برای منم اینجور شده!دیشب که تست کردم سرعت از 450 بیشتر نمیشد!ایرانسل هم که بیشتر از 1 مگ نمیشه!یکی از یکی بدتر!
برای منم اینجور شده!دیشب که تست کردم سرعت از 450 بیشتر نمیشد!ایرانسل هم که بیشتر از 1 مگ نمیشه!یکی از یکی بدتر!
عجباچیکارکنیم
مخابرات که نامحدود نداره دیگه حتی شبانه
و فیبر نوری هم هستیم شرکتای دیگه سرویس نمیدن
امیدمون به همین شبانه همراه اول بود اینم که با این سرعت نمیصرفه و بدرد نمیخوره![]()
درود
نت هم از ایرانسل دارم و هم از همراه اول،موقع دانلود از فروشگاه پلی با ایرانسل خوبه،اما با همراه اول خیلی خیلی با سرعت کم دانلود میشه،با توجه به اینکه هر دو فورجی هستن و از لحاظ موقعیت هم همراه اول موقعیت بهتری دارم اینجا و به دکل هم نزدیکترم.چندین بار هم تست شده.
Sent from my ALE-UL00 using Tapatalk
من دیشب اولین بار با یوسیم بسته ۲تا۷ گرفتم، سرعت دانلود ۳/۵-۴ مگ بود. ولی به نظرم میاد آنتن دهی خیلی کمتر شده. تو مترو که اصلا آنتن نمیده. جاهای دیگه هم زیاد قطع و وصل میشه. قبلا اینجوری نبود. برا دوستان دیگه هم اینجوریه؟
Sent from my LG V20 using Tapatalk
سرعت دانلود بر حسب مگا بیت یا مگابایت ؟ کلا 4g همراه اول از نظر انتن دهی و پوشش همینطوری هستش و به گفته خودشون در حال گسترش و افزایش پوشش و انتن دهی هستن .
من یک ماهی میشه سیم کارت 4G گرفتم. توی این مدت بارها شده که گوشیم بدون اینکه خودم متوجه بشم توی شبکه از دسترس خارج میشه. علامت انتن دهی پره ولی وقتی کسی بهم زنگ میزه میگه در دسترس نیست. حتما یکی باید بهم توی تلگرام خبر بده در دسترس نیست وگرنه من خودم متوجه نمیشم!
این چند روز اخیر خیلی این مشکل بیشتر شده. حتما هم برای رفعش باید کلا گوشی رو خاموش روشن کنم و Airplane mode جواب نمیده.
شما هم این مشکل رو دارید؟
گوشیتون آیفون هست؟
سلام
بله 6s
همراه اول گوشی مشترکاش را چک نمکینه بعد براشون بسته هدیه رایگان فعال کنه.
گوشی من نوکیا 1280 هست نهایت تکنولوژیش چراغ قوه است بعد همراه اول برام بسته 2+2 هدیه فعال کرده.
یکبار هم که شانسی یک چیزی بردیم فقط باعث شد بیشتر لجی بشم که چرا یک اسمارت فون ندارم.![]()
ظاهرا" LTE همراه اول با آیفون این مشکل رو داره. حالا یا به ورژن سیم کارت مربوط میشه یا چیز دیگه ای. چون چند نفر دیگه هم دیدم که همین مشکل شما رو داشتن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)