
    GPRS

نکته :
    مشترکین قادر به شارژ مجدد این سیم کارتها با استفاده از کارتهای شازژ و از طریق شارژ الکترونیکی می باشند .
    هیچ تماسی با این سیم کارتها مقدور نیست و تغییر تعرفه هم ندارند .
    همه قوانین سیم کارتهای ایرانسل برای این سیم کارتها هم قابل اجرا است به غیر از تغییر تعرفه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

منم الکترونیک خوندم و حرف شما درسته .... اما روی آنتن خیلی بحث نیست و به قول شما از روی آنتن نمیشه تشیخص درستی داد .... ولی از روی دکل ها میشه ... مثلا اپراتور اول با یه پیمانکار قرارداد نصب دکل می بنده اون پیمانکار هم همه دکل ها رو با یک سازه مشخص درست می کنه و نصب می کنه ... و اپراتور دیگر امکان داره دکل ها شو به شکل دیگری بسازه .... توی تهران این تفاوت دکل ها بین همراه اول و ایرانسل کاملا مشهوده ... ضمن اینکه تا قبل از ورود ایرانسل دکل هایی می دیدیم و بعد از ورود ایرانسل دکل هایی اضافه شد ... خوب میشه فهمید که کدوم ماله کدومه ... خصوصا من که رشته تحصیلیم بی ربط به این موضوعات نبود با بچه های دیگه خیلی حساس به این دکل ها نگاه می کردیم ...
    ... ایضا حدود 3 ماه کارآموزی دوران تحصیلم رو تو مرکز تلفن گذروندم که حدود 2 هفته موضوع تلفن های همراه رو بررسی می کردیم ... اگه مجالی بشه از اون مباحث براتون میگم هر چند بحث امکان داره خیلی فنی و برای عموم به درد نخور بشه ....
    سلام
    حرف شما هم درسته هر پیمانکاری از یه سری ابزار خاص استفاده میکنه یا دش بخیر منم برای کار آموزی سال 82 برای هنرستان تو مخابرات بودم بعدش سال 85 برای بازم کار اموزی دانشگاه تو مخابرات بودم شانس اوردم کارشناسی دیگه بیگاری ببخشید کار آموزی نداره اگه خواستی میتونیم با هم تخصصی بحث کنیم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

خوب من هم یک چند روزی کیش بودم و یک تست ایرانسلی انجام دادم . متاسفانه ایرانسل در جای کوچکی مثل کیش هم هیچ حرفی برای گفتن نداره . پوشش شبکه در پاساژها و هتل های کیش که اصل کاری هست افتضاح بود و مکالمه تقریبا غیر ممکن . در حالی که همراه اول هیچ مشکلی نداره و عالی همه جای این جزیره آنتن میداد. تازه آنتن ندادن یک مشکل و قطعی پی در پی شبکه تو این چند روزی که کیش بودم هم به یک طرف. تو هیچ کدام از شهرهای جنوبی بندرعباس و بوشهر هم آنتن نمی داد این ایرانسل حتی آزمایشی !!
    یک مورد جالب دیگه اینکه شبکه اپراتور خصوصی کیش که پیش شمارش 0934 هست اصلا ایرانسل را نمیشناسه و سوییچ نکرده و وقتی شماره ایرانسل بگیری میگه تو شبکه نیست !!!!
    ما اپراتور داریم کشورهای حوزه خلیج فارس هم اپراتور دارند . باورتون نمیشه از کیش که یک مقدار با قایق دور شدیم من یک سرچ شبکه زدم یک تعدادی از شبکه های موبایل امارات و بحرین را پیدا می کرد . داشتم شاخ در می آوردم .
    ما که دیگه این ایرانسل را طلاق دادیم و همان همراه اول را گذاشتم تو گوشی به یاد سابق . به این مملکت اپراتور خصوصی و ... نیومده . 10 تا اپراتور هم که بیادهیچکدام همراه اول نمیشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض Mobile Phone Technology Turns 20 Years Old

بیستمین سالگرد تولد شبکه GSM را به شما عضو خانواده بزرگ ارتباطات سیار تبریک میگوییم.

روابط عمومی ایرانسل

از لینک زیر ""فناوری تلفن همراه 20 ساله شد"" را دانلود کنید

[URL]http://mtnirancell.persiangig.com/document/[/URL]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

از تهران و اطرافش هم چی دارم بگم که حتی بعضی جاها خیال میکردم تهرانسل دستمه نه ایرانسل!!
    1001 جان حرم امام خميني هم رفتي ببيني چقدر افتضاح آنتن ميداد؟ انگار با باد كار مي كرد همين الان تماس اضطراري بود همين الان 5 تا آنتن فول !!

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1001 جان حرم امام خميني هم رفتي ببيني چقدر افتضاح آنتن ميداد؟ انگار با باد كار مي كرد همين الان تماس اضطراري بود همين الان 5 تا آنتن فول !!
    اتفاقا منم اون محدوده که بودم با گوشی که نتورک سرچ میکردم ایرانسل میومد ولی از آنتن خبری نبود

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اتفاقا منم اون محدوده که بودم با گوشی که نتورک سرچ میکردم ایرانسل میومد ولی از آنتن خبری نبود
    چطوری سرچ میکنین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •