تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 630 از 848 اولاول ... 130530580620626627628629630631632633634640680730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,291 به 6,300 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیروز با من برای خرید سرویس های جدید تماس گرفتن
    بیکار بودم یه نیم ساعتی با isp صحبت کردم خخخ
    گفتن دیگه هیچ سرویسی سقف سرعتش باز نیست ، هر سرویسی بخرید فقط همون مقدار سرعت به شما میده
    از این لحاظ دوستان باید دقت کنند که اشتباه پیش نیاد.
    3 مگابیت در ثانیه میشه 384 کیلوبایت در ثانیه

3. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دیروز با من برای خرید سرویس های جدید تماس گرفتن
    بیکار بودم یه نیم ساعتی با isp صحبت کردم خخخ
    گفتن دیگه هیچ سرویسی سقف سرعتش باز نیست ، هر سرویسی بخرید فقط همون مقدار سرعت به شما میده
    از این لحاظ دوستان باید دقت کنند که اشتباه پیش نیاد.
    3 مگابیت در ثانیه میشه 384 کیلوبایت در ثانیه
    این سرویس جشنواره اس البته ، یعنی الکی گفتن سقفش بازه !؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این سرویس جشنواره اس البته ، یعنی الکی گفتن سقفش بازه !؟
    لینک سرویس جشنواره تون رو قرار بدین تا بررسی کنیم ، شاید یک سرویس خاص رو باز گذاشته باشند .
    نماینده فروش دقیقا به من گفت هر سرویسی که خریده میشه حداکثر همون سرعت سرویس رو ارائه میده و دیگه مثل قبل نیست و هیچ سرویسی سقفش باز نیست .
    اما به هرحال دقت کنید که یک راهنمای کم اطلاع فقط برای فروش سرویس و دریافت پورسانت خودش شما رو توی دردسر نندازه.
    اگه لینک رو پیدا نمیکنید خودتون مستقیم با دفتر فروش تهران یکی دو باری تماس بگیرید و از آدم های متفاوت در مورد سرویس سوال کنید تا اطمینان پیدا کنید.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

لینک سرویس جشنواره تون رو قرار بدین تا بررسی کنیم ، شاید یک سرویس خاص رو باز گذاشته باشند .
    نماینده فروش دقیقا به من گفت هر سرویسی که خریده میشه حداکثر همون سرعت سرویس رو ارائه میده و دیگه مثل قبل نیست و هیچ سرویسی سقفش باز نیست .
    اما به هرحال دقت کنید که یک راهنمای کم اطلاع فقط برای فروش سرویس و دریافت پورسانت خودش شما رو توی دردسر نندازه.
    اگه لینک رو پیدا نمیکنید خودتون مستقیم با دفتر فروش تهران یکی دو باری تماس بگیرید و از آدم های متفاوت در مورد سرویس سوال کنید تا اطمینان پیدا کنید.
    آقا ممنون تماس گرفتم پرسیدم ، باز همون کارشناس هم از بقیه سوال کرد در نهایت حرف شما رو زدن .
    ولی کلی اصرار میکردن شما همونو بگیر یا نهایتش 4 مگ بخر خطتتو بررسی کنیم ماه اول!
    اگه نخان اذیت کنن من رو این خط چند سال 16 مگ داشتم کشش خطم مناسبه .
    خلاصه قرار شد تغییر فاکتور بدن برام ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...
    من گرفتم سه ماه 360 گیگ سرعت اسمی که گفتن سه مگ هست ولی یکم بیشتره من تست کردم تا 415 کیلوبایت میره سرعتش.

9. این کاربر از Mt.Shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کی گفته شبانه بعد از اتمام سقف تمدید میشه ؟!
    من الان زنگ زدم پارس آنلاین گفتم بعد از اتمام سقف شبانه چی میشه؟ گفت هیچی دیگه دانلود شبانت تعطیل میشه از ترافیک روزانت کم میشه. گفتم من قبل از این که این مدلی بشه سرویس ها شبانه هر چه قدر میخواستم دان میکردم محدودیت نداشتم. گفت حالا دیگه نمیتونی اون کارو بکنی سقفش همینه که میبینی. هیچ انگیزه ای نداشت که من مشترکشون بمونم.
    دارم جمع میکنم میرم آواره فن آوا و جاهای دیگه بشم ببینم مشکلات اونا چیه. خوبی پارس ثبات سرعت و کیفیت خوبش بود و این که با قند شکن ها مشکلی نداشت. ولی حیف که طرحاشون آشغاله برای کسانی که دانلود زیاد دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کی گفته شبانه بعد از اتمام سقف تمدید میشه ؟!
    من الان زنگ زدم پارس آنلاین گفتم بعد از اتمام سقف شبانه چی میشه؟ گفت هیچی دیگه دانلود شبانت تعطیل میشه از ترافیک روزانت کم میشه. گفتم من قبل از این که این مدلی بشه سرویس ها شبانه هر چه قدر میخواستم دان میکردم محدودیت نداشتم. گفت حالا دیگه نمیتونی اون کارو بکنی سقفش همینه که میبینی. هیچ انگیزه ای نداشت که من مشترکشون بمونم.
    دارم جمع میکنم میرم آواره فن آوا و جاهای دیگه بشم ببینم مشکلات اونا چیه. خوبی پارس ثبات سرعت و کیفیت خوبش بود و این که با قند شکن ها مشکلی نداشت. ولی حیف که طرحاشون آشغاله برای کسانی که دانلود زیاد دارن.
    تو پنل کاربری جایی نگذاشتند که مصرف شبانه رو جدا حساب کنه
    درسته تو ریزکارکرد به عنوان ترافیک رایگان هست ولی اگه قرار بود اینطور باشه حتما یه بخش جدا هم می گذاشتند تو پنل برای دیدن مصرف شبانه...
    البته بگذارید من به 200 که رسیدم قطع شد اون موقع می فهمیم ... هفت روز دیگه با روزی سی گیگ دانلود...

12. 2 کاربر از sat15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان طبق گفته سایت تابناک بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((
    رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •